Dubai

Medlemmer
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dubai

  1. Skønt med en informativ artikel istedet for ammestuehistorier! Jeg har i hvert fald svært ved at se, det skulle være skadeligt at motionere under graviditet. Før i tiden knoklede man løs i marken, gik til frokost, fødte og så ud igen.

    Okay, overdriver men bare for at få pointen igennem :lol: :lol: :lol: .

    Tak til Morten for initiativet!!

    :afro:

    Dubai

  2. Jubiiiii!!!!!!! Endelig!!

    Uden at du på nogen måde var for tyk før, kan man godt se der er røget fedt af på de 12 uger. Har du en idé om fedtprocent osv?

    I hvert fald et meget flot resultat :respekt:. 10 kilo på 3 måneder!!! Disciplin er hvad det er!!!

    :afro:

    Dubai

  3. Tak for sidst, MaxP! Det var hyggeligt at møde dig! En skam de ikke har chokolade-sovs til nr. 50 inde på Silom :lol: . Og pas så lige på dig selv, det lyder ikke godt det med ryggen :teachingfinger: .

    :afro:

    Dubai

  4. Hej Fie og TILYKKE med det!!

    Hvis du træner i et center, burde de der kunne vejlede dig. En veninde fik lavet et specielt tilpasset program og trænede indtil 2 dage før hun fødte, bare stille og roligt og uden at presse sig selv. Hun havde desuden en let fødsel... (også hjulpet af yoga)

    Jeg ved, at Lotte Rye Arndal (tror jeg hun hedder) snart kommer med en bog der hedder Graviditet. Hun er personlig træner (mener jeg) og har holdt sig i form under hele graviditeten. Bliver rart at få at vide HVORDAN man kan/må træne og ikke bare at man skal holde op!

    Men som Jørgen L siger, så lyt til dig selv! Jeg tror ikke 2 måneder i maskiner kan sætte din muskelmasse helt over styr, men er enig med ham i, at dine led jo bliver mere fleksible, hvilket gør, at du bør være mere forsigtig (fx. i dødløft og squat).

    Ellers søg nettet for info, men tag det hele med et gran salt og tilpas det til din situation!

    Held og lykke!!

    Dubai

  5. Ved ikke om du har set testen af løbesko i Tænk og Test? Den var ikke specielt rettet mod stødabsorberingen, men mere overall. Som meget ny i løbesko var den en fin guideline til mig, men måske for generel, hvis du er prof. Sig til hvis du har brug for den, så skal jeg finde ud af, hvilket nummer den var i (bladene er på biblioteket).

    Dubai

  6. Hold da op, man bliver jo helt nervøs!!

    Som en der overvejer at forsøge sig på børnefronten indenfor overskuelig fremtid, lyder det jo barskt, at man så kan risikere at tage EKSTRA meget på under graviditeten.

    Men samtidig KAN jeg altså ikke forestille mig, at det skulle kunne have nogen negativ virkning at smide et par kilo inden!! Scenariet er måske anderledes hvis det drejer sig om flere kilo.

    Desuden kunne det være interessant at vide, hvad der i indlæggene menes med "diet". Jeg føler det ikke som "diet", når jeg ligger i et moderat kalorieunderskud, napper de 2000 kcal om dagen krydret med en del motion.

    Men jeg tror da bare, jeg satser på de 75 kilo og så roligt spiser min vej op til 78, inden jeg forsøger mig med børn :tongue:

    Under alle omstændigheder tak til Mette_musen for indlæggene, uanset referencerne ;)

    Dubai

  7. JAMEN ALTSÅ, DU FÅR ALT FOR LIDT AT SPISE!!!!!

    Du vil ikke blive ved med at tabe dig på den måde og kan meget sandsynligt ende med at slå dit stofskifte i stykker (=slut med vægttab). Jeg vil foreslå dig at læse nogle af logbøgerne herinde på MOL, bl.a. Stef's og Lea's. Der er nogle gode diskussioner om dagligt kalorieindtag.

    Jeg går ud fra, at dit mål er en trimmet krop og ikke et vægttab for enhver pris. For at det skal lykkes skal din krop bruge masser af næring og IKKE sultes. Frem for alt en del protein, der bl.a. kan hentes i kød.

    Det ville hjælpe, hvis du skrev din højde og vægt op, så er det nemmere at vurdere, hvor meget du bør spise om dagen

    Eftersom jeg kan forstå, at det middel du nævner er ulovligt, syntes jeg, det er meget useriøst af dit center at tilbyde det. Du SKAL være sulten, når du træner så meget!!

    Jeg er selv ret ny i alt det med at spise ordentligt og træne jævnligt. Men på MOL findes masser af meget erfarne mennesker, og hvis du bruger tid på at læse sitet igennem, vil du blive meget klogere.

