flor

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by flor

  1. Først og fremmest er det vist kun få steder at AS bruges, eller har været brugt på forsøgsbasis, til gamle svage/syge mennesker, ihvertfald ikke i danmark.

    Vil blot informere dig om, at du lige på dette område er fuldstændig ved siden af. Nu har jeg, grundet tragiske omstændigheder, fået dette alt for tæt ind på livet. AS (i dette tilfælde væksthormon) anvendes i vid udstrækning af det danske sundhedsvæsen. Og har været det gennem meget lang tid.

  2. he he - se det ved de færreste jo :wink:

    Vi har ad flere omgange forsøgt at få lavet en fornuftig ordning med ADD, men har måttet konkludere, at skal der laves en fornuftig dopingkontrol i vores center, vil det kræve en kontingentstigning svarende til 15% (ja, det er et lille center). Og der holder dansen for vores vedkommende.

  3. Sorry - det var holdningen til doping, jeg mente. Kan godt se det kan misforståes.

    Mht. eksklusion - tjah, vi har gjort det i tre tilfælde i år, og alle tre indrømmede efterfølgende, at de var "på".

    Og nu er det jo sådan, at det ikke er så svært at se, når en person pludselig vokser uforholdsmæssigt over en kortere periode. Og forstå mig ret - vi smider ikke bare folk ud uden videre. Tager en snak med dem, fortæller hvordan vi ser verden - og bedyrer de stadig deres uskyld, beder vi om en blod- og urinprøve. Hvilket endnu aldrig har været nødvendig.

  4. @squatfather

    Tror vi har samme holdning. Vi ekskluderer - uden test (som vi ikke har råd til) - uden nåde medlemmer, alene på den blotte mistanke. Hvilket de også skriver under på, at vi har ret til.

    Ikke fordi vi som sådan privat har ønske om at blande os i andre menneskers gøren og laden. Men 18 års erfaring fra branchen har vist, at disse personers adfærd ofte er så belastende for de øvrige medlemmer, at vi har fravalgt deres tilstedeværelse hos os. Altså et FRIVILLIGT fravalg!

    Mit problem er imidlertid det principielle, nemlig at der pålægges virksomheder en opgave, som retteligt er politiets.

    Jeg sidestiller langt hen af vejen doping med rygning. Begge dele er sundhedsskadelige for personen, der indtager, MEN er en privat sag, som jeg ikke skal blande mig i. Hvis folk prioriterer dette, er det deres sag.

    Men jeg kan udbede mig, at man ikke indtager det, hvor jeg har noget at skulle have sagt.

  5. I min lille simple verden er spørgsmålet langt mere simpelt. Kan man gøre et center ansvarlig for folks ulovlige indtag af stoffer? Nej, ligesom med andre ulovlige (rus-) midler er det politiets opgave. Jeg stiller ikke mit center til rådighed for dopingmisbrugere (hvad de i øvrigt - sagen uvedkommende - skriver under på ved indmeldelse), men for folk, der vil dyrke motion på et eget valgt niveau. D

    Og til squatfather - beklager, men har du aldrig bemærket, hvor mange mennesker der forsvinder ud af bagdøren, når ADD kommer forbi. Eller som min daværende, 2 meter høje makker informerede dem - I kan jo prøve at se, om I kan tage en prøve på mig...... Hvorefter de testede tre langdistance-løbere..... Og jo, ADD folkene er meget flinke og til at tale med - men i denne sammenhæng gør det dem netop hamrende ineffektive.

    ADD har ingen håndhævdende magt overhovedet - hvilket også er årsagen til deres manglende succes!

    Og lad så politiet behandle motionisternes doping som de behandler hashsager og andet - lige ret for alle.

    Og med hensyn til doping i konkurrencer, kunne dette nemt fjernes ved at kræve, at alle deltagere har licens mindst et år før 1. konkurrence, og at de testes ofte og uregelmæssigt!

  6. Kommer lidt an på, hvad du vil træne - og hvor tungt.

    Motion og trivsel har håndvægte op til 32 kg, et rimeligt squat-stativ og nogle virkeligt dårlige maskiner - ergonomisk ringe og med stor indre modstand. Ingen bad. Stængerne har aldrig været Eleiko - desværre....

    Flex har nyt Cybex udstyr, frie vægte til 32, men ingen squat (dog et godt smith-stativ). God spinning og aerobic. FEDE, helt nye badefaciliteter. Og ikke for mange medlemmer, altid til at komme til.

