avh

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by avh

  1. Hun er faktisk begyndt at spise mere, og har taget godt og vel 2 kg på.

    Undskyld ? Men hun har iløbet af 1 dag - taget 2 kg. på ?

    Naturligvis skal man ikke male fanden på væggen, MEN hellere en undersøgelse for meget end en for lidt. Og mht. gynækologiske undersøgelser, så er det bare en del af det at være en kvinde. Jeg vil personligt tusind gange hellere undersøges, end ikke.

    Det sagt, så mindes jeg at min egen mens-cyklus var rimlig ustabil de første 2 år - men det skader da vel ikke at tage en snak med en læge omkring kroppens naturlige funktioner.

  2. Diddley: Skal det forståes således at man ikke bør styrketræne før man har mistet sit fjedt ? Eller er det bare i forbindelse med "seriøst" styrketræning...

    F.eks.: Mig, flødebolle, skal tabe mig fra 120 kg. til 60-70 kg. Bør jeg kun f.eks. spinne og glemme alt om at styrketræne sideløbende med (alm. styketræning af de store muskelgrupper og med yoga) ? Min træner sagde at det ville være en god ide at få brugt de store muskelgrupper ved styrketræning da dette ville hjælpe på mit stofskifte. (Det er heller ikke for at opbygge større muskler jeg styrketræner)

    Det skal så nævnes at det er år og dag siden jeg dyrkede anden motion end gåture med vovserne.

    Jeg kan bare ikke se hvordan det kan "skade" at gøre begge dele sideløbende, men det kan godt være jeg har misforstået noget.