Pro

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pro

  1. Vedr bumser og protein

    Generelt så lad være med at købe for billigt, personligt syntes jeg det virker som om at ren valle koncentrat har en bumseeffekt på mig fremfor foreksempel hydrolyseret/ultrafilteret.

    Jeg tror det har noget med laktose indholdet at gøre (mælkefedt!)

  2. Hej Flydende amino er bestemt ikke spild af penge, det er korrekt at det er temmeligt dyrt. jeg tror en liter koster ca. 400 dask.

    det gode er dog at du på den måde kan få protein ved blot at sluge fx. 3-4 spiseskefuld flydende amino uden du behøver at have gang i shakeren.

  3. Soja Isolat

    Det var det vi brugte først i 90´ erne det smager af sure strømper og er ikke videre optageligt for kroppen. det eneste positive i soja er at der er et forholdsvis højt indhold af glutamin naturligt samt hvis du har mælke allergi. Nej hold jer til Valle!!!

  4. Cell Tech er bare en dyr måde at få sin kreatin på men der er ingen tvivl om at den virker i forhold til an alm. 100% kreatin monohydrat. personligt holder jeg mig til Triple Fusion som er en bedre kreatin blanding der også er bedre(efter min smag)

    kan tjekkes ud her! :tongue:

  5. Jeg har købte noget ion exchanged valleprotein på www.maxmuscle.dk der fik jeg 11,4 kg for 1695 kr. Og jeg må sige at det er ikke det billigste jeg har købt med det smager godt, og jeg kan mærke forskel om jeg køber noget billigt dansk eller tysk koncentrat i forhold til de amerikanske mærker.

    Jeg vil indskyde at jeg har købt noget Dalblads protein i Sverige som også var temmeligt godt.

  6. Jeg syntes at de ser ualmindelig billige ud på maxmuscle.dk der fandt jeg 25 barer for kun 125,- dvs 5 kr pr stk. Jeg fandt dem igennem banneret på dette forum, helt genialt!

  7. Hej Jeg tænker på at købe nogle Probites proteinbarer er der nogen der ved om de er gode?

    Indholdet skulle være følgende:

    ProBite er fremstillet af soja og mælkeprotein og komplekse kulhydrater. Hver bar indeholder: 50 gram (197 kalorier) Protein: 10,2 gram Kulhydrat: 26,3 gram Fedt: 5,7 gram

    Jeg håber der er nogen der har prøvet dem inden jeg køber et par kasser, jeg har tidligere købt Steel bars til at spise efter træning men de bliver bare lidt kvalm med tiden.