    Du kører ikke tung dødløft i nogen af centrene.

    Holstebro Fitness - skodsted med dårlig atmosfære og leder. Men her kan du løfte virkeligt tungt.

    Jeg ville foretrække Flex - for selv en gammel styrkeløfter som jeg kan få en fed gang træning der.

  7. Tjah - som centerejer har jeg snart skreget mig hæs i et forsøg på at råbe politikerne op. Problemet er, at vi alle skæres over en kam - har du en lidt større krop end gennemsnittet, så er du pr. definition dopet. MISUNDELSE!!!!! - og manglende respekt for det hårde arbejde, der ligger til grund!!!

    - nå jah, måske lidt usagligt. Men kors hvor er jeg træt af politikernes mangel på evne til at fokusere på sagens kerne. Og spørge eksperterne (jer/os) til råds, i stedet for at lytte til en gang uvidende, overstuderede embedsmænd.... :wink:

    OG HVAD GØR MAN SÅ????? Man gør os centre ansvarlige for vores medlemmers handlinger. Hvilket sådan rundt regnet ville svare til at gøre våbenhandlerne ansvarlige for alle væbnede overfald..... eller?

    Hvis ANTI-Doping Danmark tror, at de ved deres tilfældige besøg kan fange synderne, så prøv at sammenligne, hvor mange de har fundet de sidste fem år - kontra hvor mange af de medlemmer, der er i dit center, der doper eller har dopet sig......tankevækkende, ikke?

    Doping-kontrol kræver en målrettet og hyppig kontrol. Når anti-doping danmark fatter det, så kan vi snakke sammen!

    Men det ændrer ikke på, at staten ved denne type lovgivning blot indfører en skjult skat. Vi gør jo heller ikke bilforhandlere ansvarlige for, at folk kører for hurtigt. Så hvorfor denne forskelsbehandling????? :sneaky2:

  8. Tja - det er squ nogle gange en gru at se, som folk træner. Har været så mange år i "branchen", at jeg ikke længere gider rette folk, med mindre de udfører en øvelse på en for kroppen direkte skadelig måde. For utak er som oftest lønnen for at øse af sin erfaring.

    Og centrene - jamen de har ansvaret for en god instruktion til nybegyndere, men at lave en korrekt kost- og trænings-/hvileplan for hver kunde indivuelt (og den skal jo revurderes mindst hver 2. måned) er en uoverkommelig opgave. Og lidt omsonst, da der jo findes lige så mange holdninger/"sandheder" til træning og kost som til god sex :wink:

    Folk må selv søge informationen og bruge den, de tror mest på.

  9. Til min overraskelse ser jeg at man kun må træne max 1 gang pr. dag og max 4 gange pr uge. at træne lidt seriøst???

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg kan blive så harm på de her centre's ide om hvordan de fjerner "bodybuildere" - hvad er det der er så slemt ved bb'ere ? er det vitterlig alene AS frygten - fordi så rammer lige den regel, vel netop de færreste på AS.

    Først fjerner de vægtene, så begynder de at diktere antal træningsgange om ugen, det næste bliver vel antal sæt og antal reps.

    Kunne være rart med en baggrund for de spøjse regler der efterhånden findes rundt omkring :devil:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Damn ja - der er en grund til, vi har de regler i centrene rundt omkring. Så vi med god samvittighed kan smide uønskede elementer ud!!!! Og med uønsket menes folk, der har glemt det deres mødre burde have lært dem - god opførsel. Størrelse og styrke er i den sammenhæng ligegyldig.

    Sjovt nok hænger steroider, tunge vægte, høj musik og brovtende/selvhævdende adfærd DESVÆRRE ofte sammen - OG DET ER DER SQU IKKE PENGE I!!!!!

    Men så længe folk opfører sig ordentligt og respekterer de øvrige kunder, er der virkeligt ingen problemer.

    Så nej - der er intet galt i BB'ere eller andre "minoriteter". Problemet er, at får dit center ry for at være en udklækningsanstalt for mini-neggere, så får du ikke alle de profitable kunder ind, der betaler din husleje og løn. For tro mig - det er ikke de 50 "muskelsvulmende 6 gange om ugen, to timer +½ times bad" trænende kunder, man tjener penge på.

    Til gengæld - får man de få uønskede elementer ud, har man et uvurderlig aktiv i dygtige "ekstra-instruktører", der gerne hjælper nye kunder - især når vi som instruktører må melde pas.