Joehi

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Joehi

  1. Hej!

    Er netop faldet over dette forum og den interessante debat om vægtvogterne. Jeg vil lige kort fortælle om mine oplevelser med VV og DDV.

    Jeg startede hos De danske vægtkonsulenter et efterår, og fulgte programmet.. sådan da.. omkring 80% ca. På 3 mdr. tabte jeg mig 32 kg. Jeg måtte stoppe pga. graviditet.. og tog det hele på igen.

    Næsten 3/4 år senere startede jeg hos dem igen... men synes ikke mere det var sjovt at komme der. Man blive svinet til (uanset hvem man er), hvis man ikke har tabt nok. Hvis du ikke kan komme.. medmindre du har ferie el.l. .. f.eks. fordi manden skal på arbejde... skal dette dokumenteres.. skal man selv på arbejde el.l. skal man have en seddel fra sin arbejdsgiver, der fortæller at det er korrekt at man har været på job... Hvor gamle tror de lige man er.. og tror de virkelig at man gider betale så mange penge og slide så meget i det for et sundere liv.. og så snyde.. og i deres øjne bedrage.. think not! Jeg kunne ikke acceptere det og stoppede.

    Men en ting er helt sikker.. det virker!

    Jeg meldte mig i dette efterår til hos Vægtvogterne. Jeg ved ikke hvordan pointsystemet er regnet ud, og jeg må sige at jeg også er temlig ligeglad. Jeg må få 26 points om dagen, da det er hvad der svarer til min vægt, køn osv.

    Og helt klart at man skal tænke sig om -men skal man ikke altid det når man vil tabe sig- .... Som en hovedregel skal der være grøntsager i hvert eneste måltid. Man må gerne drikke vin, spise sauce og chokolade.. eller spare point sammen til festen på lørdag...

    Det er ganske enkelt sund fornuft og omtanke. For er man på en almindelig slankekur spiser man jo heller ikke to plader chokolade og drikker 3 liter cola ... vel!

    Jeg har været på kuren i 5 uger -incl. 3 ugers ferie pga. julen- og jeg har tabt mig 9 kg ved at spise mine 26 points om dagen... om 19 kg. ryger jeg ned på mindre points...

    Vægtkonsulenterne er helt klart, set i mine øjne, mere afslappede end De danske vægtkonsulenter.

    Begge steder kan du købe div. produkter. Dog kan du hos De Danske Vægtkonsulenter få maden leveret lige til døren 1 gang om ugen.. det er ret nemt.. man skal ikke engang handle... :bigsmile: .. ret meget... Alligevel foretrækker jeg at spise det samme som resten af familien og alligevel tabe mig... og de får sundere mad, fordi jeg tænker mere over, hvad vi putter i munden.

    Man kan også bare tabe sig, af sig selv.. gøre noget ved det for alvor. Jeg synes dog at det er rart at have et mål... at komme hos en konsulent 1 gang om ugen.. eller i hvert fald 1 gang i løbet af 5 uger... man har et mål, og man vil nødig være bagud i forhold til målet.

    DDV opsætter et vægttab til en.. VV starter med 3 kg. og sætter så et nyt delmål... man ser hele tiden lyst og det gør det også lidt lettere at leve med.. :-)