novice

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by novice

  1. Hej MOL:-)

    Jeg har et lille spørgssmål, som måske også kan have andres intteresse.....

    det er vinter, og løbebåndet er sgu ved at blive for kedeligt (ja jeg kunne have løbet ude indtil nu :-) ) derfor overvejer jeg lidt variation i form af spinning - og så slog det mig, måske kunne det værefedt at træne på cykel når foråret kommer.....!

    Så derfor er spørgsmålet - hvilken cykel?

    Jeg ved godt aat det oplagte er en racer med en massse gear, kulfiberramme osv. Men jjeg er lidt tvivlende om den er så praktisk tiil alm hverdagstransport i sommerhalvåret. Eller skal jeg bare glemme alt om at kombinere konditiontræning på cykel med nogenlunde anvendelig transport...? Målet er heller ikke at få en fantomhurtig cykel, men mere at vænne kroppen til at cykle langt og få en beddre kondition generelt.

    Det som jeg ideelt set kunne forestille mig ville være en "neddrooslet" racer eller avanceret citybike med udvendige gear.....er der nogen der har erfaringer på området?

    Jeg er i rimelig form, så målet er foreløbig ikke att deltage i hverken maraton eller tour de france - men på den anden side håber jeg ikke at cyklingen har negativ indflydelse på mit løbetempo på kortere ture (5-8 Km)

    Mange hilsner

    Novice

  2. hej Angel :)

    Jeg regnede også med at det var derfor du slæbte runt på rygsækken*g*. Jeg har faktisk selv overvejet det lidt for at træne til en vandretur. Jeg har samme problem, ikke et bhjerg eller bakke i sigte (Amager!).

    Det var ellers en flot tid du havde, og så i bjergene! Men "slider" det mindre på benmusklerne at gå med rygsækken end at løbe (når nu du har sagt at du ikke løber for at bevare muskelmassen mener jeg:-)

    Novice

    PS: Kanon vejr i dag...tror faktisk selv jeg løber en tur lidt senere...

  3. hej Angel :)

    De der kh i rygsækken.....er det udelukkende for træningens skyld du har dem med, eller har du reelt noget der skal transporteres)

    Jeg kan godt se at det giver noget ekstra at have dem med, men skulle det så helst ikke være en bakket rute....?

    Novice

  4. god formiddag Angel:-)

    Du får da godt nok powerwalketr noget! Men vejret er også for lækkert :lol:

    Hvad svarer den der skulderpres klods 10 til i kg? (hvis du ved det selvfølgelig....)

    Novice :bigsmile:

  5. hej Angel:-)

    Det lyder goodt nok specielt med de der greb....eller også er det bare min fantasi der mangler lidt B) Gælder det om at klemme til den anden giver op, eller er den en avanceret form for at lægge arm....?

    Der var forresten en der skrev for noget tid siden, at hun ikke kun ville have en ryg som din, men også en mave :) Men hvor gemmer du "mavebillederne". Kunne ikke lige finde dem i din log......

    God påske

    Novice

  6. Selvtak:-)

    Det er f.... meget med en arm! Men ok, nu er dine arme vist heller ikke helt almindelige...... :) Måske man selv skulle igang med nogle DB rows........

    Novice

  7. hej Angel:-)

    Tillykke med PR i dødløft....totalt vild!

    Men jeg er faktisk mindst lige så imponeret over din alm træning med enarms DB row....42, hold da k....Hvad er PR der?

    Novice;-)

  8. hej Angel,

    Tak for uddybningen af armbøj...jeg blev da lidt klogere. Nu mangler jeg bare at se det apparat du bruger*s*.

    Et par rygpics kunne helt sikkert være et hit. Men jeg spurgte nu også fordi du vist skrev under nogle af dem du havde lagt ud, at du havde fået mere masse på siden da (det var vist på biceps du mente....)

    :) Novice

  9. jeg tilslutter mig lige maxpower :-)

    Men alligevel rimelig tungt du kører synes jeg*s*. Hvad mener du forresten med armbøjninger med bredt greb? Selv har jeg kun prøvet at tage dem på gulvet på hånd eller knoer.....?

    Jeg tror også du kunne komme højere op end 50 hvis det var i konkurrence.....

    Kommer der snart flere billeder? De andre du lagde ud var skide flotte! :)

    Novice

  10. hej Angel,

    Ja, prøv lige at tjekke :)

    For jeg tænkte lidt over hvordan man rent praktisk udfører øvelsen.....hvis trækket (trykket) var på 70 kg, og du selv vejer 75 så vidt jeg husker, så ville du jo lætte fra jorden hver gang - der er jo også modstand i trisserne som skal overvindes.....

    Men sk.. flot alligevel, ingen tvivl om det.

    Det fik mig lige til at tænke på armbøjninger når du nævner triceps....er det noget du kører? For der må du da være kanon.....?

    Novice

  11. hej Angel:-)

    Jeg sad lige og kiggede på din træning fra i dag....imponerende læsning! Særlugt for en begynder som mig.....Men jeg kom til at tænke på, den du kalder tricep pushdown, er det i kabel? Det undrede mig bare at det var kg, for dem jeg har set (ikke ret mange) er alle sammen i pund....?

    Men det gør det selvfølgelig bare endnu mere imponerende vægtmæssigt:-)

    Novice