    Held og lykke med det. Husk det er et LANGSIGTET vægttab, du gerne vil opnå. Det kræver tålmodighed og masser af det rigtige mad!!!

    Dubai

  8. Det ved jeg faktisk ikke, Lea. Kommer nok an på hvor stor supermarkedet er. Men ved dåseting og andet der ikke skal på køl, er nok et godt bud.

    Og så lige endnu en opdagelse: Sukkerfri gajoler! Udover den klassiske gule kan jeg anbefale PROPOLIS og SOLBÆR. Naturligvis i moderate mængder, men alligevel!

    Dubai

  9. Jeg er ekspert i svansø frugtgrød ... spiser nok ca. 500g om dagen  :bigsmile: Elsker især abrikos varianten.

    Deres grød er mere fast (stivet) i det end andre mærker jeg har prøvet. Det kan jeg godt li. Desuden er den mindre sød end andre mærker også (føtex bla. har flere mærker).

    Svansø's kalorielette grød er jeg ikke meget for. Generelt synes jeg sukkerfrit / kalorielet smager forfærdentligt. Meget kunstig smag, lidt ligesom cola light vs cola.

    I Svansø abrikosgrød eller jordbærgrød er der 25g kulhydrat per 100g og 110kcal.

    Enig med dig i at den er tykkere. Jeg har ikke noget problem med den kalorielette version, der er kun 7g kulhydrat pr. 100 g i modsætning til de 25 g, du nævner. Men det kommer jo også fra én, der gerne skulle miste lidt massefylde :lol:

    Og så har jeg opdaget Aldi's cola light (forestiller mig storm af protester her :w00t: ). I DK er sådan noget coca cola jo ret dyrt, så jeg satte mig for at teste billig-udgaven. Jeg blev positivt overrasket, og den koster vist 7 kr. for 1½ liter.

    Har godt set marmeladen, der er vist også ok frugt i i sammenligning med andre. Tror jeg så 50-55 g. pr. 100 g. marmelade (stadig lidt skræmmende :blink: ).

    Habibi, Inshallah og yallah. Det er vist mit arabiske ordforråd. Meget pinligt :unsure:

    Dubai

  10. Har I også KvicklyExtra i Dubai?  :unsure:

    Jeg er lige nu i DK og muntrer mig i en verden, der ikke er overfyldt med KFC og Pizza Hut :lol:

    Har smagt grøden (jordbær), den er ganske god som snack efter min mening. Og så får jeg jo også lidt vand den vej!!! :bigsmile:

    Dubai

  11. Jamen, det er jo også cardio, så bare afsted

    Er med CLO her, der skal nok noget mere cardio på generelt :poking: . Kan det lade sig gøre? Hvad med morgenture i den islandske natur, cykel oder anders???

    :afro:

    Dubai

  12. fra KvicklyExtra, 3 pakker for 30 kr. Visse af varianterne indeholder kun 7% procent kulhydrat. Ser lovende ud, men har ikke smagt dem endnu. Nettos frugtgrød (som jeg mener at have set) er nok billigere, men ved ikke hvad kulhydratindholdet er?

    Dubai

  13. Hej der!

    Jeg er en af de motionister, der sidder og fedter med tingene i allnatural-arket. Det kniber ofte med at få nok protein i min mad, og jeg ville derfor høre, hvad jeres mening er om at at tage noget tilskud. Med andre ord, er det totalt unødvendigt for mig, og er jeg bare blevet smittet af hype'n på MOL?

    Og hvis det skal være? Hvad køber man så? Jeg bor langt fra DK og skal nok ud i nogle af de mest kendte mærker for at være nogenlunde sikker på kvaliteten. Jeg ved godt, der ikke kan nævnes navne i dette forum, men måske et link eller en PM? Jeg spiser en proteinbar en gang imellem, men de er ret dyre (er lige i gang med at gufle 76 g til 20 kr.!!). Hvor højt skal proteinindholdet i sådan en fætter være, for det er et godt bud? Den jeg sidder med nu har 30 g.

    Og lige mit mål: som for mange piger - tabe vægt og stramme lidt op. Hey, måske man en dag kan SE de muskler, der MÅ være der! Jeg er 1,84, vejer pt. 83 og vil gerne ned på mellem 75 og 78 kilo. Styrketræner 4-5 gange om ugen.

    På forhånd tak for de koge svar!!

    Dubai

  14. Jeg kan ikke få det til at virke!! Har jeg ret i at i højre side bør man kunne trykke på pilene og se diverse fødevarer?? Og hvordan skal man tilpasse det til de fødevarer man spiser?

    I don't get it!

    Håber nogen kan lede mig på rette vej!

    Dubai