TommyG

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TommyG

  1. Mange tak for jeres fine svar og råd.

    Jeg må indrømme jeg selv blev ret overrasket da jeg gjorde status forleden og så en stribe dage i november med kun 15gr protein, havde ikke troet det lå så lavt.

    Min kost er skruet sådan sammen at mit fokus er på at spise varieret - med bælgfrugter eller soja produkter i minimum et måltid om dagen, grove kulhydrater, brune ris, rugbrød og fuldkornspasta, mælk/ost/yoghurt/æg og et par enkelte frugter hver dag.

    Jeg synes selv jeg er nogenlunde god til at overholde disse principper blandt andet ved at lave kæmpe portioner og fryse, så der altid er nem-god mad til rådighed selv på de dage hvor knæene næsten kollapser under en, af træthed, når man kommer ind af døren. men det er da klart der er nogle dage hvor det ikke altid lykkes at få bælgfrugter eller soja produkter - og det plejede at gå fint før når jeg lavede stikprøver af min kost, men åbenbart ikke nu.

    Jeg tror ikke svaret kan blive for mig at spise bælgfrugter og soja to gange om dagen hver dag (og faktisk tror jeg heller ikke det ville bringe mig op på 150-200gr protein undtagen hvis jeg primært fokuserede på soja og mindre på bønner, kikærter, linser osv.), jeg bruger ret meget tid på at lave mad osv., men skal vidst klart være obs på altid at gøre det minimum en gang nu. Og derfor var der trin to i mit spørgsmål omi havde erfaring med om proteinpulvere kunne hjælpe mig med at ramme de proteiner jeg skal have, så jeg stadig nogenlunde kan overskue min kost og den tid jeg bruger på det, hvilket i forvejen er en hel del... Anyone?

    Hej,

    jeg bruger denne her:

    http://www.naturoghelse.dk/shop/risprotein-pulver-raw-5004p.html

    Det er en 100% vegansk protein pulver baseret kun på ris. Den er ekstra god da den ikke har været varmet op over 42 grader. Smagen er som så, men i en smootie med banan, solbær og jordbær efter træning er den super.

    Iøvrigt mener jeg at det er rigtig vigtig at din muskel masse øges hvis du vil tabe dig. Dine muskler sætter din forbrænding i vejeret, og når de er aktiveret som efter træning, holdes forbrændingen høj i lang tid efter. Nogle taler om helt op til 48 timer efter. Så sørg for at indtage protein max en halv time efter træning så du kan få opbygget din vigtige muskel masse.

    Tommy