Brunetten

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Brunetten

  1. Hejsa

    Jeg skal om 10 dage opereres og skal derefter være 100% sengeliggende på sygehuset i 12 dage derefter og så 14 dage derhjemme bagefter.

    Hvad skal jeg lægge vægt på mht kosten? Mest protein og mindst mulig kulhydrat, da jeg ikke får brændt det af? eller? Hvad er bedst for at jeg kommer mig bedst mulig? Da jeg ikke forbrænder andet end basis... skal jeg så mest undgå fedt?

    Jeg er i forvejen overvægtig, så jeg har en del at tære på, men den måned er dog ikke en slankemåned... men skal helst komme bedst og hurtigst over det

    .

    Jeg ved at der til morgenmad både er yoghurt og brød på sygehuset, og der er en ganske varieret kost at vælge imellem.

  2. :4thumbup: :w00t:

    Hej Brunetten

    ... lidt vildt jo :blush:

    Altid dejligt med en "anonym" på banen :tongue:

    hæhæ... ja - Christian har i den grad en "lukke-øje-tendens" men nu da jeg har fået en ny superblitz kan han slet ikke nå at reagere før billedet er i hus... så det er SWEET :w00t:

    ... og nu giver du mig jo så mulighed for lige at poste lidt flere af ham med åbne øjne :tongue: fra træning igår siden du ikke mener at der har været nok :innocent:

    VM6_0160.jpg

    VM6_0169.jpg

    VM6_0182.jpg

    Mener det var sammenlagt 30 stk i Christians klasse fordelt på 2 højder (vist 16 i Chr. klasse)

    Min klasse var vist 27 stk i den høje og 16 i den lave!

    ---> heraf går de to klassevindere så videre til overall sidst på aftenen :smile:

    *fniser tøset* :bowdown:

    Tark :blush::4jumpy:

  3. Hej Angel

    Først et stort tillykke med VM. Det er jo helt vildt. :4thumbup:

    Men nok så meget respekt for din og din mands 1. pladser, så er der mere respekt for at du har kunne få et godt billede af din mand - ovenikøbet med åbne øjne. Nu har jeg (anonymt) fulgt jeres logs i flere år, og jeg tror det er 1. gang jeg har set et godt billede af din mand. Og så er der ovenikøbet flere af de gode billeder :superman::blink: Men det passer jo pgså til et par verdensmestre :4thumbup:

    Hvor mange var I oppe imod i jeres grupper?

    Med venlig hilsen

  4. Hejsa Saint Pauli

    Og tak for det aldeles udførlige og møj hurtige svar.

    Et enkelt spørgsmål:

    Det vil sige om atleten giver et godt totalindtryk rent præsentabelt (forstår atleten at sælge sig selv, med en pæn farve, flot hud, flot holdning, har gjort noget ud af sin frisure (dvs. ingen morgenhår, men pæn frisure).

    Man vil jo til hver en tid have preferencer. Eksempelvis synes jeg ik om blonde(iner).. altså synes om og synes om. Men en vis præference for mørkhårede. Det kan ingen vel sige sig fri for? Og kan argumentere for/imod? I større eller mindre grad :innocent:

    Mvh

    Mette

  5. Hejsa

    Først skal det siges at jeg absolut ingen viden har om BB og komkurrencer osv.

    Men efter at have læst temmelig meget de sidste dage om et stævne i Herning og de forskellige deltageres historie - er der 1 ting der undrer mig.

    Når jeg kigger billeder derfra, kan jeg ikke undgå at kigge på andet end lige musklerne (men jeg har som sagt ingen viden). Jeg kan godt se, at der kan være forskel på muskeldefinitionen på den bedste og den dårligste, men for mig, hvis jeg skal bedømme, tæller smilet - udstrålingen - positionen osv en hel del.

    Når det nu er en BB konkurrence. Kan/skal dommerne så KUN dømme efter muskler i den dersens symmetri-del? Kan de frasige sig at kigge på andet? Og kan man det? Eller er det et helhedsbillede?

    Bare nys

    Mvh

    Mette

  6. Nu forstår jeg intet?

    Du har flere gange i din gamle log (kan ikke finde den) skrevet at du har gjort alt for at forhindre kontakt mellem din X og dine børn? deriblandt at alle hans breve og gaver var hos advokaten? Og nu siger du, at han ikke har prøvet at komme i kontakt med børnene? Det er da dig, der har forhindret det?

    Nej dette har intet med motion at gøre, men det handler din logbog jo heller ikke om.

  7. Måske lidt groft spurgt (og har ikke kigget andre steder)

    Men er der ikke en min. højde for at komme ind så højt i militæret?

    Bare nys, da jeg følger jeres log, da jeg kommer fra samme by.

    Mvh

    Mette

  8. Stort tillykke med din 1. plads....

    Men nu ikke derfor jeg skriver... Det der viser du er en ægte vinder... er klart den måde du beskriver dine konkurrenter på... Beskriver deres stærke sider i forhold til dig selv... Du viser hvor du er "svag" i forhold til dem... (hvilket viste sig ingen steder)....

    Men du beskriver flot de andre og hvor konkurrencen ligger til næste år. At du tager konkurrencen for konkurrencens skyld.. er det der tæller..... At du ikke bare SKAL vinde for enhver pris.. men at du kan se de andres fordele... er klart det der gør dig til en vinder.

    Er dybt imponeret over alt ved dig.... Er der noget negativt? (et spørgsmål til din kæreste :raisebrow: )

    knus

    M

  9. Kender dig ikke og kommer nok heller ikke til det, men jeg har fulgt dig på sidelinien et par år snart... Og GUD hvor er du sej... og stort tillykke med udtagelsen og VM og placeringen og roserne osvosv.

    Det er vildt.. og du er en inspiration på mange punkter... for mange...

    Held og lykke til DM

  10. Hej Pivskid

    Det er sjovt så mange års undren, der falder på plads, når man ser dig give noget af dig selv som her. Jeg har i mange år undret mig over dine meninger og debatform på henholdsvis Scor og Babesline, men en del er faldet på plads ved at læse denne log :4thumbup:

  11. Hvordan kan jeg tabe fra 79KG til 64,66 KG og midste en STOR del af fedtet på maven.. ved ikke at lave noget.. udover maverulninger og side foran computeren ? (: og begyndte for lidt under 1 mån siden..

    Udfra min ringe viden vedr. kost og vægttab og udfra andres indlæg her, burde du måske søge læge.

    Et SÅ stort vægttab på SÅ kort tid - med SÅ lille indsats kan skyldes alvorlig sygdom. :thumb_down:

    Fulgte engang en mand på 150 kg. der over 2 måneder tabte sig 15 kg. Men det var med dagligt motion og punktlig kostplan. Han havde temmelig meget at tage af, og han smed så de 15 kg. på 2 måneder.

    Synes dit vægttab i din vægtklasse lyder unaturligt/sygeligt.... Så prøv lige at få tjekket helbreddet.

    Held og lykke

    Brunetten