Marie79

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Marie79

  1. Du kan selvfølelig ikke vide hvad vægt jeg snakker om ( min Fejl)

    Netto har et tilbud om en badevægt med fedt % måler til 249kr. Jeg vil finde ud af hvor mange kcal. jeg max må spise for at tabe mig. Og derfor tror jeg at en fedt% måler er god, da jeg også træner og måske får en muskel eller to.....hi, hi.

    hilsen Marie

  2. Tak for jeres svar...

    Blackmoor omtaler at jeg skal tælle kallorier og at jeg har brug for 1400/ 1900 når jeg træner. Er der nogen der ved om der findes en web. side hvor der er oplyst hvor mange kcal.der er i forskelligt mad mm.

    Eller skal jeg læse på alle ting jeg køber, og regne det ud derfra???

    Er der nogen der har købt vægten fra Netto?, - og virker den? ( Jeg har tænkt mig at købe den i morgen)

    Hilsen Marie :bigsmile:

  3. Hej , jeg har selv vejet 15 kg. for meget, og det er hammer svært at tabe dem. Jeg prøvede alle former for slankekurer, men intet hjalp.

    Det vigtigste syntes jeg er at man er klar til at tabe sig, for hvis man ikke er det nytter det ikke. Jeg er ryger og har prøvet at stoppe, men lysten har ikke været der 100 % og derfor ryger jeg stadig. Det er det samme med slankekurer tror jeg.

    Jeg har tabt 13 kg. med vægtvogterne over 7 mdr. og jeg har holdt vægten ( +/- et par kg) Gå ind på hjemmesiden. Man bestemmer lidt selv hvad man vil spise, og man kan stadig spise slik og spise chips. Hele ideen med vægtvogterne er at man skal tælle point i maden, man kan købe en bog hvor næsten alt mad er regnet om i point. Jeg har ikke web. add. mere, men søg under vægtvogterne....

    Håber at det hjælper.

    Hilsen Marie

  4. Hej allesammen :unsure:

    Jeg er ny på siden , det er første gang jeg skriver, så ha lidt tålmodighed med mig....

    Jeg er 24 år, 163 cm høj( lav) , vejer 60-62 kg. Jeg føler at jeg er sund og rask, men er tit drænet for energi.

    Jeg har et stresset job, hvor jeg er daglig leder af en travl cafè. Det er derfor ikke altid jeg når at få noget at spise.( Det er dumt det ved jeg) Det bevirker bare at jeg nogle gange glemmer at jeg er sulten, eller er så sulten at jeg føler mig mæt???

    Alt dette sker tit og resultere i at jeg ikke har den vilde lyst til morgenmad dagen efter.... også kører det.

    Min krop er et helt andet problem, jeg ligner et køleskab/kummefryser... jeg er ikke tyk, men jeg har ingen talje ( kun lidt, men den sidder næsten under armene på mig) Jeg har et par overflødige kilo og jeg tror at hvis jeg taber de kilo får jeg en pænere krop, og får måske en lille talje... Er der nogen der kan hjælpe mig med mine problemer, kostplaner, opskrifter alt er til hjælp....

    Jeg træner også i motionscenter et par gange om ugen.

    Hilsen Marie.