mette_73

Medlemmer
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    mette_73 reacted to nicolai_1990 in Stort vægttab påbegyndt   
    Du skal holde de 15 min. oppe imod 15 min. styrketræning også. 60 kg. er altså rigtig meget overskydende fedt, og enhver form for bevægelse vil belaste hans led meget.
    Men det skal også ses i lyset af, at det er en "begyndelses-fase" - der er jo ingen der siger, at han ikke kan forøge cardioen med 15 min. mere om en lille måneds tid f.eks.
    Det handler om at tage små skridt ad gangen når det kommer til motion - og så for alt i verden ligge fokus over på kosten som betyder 70-80% i det samlede regnskab.
    Grunden til at jeg anbefaler intervaller er, at det er utroligt effektivt når det kommer til forbrænding af fedt. I trådstarters tilfælde kunne det jo sagtens være 30 sek. på incline 3% og så tilbage på 1,5% i 30 sek. igen. - Intervaller er jo et bredt begreb, og det kan bruges effektivt i alle sammenhænge :)
    Ang. boksepuden så er det jo heldigvis meget lavpraktisk, og jeg er jo ikke ude i komplicerede kombinationer eller noget. Hvis 10 simple slag er nok, jamen så er det jo glimrende motion.