Eln

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Eln

  1. Svømning er en rigtig god måde at holde sig i form på, hvis man har hypermobile led.

    Crawl, rygcrawl og butterfly er de bedste svømmestilarter, hvis man er hypermobil - men hvis hun ikke kan svømme andet end bryst og ikke har lyst til at lære det, er brystsvømning også fint, så længe hun ikke får ondt i knæene af det.

    God fornøjelse :)

    Eln

  2. Konkurrencesvømning er ikke for tøsedrenge :smile:

    Hvis du virkelig gerne vil være god til at svømme, så skal du svømme meget længere end skitseret i dit program. 3-4 km pr gang - og du skal give den gas og blive rigtig godt forpustet flere gange undervejs.

    Det bedste er selvfølgelig at svømme med et hold, men hvis du ikke har mulighed for det, kan du starte med at forlænge dit program til det dobbelte i stedet for at hygge dig med vipperne. God fornøjelse!

    Ellen

  3. Den bedste måde at få noget ud af din svømmetræning på er at finde et svømmehold, der passer til dit niveau. Et svømmehold med en uddannet svømmetræner på kanten vil dels kunne rette din teknik, dels udfordre dig med gode programmer og medsvømmere.

    Som med al anden træning gælder det i svømning om at holde en høj intensitet og holde pulsen høj. Dvs. at højintensiv intervaltræning i en halv time vil give dig mere end en times hyggesvømning, hvor du ligger og snakker med veninden imens :bigsmile:

    Hvis du svømmer helt almindelig brystsvømning, vil du formentlig kunne øge intensiteten i din svømmetræning ved at forbedre afslutningen af dine bentag. Dvs. du skal presse dine underben/fødder helt sammen ved afslutning af hvert bentag, så vidt muligt i en accelererende bevægelse. Tænk i det hele taget på at få "fat" i vandet, når du svømmer i stedet for bare at lade arme og ben finde den letteste vej. Held og lykke ...

    Eln