Britta

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Britta

  1. Hej,

    jeg er en pige på 45 år som træner jævnligt og har gjort det i mange år. Jeg er 163 cm høj og vejer 72 kg. Jeg har et mål om at sænke min fedtprocent og tabe yderligere 7 kg i løbet af 2013.

    Jeg har de sidste par måneder kørt med 4 timers spinning og 4 timers styrketræning om ugen i gennemsnit - altså nogle uger mere og andre uger mindre.

    Jeg cykler mandag og onsdag eller onsdag og lørdag. Styrke træning er tirsdag og fredag eller tirsdag og søndag.

    jeg træner altid 2 timer ad gangen. Dermed har jeg full body program til styrketræning og dobbelt time til bike og kun 4 træningsdage om ugen.

    Jeg træner hårdt når jeg er der. På bike har jeg en gennemsnitspuls på ca 82-86% af max-pulsen på hver enkelt time.

    Jeg kører 10-12 gentagelser og 3 rep når jeg styrketræner.

    Da jeg også skal ned i vægt ligger jeg på 1700 kcal om dagen og ca 25-30% af kosten kommer fra proteiner.

    Jeg går som regel i seng omkring kl. 22 og står op omkring kl. 6 - hver eneste dag også i weekenden. Selvfølgelig kan der være weekender med mindre søvn - men i det store hele så passer jeg min søvn.

    Jeg har dog bemærket det sidste stykke tid at jeg kører træt og har fornemmelsen af at jeg ikke får restitueret rigtigt.

    Jeg har altid lært at pulsen skal under konditionstræning sparkes så højt op som muligt for at forbrænde mest muligt. Men jeg mistænker lidt at den høje puls er med til at tære på energien.

    Så derfor er mit spørgsmål: Hvad er den optimale gennemsnitspuls i % af maxpulsen når man gerne vil ned i vægt og stadig ikke køre sig selv i sænk?

  2. Synes det var sjovt at lege med beregneren. Men synes at den manglede en værdi der angav hvornår barnet er undervægtig.

    Min datter har været i gang med et slankeprojekt meget længe. Hun er 13 år ca. 155 cm høj og vejer 49 kg. Hun er i dag ikke overvægtig, men vil stadig gerne tabe sig 3 kg. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvor grænseværdierne for normalvægtig er både op og ned, så man også kan holde øje med at hun vedbliver at være sund og ikke går i den anden grøft. Syn og skøn er jo det bedste, det ved vi alle. Men derfor kan vi som mennesker jo alligevel godt lide at have tal og rettesnore at arbejde med.

  3. Rolig nu...ROLIG NU - tror du har fået det HELT galt i halsen!!!

    De skal IKKE pulstræne-pulstræne...

    Børn skal lege og have det sjovt...og det er der MASSER AF, er ikke første gang vi har børnehold.

    Det er bare et forsøg på at prøve lidt nyt. Indblande en lille smule teori og prøve lidt praksis... li'som vi skal snakke lidt kost.

    Så spørgsmålet er bare om nogle har erfaringer med det...??

    Kan kun sige at min datter går på 3. år på et vægttabshold for børn i Fitnessdk i Herning. Her har hun spinning én gang om ugen og én gang om ugen har hun en dag med varieret træning. Step, dans, bold, stationer, boksning eller hvad man nu kan finde på. Alletiders. Kender ikke så meget til det teoretiske. Men ved at de nyder timerne og at de også får pulsen op. Hun behøver ikke længere at tabe sig, men nyder nu motionen. :smile:

  4. Må sige at jeg er overrasket over reaktionerne på sammenlægningen af Finform og fitnessdk. Indlæggene handler egentlig mest om for og imod diverse centre, men vi har vel alle vores favorit sted og det er som regel det sted vi er medlemmer, ellers var vi der vel ikke.

    Jeg har selv trænet i FinForm i Herning i 3 år nu og det er det bedste der er sket for mig. Det er et center der giver plads til alle og det er et center med en god atmosfære.

    Det kan godt være der ikke er udstyr til jer der vil bøje stænger, eller hvad det var der blev skrevet og det kan også godt være at musikken ikke er alt dominerende, men det kan jo også være at den gruppe af træningsinteresserede ikke er målgruppen for Finform.

    For mig, der startede som ekstrem overvægtig, var det dejligt at der også var plads til sådan en som mig. Der var endda et hold hvor min dengang 9 årige datter kunne gå på. Motion er i dag noget vi dyrker sammen og en sundere livsstil er blevet en del af vores hverdag.

    Havde det været et center med ene små smarte piger og fyre der bøjede stænger, så var jeg nok ikke blevet der.

    Efter sammenlægningen har Finform og Fitnessdk tilsammen 50.000 medlemmer. Det må man da sige er rigtig godt gået. De må have ramt noget rigtig i forhold til den træningsform den almene dansker ønsker.

    Jeg synes det bliver helt vild formidabelt at vi nu får muligheden for at træne i 23 centre landet over. Det betyder at næsten uanset hvor man er i Danmark på ferie eller på besøg, så kan man stadig passe sin træning

    Conceptet hos Finform og Fitnessdk er jo meget ens, så jeg tror ikke der bliver de store ændringer for os medlemmer.

    Jeg vil i hvert til fald ønske begge kæder tillykke med fusionen.