Contessa

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Contessa

  1. Hej :)

    Jeg er laktoseintolerant, og har derfor prøvet proteinpulver med soya. Men jeg kan virkelig ikke få det ned!

    Er der nogle, der har erfaringer med proteinpulver lavet af æggehvide? Kan smagen gå an og er det til at få rørt ud?

  2. Hej med jer,

    jeg har læst en del om paleo, og overvejer kraftigt at begynde på at spise efter denne tanke!

    Der er dog lidt, jeg er i tvivl om.

    Er det muligt at følge og så samtidig træne MTB på seriøst niveau? Jeg tænker om der vil være energi til at kunne give den fuld gas til træning!? Jeg er klar over, at der vil komme kulhydrater fra grøntsager, men jeg plejer at holde mig til havregryn, når der skal trænes.

    Nogen, der har erfaringer med dette?

  3. Jeg tror det skal forstås sådan at hun et par gange i løbet af de nævnte træninger har været oppe omkring maxpuls. Hvor tæt på maxpuls dette så reelt er, og hvordan denne er målt fremgår ikke, så det er selvfølgelig en mulighed at maxpulsen stadig skal justeres, hvis den skal bruges til noget.

    Er du med på hvad sub-AT og AT betyder?

    Det var nemlig lige sådan, at det skulle forstås. Og det er målt med mit pulsur (polar cs600x) og ja, det er til cykling, men det betyder vel ikke noget - så kan den bare ikke måle hastighed osv.

    Jeg har fået taget en test, hvor jeg har målt maxpuls. Ved den test har jeg fået mine pulszoner indkredset, og jeg ved præcis, hvad min puls skal være til konkurrencer (altså AT).

    Jeg har (inden alt for mange skader) dyrket sport på højt plan, så jeg kender en del til træning - og ved hvad sub-AT og AT betyder. Og en træning i et par timer i sub-AT er ikke noget problem. Med indlagte intervaller vil den komme op i AT og selvfølgelig også op omkring min max puls.

    Jeg var blot i tvivl om mit kalorieindtag :)

  4. Tak for dit svar.

    Jeg har trænet 1t45min de sidste to dage (altså 3½time), hvor min puls i snit ligger i sub-AT - ved indlagte intervaller har den været i AT of et par gange omkring min max puls. Men ja, det kan sagtens være, at jeg har forbrændt lidt mindre :)

    Men jeg fik svar på mit spørgsmål. Jeg vil prøve at holde mit ligevægtsindtag - det giver også mest mening i mit hoved, men blev bare i tvivl, hvorvidt det hang sammen.

    Jeg laver meget tung styrketræning (har jeg gjort i en længere periode), så håber meget at kunne beholde min muskelmasse sådan nogenlunde.

  5. Hej med jer,

    jeg er en pige på 25, der er 167 høj og vejer 59 kg. Jeg har bestemt mig for at tabe mig 4-5 kg.

    Jeg har holdt vægten i et par år, så ved, at mit ligevægtindtag er omkring 1700-1800 kcal. Derfor har jeg nu sat det ned til 1200 kcal, for at tabe ½ kg om ugen.

    Jeg er begyndt at træne en del - både styrke og konditionstræning. Jeg har de sidste dage forbrændt omkring 1000 kcal (ifølge mit pulsur).

    Jeg er klar over, at underskudet ikke må være for stort, hvis det skal være et ordentlig vægttab, som jeg går efter.

    Mit spørgsmål er: Når jeg spiser de kalorier, jeg skal, men forbrænder mere ved træning, betyder det så ikke noget? eller skal jeg så spise mere?

    Jeg kan ikke helt gennemskue om det er anderledes, når man træner og forbrænder det meste, i forhold til, hvis jeg kun spiste 200 kcal i løbet af en dag. Jeg er træt i musklerne pga. træningen, men føler mig overhovedet ikke sulten og "kørt ned".

    Håber, I kan hjælpe :)

  6. Hej,

    jeg har læst mig frem til, at rødbedesaft skulle være rigtig sundt. Derudover skulle det være muligt at kunne yde mere, hvis man drikke det.

    Ligeledes har jeg læst, at man ikke skal drikke det hver dag året rundt.

    Jeg er begyndt at drikke et glas om dagen en uge op til en konkurrence. Men jeg vil gerne høre om nogen ved, hvor meget man skal have for, at det har en virkning på ens ydeevne??

  7. Velkommen til. Sne er generelt bare sjovt at køre i, om der så er is nedenunder gør det jo bare lidt mere besværligt :4thumbup:

    Tak :)

    Du har ret - det er ganske sjovt, men jeg foretrækker frosne spor uden is eller sne :)

  8. Hej alle

    Nu vil jeg forsøge mig med en log - både for at få gode råd, men også for at få et overblik over min træning.

    Jeg kører mountainbike og er temmelig bidt af det :)

    Jeg havde en rigtig god træning hele sidste vinter, som desværre endte ud i en skade, som tog mig et halvt år at komme mig over. Det betød, at den grundform jeg fik bygget op, ikke blev udnyttet til konkurrencerne sommeren over. Det skulle ellers have været mit første år som licenskører!

    Nu er jeg kommer igang igen, og jeg glæder mig som en sindsyg til at formen igen begynder at ligne noget :)

    Torsdag er hviledag, men i morgen skal jeg ud i det fantastiske vejr og have et par timer på rammen. Isen må gerne forsvinde, men når den nu er der, så er det oplagt at få øvet på teknikken :)