FujiChrash

Medlemmer
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FujiChrash

  1. Jeg åbner lige op for en gammel tråd.

    Jeg har brugt metoden ovenover.

    66 + (13.7 x 107) + (5 x 190) - (6.8 x 19)

    Det svarer så til ca. 2350

    Jeg vil så antage at jeg er "lightly active". Så skal jeg vel gange 2350 med 1.375?

    2350 x 1.375 = 3231.25

    Vil det sige jeg "skal" indtage 3231.25kcal dagligt for at holde vægten ved lige? :blink:

    Personligt mener jeg selv at 2350 lyder mere sandsynligt.

  2. For mange vil det være en utrolig stor hjælp rent psykisk, hvis de bliver "holdt i ørene" af andre, og ikke kun skal tjekke op på sig selv.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Præcis det der er mit problem, og ville derfor lige høre om folks meninger om Vægtvogterne!

  3. Heyza

    Jeg har af og til overvejet vægtvogterne for at få tabt mig. Jeg har så en veninde som har været derinde, og hun sagde at der intet er at komme efter, og den samme sætning har jeg fået af min nuværende træningsmakker. Så, passer det? Er vægtvogterne noget opreklameret **** ? De siger at det indtag af grøntsager man skal have derinde er fuldstændig sindsygt og bla bla bla.

    Mvh Fuji

  4. Hey all

    Jeg er lige pt. igang med et større vægttab, go jeg er ca. 500kcal i underskud (madplan), og samtidig er jeg begyndt at motionere i mit fitness center istedet for udelukkende styrketræning. Her forbrænder jeg ca. 700kcal hvilket vil svare til, hvis jeg ikke tager fejl, at jeg er i 1200kcal's underskud! Er det okay? Eller kommer det så til at gå for stærkt?

    Mvh. Fuji!

  5. Hej igen

    Jeg har i lang tid prøvet at tabe mig, men uden held. Jeg dyrker karate, går i fitness center (mest styrketræning). jeg vejer 109kg, er 190cm høj, og 17 år. Jeg har tit fulgt debatterne herinde omkring vægttab. Jeg har prøvet at tælle kalorier men ja, ved ikke lige helt hvad der sker, men det går altid i stå, eller jeg giver op fordi jeg åbenbart ikke kan det med at planlægge maden for en dag. jeg går til diætist, og hun har enda givet mig en madplan, men den synes jeg også er svær at følge fordi jeg finder det svært at planlægge 5-6 måltider hver dag. jeg er vant til at jeg tager tingene som de kommer, så hvis jeg ikke har fået noget at spise i et godt stykke tid, så spiser jeg for det meste hvad der er (nej, ikke kager osv.), men jeg er bange for at jeg spiser i de forkerte mængder. Jeg ligger lige pt. inde med 2 madplaner, den min diætist har givet mig synes jeg ikke videre om, og så har jeg fået en af en fitness instruktør. Den er kanon, men som sagt, planlægningen ødelægger det hele, jeg er som sagt ikke vant til at gå rundt med f.eks. en madpakke i skole eller på arbejde.

    Er det muligt at tabe sig 10+ kg hvis man ikke lige ønsker at gøre det efter en madplan? Jeg synes selv jeg har givet det et forsøg..

    F.eks. er jeg meget meget glad for pasta, så det er det der kommer mest af på tallerknen, selvom jeg endtlig godt ved at der nok ca. skal 1/4 på tallerknen istedet for 3/5..

    Jeg håber der er nogen som kan hjælpe, og jeg har forklaret det ordentligt.

    Mvh. Fuji

  6. Jeg vil tro jeg er af rimelig kraftig bygning! Og jeg synes selv de 85kg er helt fint! Det er ihvertfald ikke svært for mig at få fat på en delle omkring maven! Så jeg er ik helt sikker!

  7. Heyza

    Jeg er en dreng på 17 år, 190cm høj, vejer 110kg ligeud, og styrketræner en del. Jeg har været inde ved min læge, og en diætist og vi har fundet ud af at mit kolesterol tal er nede på 2.5 hvilket åbenbart er godt (?). Well, vi har så også målt min fedt procent som ligger på 15-16. Så spørgere jeg jer, hvor meget kan jeg tillade at tabe mig? Min diætist sagde at hun er rimeligt sikker på at det ikke vil klæde mig hvis jeg tabte mig ned til de 85kg f.eks. (som var mit tidligere mål). Hvor meget vil i sige jeg må tabe mig??

    På forhånd tak :cool:

    Mvh. Fuji

  8. Heyza

    Jeg styrketræner en del, og har lagt mærke til på f.eks. en af mine venner at han har rimeligt markerede blodåre op af hans arme. Personligt synes jeg det ser mega nice ud og vil derfor gerne selv have det. Men hvordan får jeg det? En anden jeg kender har forslået at jeg bare skal fortsætte med styrketræningen, og så kommer det af sig selv. Men passer det?

    På forhånd tak :cool:

    Mvh. Fuji

  9. Hey

    Jeg styrketræner 5 gange om ugen og cykler de samme dage.

    Jeg spiser fornuftigt (synes jeg selv). Gulerødder, Agurk, Mælk, kalkun osv osv... Der er dog 2 ting som jeg er lidt usikker på om overhovedet er godt jeg indtager! Juice og Ketchup! Er det okay at drikke, spise? Jeg indrømmer jeg kan sagtens indtage 2-4 glas Juice istedet for det sædvanlige mælk. Og hvis jeg får spaghetti/ris, så skal der da lige noget ketchup på! Det ska lige siges at jeg sagtens kan spise ris 4 gange om ugen, så det bliver også Ketchup 4 gange om ugen!

