hightower

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hightower

  1. :cry: FØJ for s.... den hjemmeside er lige så skræmmende som dem der opfordrer til terror :crazy: . Det burde ikke være lovligt :nonono: Mens vi andre kæmper for at tabe 10 kg så gør de her alt for at ødelægge deres helbred... der er vist nogen der trænger til seriøst at få skruet på skruerne :blink:
  2. Har samme problem... efter en god cykeltur eller styrketræning går maven amok :laugh: Sulten driver en :crazy: Taber mig faktisk mere ved at være inaktiv hvis jeg skal tro min fedt% måler vægt... og ja ens mave bliver mere 'udspilet' hvis man træner den, specielt man også har lidt topmave i forvejen...

  3. Så jeg er fritaget for ansvar og dermed mit frie valg når jeg stopper en 2L cola i kurven i den lokale kvickly? Fordi industrien har markedsført det?

    Mine børn er fede fordi slikket står i børnehøjde... Det er slet ikke min skyld.

    Ja det er delvis industriens skyld, for du burde aldrig ha' haft muligheden for at købe en cola der var så stor. Og ja, det er delvis supermarkedets skyld dine børn er fede når det står i deres højde. Den liberale og USA-elskende regering, som nægter at gribe ind, bærer delvis ansvaret for vores overvægt fra de kom til magten. Vi har penge til at købe hele verden ifg finansministeren - men åbenbart ikke nok til at gøre fedme medicin (xenical osv) gratis. Vi har en forbrugerminister der ikke tør gøre vores samfund mere sundt fordi vedkommende ikke vil træde på kommercielle interesser (b.la. supermarkeder), så medmindre kurven går i en anden retning (hvilken den 99% sikkert ikke gør) kan hun holdes ansvarlig. Mange ting kunne gøres: alle varer fik et points-system (obligatorisk) og der undervises i points-systemet i skolerne. Usunde varer som sukkerindholdig sodavand og slik fik sat afgiften op med min. 300%, alle fødevarer blev vurderet af ernærings-eksperter inden de overhovedet fik lov til at komme i supermarkederne, reklame for fødevarer forbydes, osv. Det kræver lidt ekstreme metoder, men kurven skulle nok blive knækket. For ikke så lang tid siden kunne man kun få ritter sport chokolade i 100g størrelser - nu er den lanceret alle steder i 250g som en 'god nyhed'. Det burde aldrig ha' været sket.

  4. Hej alle. Jeg har tidl. haft den til salg her, men trak det tilbage, da jeg skulle ha knæene undersøgt nærmere. Det har jeg nu fået gjort og der er ikke noget at gøre :( Derfor skal den sælges. Den er købt hos sagatrim i sommeren 2006 - til tour de france foran tv'et :) og kvittering (garanti) haves. Brugt i alt ca. 5 timer, så den er som ny. Jeg kan ikke finde den på sagatrim's hjemmeside pt, så her er et andet link: http://www.friluft.se/product_info.php?products_id=2808

    18kg svinghjul. Kan justeres meget højt op og egner sig derfor også godt til høje og tunge mennesker, såvel som de mindre :)

    Den kommer med standard pedaler som blev skruet fast, så jeg vil mene at rigtig cykelskopedaler nok kunne monteres, men hæng mig ikke op på det.

    Annoncen er også i dba.

    Befinder sig i rødovre og det er kun afhentning! Den vejer ca 50kg. Prisen er 2500kr.

    Skriv evt på jonas snabela talent.dk ...

  5. Hvorfor købe XXXL? Jeg havde det også lidt på samme måde i starten, det var lidt for 'plat'... for enten er det små gutter der vil se større ud end de er... eller også nogle mega hormon brød. Men tjae jeg er over 2 meter og det er sgu det eneste jeg nogensinde har prøvet i størrelse XL som jeg kan passe (normalt bruger jeg 3XL og det er svært at finde...!) så det siger lidt om hvor store de trøjer er og det er jo en rar ting samt kvaliteten er helt ok. Desuden er deres træningsbukser nogle af de få som er lange nok :superman:

  6. Jeg ser ikke det store problem i en shake eller 2 om dagen - at det skulle være sundhedsskadeligt tvivler jeg stærkt på. Hvis man vil undgå kunstige sødestoffer som der er i meget pulver, så kan man sagtens finde neutralt pulver (fx soya protein i matas) og blande op med det man så end synes. Derudover så sørg for at køb det knækbrød med mest fiber indhold og gulerodder er også gode til sulten.

  7. Jeg synes også det hjalp en smule, jeg købte dog pulveret og smed i en shake... gerne lige efter træning. Det er mest økonomisk på den måde. Men man skal ikke forvente mirakler, er selv på glucosamin og fiskeolie for tiden... og nu tror jeg det er tid til endnu en bøtte ledstyrke pulver :unhappy: