Pwnstars

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pwnstars

  1. jo tak for rådet, men jeg har simpelthen bare skrevet forkert :S jeg løb 4x 1km tempo løb, altså omkring 70-80% af pulserven..

    Niveauet i mit løb er lidt lavt, da jeg er meget påpasselig med ikke at generhverve mig skinnebensbetændelse igen.

    pwnstars og moretti er den samme person :D

  2. træningen fra igår:

    2km ergometer roning

    dødløft 3x15 med 85kg

    squat 3x15 med 100kg(smed puden men tog 10kg af bare for at være sikker på jeg ku tage det)

    lungesd 3x15 med 40kg

    bænk 3x10 med 80kg

    calf raise 90kg

    pull downs 3x15 med 44kg

    chin-ups 3x10

    military press 3x15 33kg

    mavebøjninger kommer på senere i dag til min træning, men kunne ikke nå det igår. er komplet splatten i dag+ jeg dumpede for 3.gang til køreprøve..

    PUDE??? man bruger ikke pude til squaT, man bruger den til at sove på!

  3. Jeg har tilmed haft mit første træningspas i dag. Og da jeg er debutant i styrketræning har jeg valgt at lægge ud med bill stars programmet.

    opvarming 3km løb

    squat

    5@ 20kg

    5@ 30kg

    5@ 35kg

    5@ 40kg

    5@ 50kg

    bp

    5@ stang

    5@ 10kg

    5@ 20kg

    5@ 30kg

    5@ 40kg

    Dødløft

    5@ 10kg

    5@ 20kg

    5@ 30kg

    5@ 40kg

    5@ 50kg (skulle nok have været tungere :)

    dumbell side lats

    15@ 7kg

    15@ 6kg

    bb curl

    15@ 10kg

    15@ 10kg

    Som i kan se er jeg ret svag! men det er stort set også første gang jeg træner ordentligt. (har for 2 år siden lavet lidt i nogle maskiner, men naturligvis uden vækst) :dope:

  4. velkommen til :)

    Det er super fedt med endnu én, der har et mål om at bive elitesoldat! Dog skal du være opmærksom på, at det kræver stor vilje og ihærdighed at komme igennem nåløjet. Det er ikke en uddannelse man bare får fordi man synes det lyder spændende! Mange af de mennesker der er elitesoldat i dag, har haft drømmen siden barndommen, og har igennem flere år oparbejdet en vis målsætning og vilje.

    Det jeg vil sige med det her er, at du virkelig skal VILLE gennemføre uddannelsen, hvis ikke holder du ganske enkelt ikke en måned!

    Derudover vil jeg råde dig til at læse alt literatur omkring eliteenhederne. Dette vil give dig et godt billede af den eftertragtede verden. Desuden er det også rigtig interessant :)

    Hvor meget træningserfaring har du? Og hvornår vil du evt. søge kursus?

    ps. har selv samme mål, dog er jeg ikke sikker på om jeg vil være frø/jæger

  5. Så er den første omgang overtræning allerede overstået. I torsdags valgte jeg at løbe coopertest og squatte tungt på samme dag. Dette resulterede i at jeg fik kramer i lårene og måtte quitte ved 2/3 dele af coopertesten. Nu har jeg vilde DOMs i lårene Jeg kan nærmest ikke gå og slet ikke opad trapper :S

    Pga. denne hændelse vil jeg vente med styrketræningen, til min krop har tilvendt sig løb og svømning.

    Desuden opdatere jeg først næste træning om 2-7 dage når min krop er fit for fight igen.

    Go' vind :)

  6. Så er det nye år skudt ind, og det har haft en dårlig begyndelse for mit vedkommende. Jeg lagde ud nytårsaftensdag med en ordentlig omgang Roskildesyge, hvilket ikke førte til en særlig festlig nytårsaften. I dag var sygen så gået over, og jeg fik gennemført mit første træningspas

    Første pas blev til en tur i svømmehallen

    15 min brystsvømning (fin teknik)

    3 min hvile

    4 min crawl (OMFG, min teknik er elendig. Jeg havde tendens til at svømme lidt for hurtigt, og det førte til træthed efter bare 25 meter, så jeg var nødt til at holde 10 seks pause hver gang.)

    3 min hvile

    20 min brystsvømning (fik lidt sidestik)

    4 min crawl (igen dårlig teknik)

  7. så 2x fullbody og så navy seals for resten af dagene?

    dagenstræning: et bens squats 12x13(6 sæt på hvert ben)

    6x35 push-ups

    5x110 sit-ups

    6x80 rygbøjninger

    evt program: løb: mandag,tirsdag,torsdag,fredag og lørdag

    styrketræning: mandag, onsdag, fredag navy seal og tirsdag´+ torsdag fullbody?

    tjaa.. du har lige haft skinnebensbetændelse, så det vil være ret dumt at løbe 5 dage om ugen. Løb 3 dage om ugen i starten, og hvis du føler du kan klare mere så smid en dag mere på. Lyt til kroppen det vil mindske risici for skader..

    Mht styrketræning ville jeg nok have 2 eller 3 dage imellem fb :) ellers ser det fint ud, hvis du kan holde til det..

    btw, jeg har samme mål som dig, og jeg starter min træning som et nytårsfortæst. Så jeg kommer nok til at kigge en del med i din log.

    held og lykke, og godt nytår :)

  8. hej og velkommen til.

    At gå direkte fra HF til et asprintkursus kan være ekstra svært (dumt), i forhold til at komme fra en anden del af forsvaret. Det er fordi man mangler basis soldater færdigheder og ikke er vant til disciplinen (og nej den er ikke mildere hos frørene end på en normal kaserne). Jeg ville som minimum tage en HBU eller helst en sergentuddannelse (evt officer). Udsendelse bør du også overveje, du kommer under alle omstændigheder som færdig uddannet frømand ud omkring 3 måneder om året for tiden.

    De fem typisken ting folk falder fra på:

    - manglende vilje

    - skader

    - utilstærklig form

    - orienteringevner

    - svømmeevner

    Jeg ved godt at min umiddelbare beslutning lyder ret absurd, men jeg føler bare (uden erfaring og den store viden) at jeg er for "god" til HBU-uddannelsen (ved godt det lyder lidt snobbet). Dog har jeg ikke rigtig nogen dokumentation for min fordom.

    Da jeg gik i folkeskole, havde jeg fra 7. - 9. klasse en dansklærer som var tidligere officer i flåden. Til en elevsamtale gjorde jeg ham opmærksom på at min fremtid nok vil komme til at ligge i forsvaret, men han sagde at jeg i stor grad vil komme til at kede mig inde i forsvaret. Han rådede mig i hvert fald til at søge ind på officerskolen, hvis det var forsvaret jeg ville.

    håber ikke jeg støder nogen ved ovenstående. Jeg lytter bare til erfaringen fra en gammel rotte, men jeg er på ingen måde urokkelig i forhold til at ændre min beslutning :)

    godt nytår

  9. joh, men min far han får et føl på tværs når jeg spørger om jeg må sætte en op på værelset... Men dagens træning som kompensation for manglen igår: 2 timers arbejde i stalden, er helt kvæstet efter det. Og så skal der nogle push-ups på programmet med nogle flere sit ups.. Men hvordan skal jeg så få passet vægttræning ind sammen med navy seal programmet?

    Hvad med 2x fullbody om ugen

  10. Glædelig jul selv, og velkommen hertil :-)

    Det bliver spændende at se om du får gjort noget ved drømmen. Der kommer altid en jævn strøm af jeg-vil-være-super-sej-soldat indlæg her i logbøgerne, men det er ikke altid der sker så meget med at få ført drømmen ud i livet.

    Må jeg spørge om du har tidligere erfaring med militæret?

    mange tak :)

    Pt. er jeg total opsat, så jeg regner med at holde ved :P, men det kan da være jeg kommer på andre tanker, selvom jeg tvivler..

    Jeg har desværre ingen erfaring i mili, udover 4 dages praktik i 8. klasse. Det skyldes dels at jeg kun er 17, men også at jeg lige skal færdiggøre min hf.

    Som planen ser ud nu, vil jeg også søge ind til frømandskorpset direkte efter skolebænken.

  11. Nu er det blevet tid til, at min flere års drøm om at komme ind i en dansk eliteenhed, ikke bare skal forblive en mental fantasi, men derimod forsøges realiseret.

    2010 er snart et overstået kapitel, og det nye år skal snart skydes ind. Dette inkludere i mit tilfælde en total holdningsændring, i forhold til mine kost- og træningsvner. Kort sagt, colaen og øllerne skal skiftes ud med vand, chokoladen med grøntsager og byturene med træning!

    Det bliver et stort "projekt", som skal ende med den afgørende eksamen i frømandskorpsets uddannelsesafdeling i 2012, som jeg jo helst skal bestå :)

    Denne log bliver oprettet for at jeg dels bedre kan opretholde motivationen og se min udvikling, men også for at få nogle råd og noget feedback fra andre med nogenlunde samme mål.

    Lidt facts

    alder: 17, næsten 18

    vægt 65-68kg

    højde: 182cm

    beskægtigelse: 1. års HF-elev

    Jeg har ikke tidligere haft så stor fokus på at dyrke sport, men vil alligevel mene at jeg har en udmærket grundform

    Planen er at jeg vil starte ud med noget løb og svømning, og engang i februar (hvis jeg føler kroppen kan klare det) tilføj noget styrketræning. O-løb må vente til forår/sommer, det samme gælder i stor grad march træning

    således ser mine kommende forberedelser ud, og regner med at starte allerede i dag, med en lille løbetur.

    Glædelig jul

    Mvh. René