    Kan det ødelægge min træning? Jeg går efter et stort vægttab, men synes ikke rigtig jeg kommer nogen vejne! =/

    Mvh. Fuji

  10. Hey

    Jeg har overvejet at starte til karate, mest grundet jeg elsker kampsport osv. Og samtidig ved siden af vil jeg gerne prøve at se om Rapelling er noget for mig.

    Hvis begge to så er perfekte, er det så noget man kan tabe sig af? Jeg kunne sagtens forstille mig karate gør at man forbrænder nogle kalorier, men hva med Rapelling? Er det ikke mest muskler man optræner der?

    Mvh. Fuji

  11. Personligt hælder jeg også mest til vejret! Da jeg var ude og løbe de sidste par gange har det været rimeligt koldt, og det kunne godt skyldes at jeg får ondt indvendig når jeg trækker vejret bagefter! Jeg ville bare høre jeres mening eftersom det sagtens kunne være grundet noget andet! :cooldance:

    Men i skal skam have tak for jeres svar! :bigsmile:

  12. Tak for dit svar, det skal helt sikkert prøves. :a-okhand:

    PS: Det skal forresten lige nævnes at det gør ondt når jeg trækker vejret efter en løbetur.

  13. Hey

    Jeg er begyndt at småløbe, og når jeg siger småløbe, så mener jeg småløbe. Det har jeg også en meget god grund til, for jeg indrømmer gladeligt at jeg sikkert er i elendig form, og det er derfor jeg vil igang med løb. Jeg når ikke at løbe i meget længere tid end 2-3 minutter før jeg begynder at få ondt inden i. Specielt omkring hjertet.

    Hvordan kan det være? Er det fordi jeg er i elendig form og kroppen bruger "dele" på et højere niveau end det plejer?

    Jeg er 188cm

    Jeg vejer 110kg

    Jeg er 17 år

    Dreng

    Mvh. Fuji

  14. Okay, tak alle sammen for jeres svar!! Mens jeg lige har chancen for at skrive herinde igen vil jeg lige spørge om jeres mening om min nuværende kostplan!

    Morgen: Havregryn med Rosiner og Skummetmælk

    Formiddag: Æble

    Middag: Sandwich [Kalkun, Salat, Tomat, Fedtfattig Dressing, Agurk]

    Eftermiddag: Forskellig frugt (Dog kun et stk. Det er en ordning vi har på mit arbejde)

    Aften: Hva min mor nu mixer, selvfølgelig ska det være sundt (ellers det samme som morgenmad)

    Snack: Æble

    Det ska siges jeg ca. drikker 5-6 ltr. vand om dagen

    Og jeg vil til at indføre løb, boksning, cykling (cykler 16km hver dag) så meget jeg nu orker!

    Så er Lørdag min slap-af dag.

    Jeg styrke træner også af og til + mavebøjninger

    Lyder det ikke nogenlunde fornuftigt? Jeg vil virkelig gerne af med de overflødige kilo da det snart er det eneste jeg tænker på! :(

    Mvh. Fuji

  15. Det plejer for det meste at gå godt i de første par dage (ca. 7dage), og så er det det bliver lørdag f.eks; og man kommer uheldigvis til at spise et stk. chokolade... Allerede der ryger min indstilling om vægttab ned på 0% igen fordi jeg allerede der føler at jeg har skuffet mig selv endnu en gang! Primært drikker jeg kun vand og mælk, spiser rugbrød med kalkun, spiser æbler, cornflakes osv.! Men der kommer altid lige en eller anden dag hvor jeg ALTID kommer til at spise en eller anden form for usundt, og så er det jeg mister selvtilliden hvis man kan sige det på den måde!!

  16. Heya

    Jeg ville lige spørge jer genier herinde! ;)

    Er det muligt for mig at tabe mig en del inden næste sommer? Jeg bliver tit inviteret i svømmehallen af vennerne osv. men da jeg er lidt "bange" for at blive en smule til grin på grund af min, synes jeg, afskyelige krop (jeg er overvægtig) så siger jeg altid fra!! Det er jeg blevet godt træt af, så jeg ville lige vide om det ville være muligt at tabe omkring 25kg. inden næste sommer? Hvor stort kcal. underskud skal jeg ca. have?

    PS - Som nogen måske har lagt mærke til, så har jeg lavet en del tråde herinde omkring mit vægttab, men hver gang jeg synes jeg har fået fod på en hjemmelavet kostplan f.eks., så ender det stortset altid med at jeg plomper i alligevel(:headwall:), så jeg ville VIRKELIG sætte pris på hvis en venlig sjæl gad og hjælpe mig en dag over MSN med at få lavet en god og solid kostplan! :bblush:

    HVIS der skulle sidde en der ville hjælpe mig, så kan min E-Mail blive sendt via PM!!

    Tak for hjælpen på forhånd!

  17. Heh, nej undskyld! Jeg formulerede mig vidst ik godt nok! Jen hentød til den der hvor man kan udregne (om man så må sige) hvor mange KCAL man ca. ska have hvis man er bla bla bla, vejer så meget, bla bla bla osv.!