bøf-hansen

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bøf-hansen

  1. Kære læsere!

    Alle, der har trænet og har nogenlunde styr på deres kropsbygning vil blive kigget skævt til af flere grunde! Den mest almindelige grund til, at folk kigger er, at de er misundelige og det er især andre mænd. Andre grundet uvidenhed. Der kan nævnes flere grunde!

    Jeg har selv trænet siden mit fyldte 16 år og er nu 40 år. Har været muskuløs bygget i mange år, men har sandelig også brugt mange timer. Har trænet på mange måder og dyrket adskillige former for idræt bl.a. styrkeløft, håndbold, selvforsvar boksning, cricket mv. :bigsmile:

    Nogen har ofte den holdning - du kan da ikke være så stærk uden at være "på noget"? De tænker ikke på, at man måske fysiologisk har en anotomi, der kan være årsag til, at man kan blive stærk. Desuden at man træner relativt meget i stedet for at spilde livet foran TV'et og ved kaffebordet.

    Mit råd er: op i R.... med, hvad andre mener. Blot man har det godt med sig selv og synes, at ens krop fungere i forhold til egne krav og livskvaliteter. Hvordan andre ser ud er deres problem - blot De ikke skal være i mit soveværelse! B) :rolleyes: