Iben

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Iben

  1. Hej!

    Jo i hørte mere til Iben... ked af at I har misforstået indlægget totalt - jeg er ikke ude på at lave reklame og endog skjult - NIX.... men jeg ville bare med mit indlæg prøve at få en anden vinkel på debatten, men det er lidt svært, når det ikke er alle der har et åbent sind for at vi er forskellige og ikke alle lige passer ind i en og samme kasse....

    Håber dog i får ngle flere fornøjelige timer her på www.motion-online.dk...... :)

  2. Ja, jeg har dyrket såvel svømning som volleyball på højt plan, men min pointe var nu blot at det er let nok at udtale sig negativ omkring noget, når men ikke har sat sig ind i det bagved liggende.

    Og set objektivt synes jeg, at det er skadeligt for debatten at komme med subjektive holdninger.

    Håber dog at I har fået en dybere forståelse for at der er produkter på markedet, der beviseligt har hjulpet mange mennesker og vil blive ved med at gøre det!

    Fortsat god aften! :bigsmile:

  3. Nej, men i forhold til at opnå de ønskede resultater er Herbalife et fantastisk produkt - og er klart det mest alsidige produkt jeg kender til.

    Du taler om at det er dyrt - har du overvejet hvad det har kostet at tage på og hvad produktet erstatter i første omgang - og du får samtidig mere energi og bedre velvære! Det kan der ikke sættes pris på - det er selvfølgelig individuelt - men alligevel!

    Mht, definition af ernæringsekspert - så er det generelt ønskeligt omkring eksperter at der er en sund skepsis men samtidig en konstruktiv kritisk indgangsvinkel og "open mind" i forhold til hvordan forskellige produkter virker.

  4. Hej - primært til Ronnie99!

    Det er interessant at læse jeres indlæg omkring vægttab! Jeg er selv tidligere idrætsudøver på højt plan og benytter Herbalife produkterne og med et helt fantastisk resultat! Og jer er ikke den eneste! Der er mange danskere, der med en kombination af Herbalife og motion (ikke altid en nødvendighed) kunne få en bedre og sundere hverdag, uden at skulle gå for meget på kompromis.

    Du påstår at det er folk der ikke forstår sig på ernæring, der sælger Herbalife.... PJAT! Hvis du er en af de påståede ernæringseksperter så burde du også vide bedre og have undersøgt samtlige produkter på markedet inden du udtalte dig!

    Det vigtigste i forbindelse med ernæring og træning er at du forbrænder fedtet og opbygger din muskler - er vi enige så langt???

    Det næste skridt er så at sørge for at du i forbindelse med motion ikke nedbryder dine muskelfibre med det samme efter træning - dette gør du lettest ved at indtage protein, der som bekendt opbygger musklerne.... er det så ikke logisk at benytte Herbalife, som samtidig er et vægtkontrollerende middel - du vil derved få såvel de nødvendige kulhydrater som proteiner... også selv om du ikke træner (mere/længere/aldrig har gjort det)!

    Ærlig talt synes jeg at du skal undersøge dit bagland inden du udtaler dig omkring ting du - for at sige det lige ud ikke ved en fløjtende f... om!!!

    Ydermere kan jeg fortælle dig at din påstand omkring pyramidesalg er langt fra sand! Der er tale om Multi-level marketing - og generelt en virksomhed der som alle andre skal tjene penge - men det er måske også forkert???

    Synes du skulle tage at søge for at tjekke dine kilder og jeg vil med glæde fortælle dig meget mere om ernæring og motion!