Goertz

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Goertz

  1. Hej forum.

    Jeg har i de sidste par uger haft problemer med hoften, når jeg gennemfører de ugentlige træningspas til fodbold.

    Vi har indtil videre trænet på kunstgræs, og havde en formodning om, at det var derfor, jeg fik smerterne i højre hofte. Føler på en eller anden måde jeg "hænger" bedre fast i kunstgræsset, end jeg gør ved græs.

    Vi har de sidste par gange trænet på græs, og smerten bliver ved med at forekomme. Jeg når halvt i gennem træningen før smerterne kommer. Til sidst i træningen kan jeg næsten ikke gå. Dagen efter har jeg problemer med at gå, og mærker stor smerte, hvis jeg løfter benet højere end ved normal gang, specielt hvis jeg sidder ned.

    Er der nogle som har en ide om hvad det muligvis kunne være? Har søgt lidt på emnet og har stødt nogle emner omkring betændelse i slimsække og sener, men hverken symptomerne eller årsagerne virker til at matche.

    Det skal siges jeg tidligere har haft en korsbåndsskade, som jeg dog ikke mærker mere til.

    Hilsen den urolige.

  2. Kan huske da jeg var i voksealderen. Jeg havde også en kontant en skade, foden, lysken, eller låret. Efter jeg havde taget det største spring højdemæssigt, så holdt det op.

    Der er flere af mine venner som også har haft den periode. Så måske det er der du er nu?

    Jeg var storforbruger af varmecream, baselayer, og altid en god opvarmning.

  3. Altså har tidligere fået en fiber efter operationen. Umiddelbart føles ikke sådan.

    Det er primært knæet som er hævet (meget hævet). Jeg tror jeg kontakter min fys imorgen, så må han prøve at berolige mig lidt, og måske give mig et svar på hvad det helt præcist kan være.

    Tak for svaret. (:

  4. jeg er blevet opereret for et overrevet korsbånd for cirka 6 måneder, indtil videre har genoptræningen forløbet perfekt.

    Så her i mandags prøvede jeg for første gang at træne noget interval. (har løbetrænet i 3-4 uger uden nogen reaktion fra knæet) jeg kunne ikke mærke noget før jeg var på vej i seng, det var lidt stift. Så om morgen var det hævet. Nu når jeg tænker over det kunne jeg mærke et riv fra baglåret da jeg løb. Kan korsbåndet være sprunget igen? Eller er det bare en simpel overbelastning. Fyssen har nævnt det kan forekomme. Det virker bare utroligt at knæet slår så meget ud, når det ikke har gjort det før?

    God stor bededag til jer alle. :D

  5. Jeg er en frisk knægt på 16. jeg spiller fodbold på et rimeligt højt niveau. For 3 måneder siden blev jeg skadet. Fik et slag fra siden, mens mit ben var bøjet. jeg hører et smæld. Det hæver, der går 2 uger hævelsen er væk. jeg begynder at spille igen. Det er sket tre gange nu. Jeg har været på OOH ortopædisk afdeling. De kunne ikke finde noget. Min egen læge to gange.

    Nu er jeg så blevet scannet ved Kragh Pedersen. Overrevet korsbånd, meniskskade, og er 2/3 overrevet ledbånd.

    Nogle der har erfaringer med sådanne alvorlige skader. Er i kommer tilbage på samme niveau efter genoptræningen?

    Den ene læge siger jeg nemt kan komme til at spille igen, mens den anden er noget mere negativ. Og siger det bliver vanskeligt at komme op et niveau der bare ligner det jeg var på før. Hvorfor er der så stor forskel på læger som har så stor erfaring?

    jeg har en smule svært ved at forholde mig til at jeg aldrig nogensinde har været skadet. og så kan man få en skade der har så stor betydning for om man kan spille fodbold igen.