DJM-Hansen

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DJM-Hansen

  1. Ja roning giver godt.. gør det selv 2-3 gange om ugen ved siden af løb og fodbold... og kan jo kun give ret.. det er sq kedligt at se de tal der.. så ind med noget musik, og tænk på nogle gode ting? jeg tænker så på mit cross, som jeg dyrker.. og så lever jeg mig ind i det.. og så for satan da.. så har man lige pludselig ro´et 3km uden at havde lagt mærke til det.. og så mangler man bare de sidste par km :)

  2. Jo sprut og alkohold, vil ødelægge din kondition, som du har bygget op.. bare ved at gå i byen og drik... så har du næsten ødelagt det hele, og kan starte forfra for at få den i orden..

    nu drikker jeg ikke, men ved bare hvad min onkel siger, jeg løber selv meget, og ro´er, samt cykler og svømmer når jeg har tid..

    din grundkondi, tager jo 3-4 mdr at bygge op ordenligt..

  3. Det er fedt nok, man kan løbe på et løbebånd.. men jeg får ondt i mine knæ på et løbebånd.. da det er for hårdt.. men har ingen problem udenfor, hvor jeg løber tit.. så det er jo bare en vane sag også.. samt hvad man kan lide? vil nu også helst udenfor og løbe med musik i ørerne..! så får man også noget frisk luft.. dem der tager løbebåndet er da kun for at de kan kigge på damer indenfor ;) indrøm det nu bare! :) :cooldance:

    Da jeg løb cooptest for en del mdr siden løb jeg 3km på 12 min.. og kunne fint have løbet længere.. en dårlige cube test, for skulle løbe 100m og så vende om en ring, og så efter 100m igen.. og det var frost og glat.. ikke den optimale måde.. men hva? skal have testet den igen.. skulle gøre kunne gøres noget bedre! :)

  4. Jeg kender godt til problemet.. Jeg får det hvis jeg har presset mig helt vildt til et løb, og giver den det sidste inden mål.. så kan jeg mærke det, og så sætter jeg mig lige ned, og få ro på, og drikker noget saftevand, og får vand, så går det væk igen...

  5. Jeg har lige et spørgsmål. Jeg løber 8 km hverdag, på ca 40 min. Jeg ro´er 4 gange om ugen 9 km, mellem 36-40 min.. og så vil jeg til at starte på spinning ved siden af.

    Og jeg har tabt mig ved at dyrke al den motion, og tabt noget fedt, og fået flere muskler, er der noget specialt, jeg skal spise ved siden af? som vil hjælpe på at jeg får mere fedt væk, samt mit helbred er i orden. men det er også i orden nu! men bare for at gå det endnu bedre?

    nogle forslag?

    på forhånd tak!

  6. hey, jeg fik afvide, som moto cross kører, har man brug for "lange" muskler, og ik "korte", så derfor er styrketræning ikke så godt? er der nogle som kan fortælle mig lidt mere om det herinde? der må være nogle "kloge mennesker" :)

    jeg har fået af vide, at løbe, ro, spinning, sjippe, englehop, cirkelsion i musklerne, fleksibilitet i musklerne er godt... ligesom bokser? men render rundt, og bruger kroppen, for at få kondi..

    ro´er selv 5 gange om ugen, løber 7 gange om ugen, og har også styrketrænet 5 gange om ugen, men her i sidste uge, fik jeg afvide at jeg skulle stoppe med det, da jeg ville få "korte" muskler. så jeg er stoppet med det, så ville bare lige hører om nogle kan forklare det godt og grundigt for mig? :) eller komme med nogle flere øvelser.. :) på forhånd tak

    Med venlig Hilsen

    DJM-Hansen

    http://www.DenJyskeMafia.dk