Knowledge

Medlemmer
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Knowledge

  1. QUOTE (Knowledge @ 24. Sep 2004, 17:56)

    Men armstrong er testet positivt for brug af astma præperat.. at sagen blev henlagt af uvisse årsager er noget man kan spekulere i? 

    Hvilken sag er det? Mig bekendt er Armstrong aldrig testet positiv. 

    Kan ikke lige huske årstallet, men mener det var omkring hans første år i tour de france eller lignende... Sagen er bare blevet henlagt, ellers har der været tvivl om hvilken præperater han måtte bruge og ikke bruge.. Men åbenbart kunne tour de france nok ikke holde til endnu en mester der blev knaldet for doping, når der lige havde rullet en kæmpe doping skandale... Men utroligt i ikke har hørt om den sag?

  2. Men armstrong er testet positivt for brug af astma præperat.. at sagen blev henlagt af uvisse årsager er noget man kan spekulere i?

    Men cykelsporten er meget udsat, og det vil den blive ved med at være?.. Hvad skal man gøre ved det, det handler om penge og prestige.. Jo bedre præstation, jo flere penge... Der er ikke rigtigt noget at gøre ved det.. anti doping folkene, arbejder bare langsommere en de doping lægerne og videnskabsfolk..

  3. QUOTE 

    Det vil sige, hvis en sportsudøver bor i udlandet og betaler skat i udlandet! Så er det ikke nationalistisk at heppe på udøveren, selv med et dansk statsborgerskab?

    hvor får du dog den idé fra?

    Du stiller selv spørgsmål, om det er nationalistisk at heppe på sådan en person?
    QUOTE 

    Så dem der godt kan lide landsholdet i fodbold, skal altså ikke heppe på det? En del bor i udlandet, og betaler deres skat der?

    det er der da ikke nogen, der har hævded?

    Store dele til sammenligning... men dobbeltmoral er vel godt?

    QUOTE 

    Men er det ikke ligegyldigt om en person bor direkte i Danmark eller ej? et dansk statsborgerskab er et statsborgerskab

    Næ, man bliver ikke automatisk "dansk" af at blive dansk statsborger.

    Jeg føler ikke noget specielt dansk nationalistisk ved at WK vinder en medalje ved OL. Og den der hype der var i de danske medier over, at "Danmark har vundet bronce!!!" kan jeg ikke følge.

    Samtidig har jeg dog den største respekt for WK som menneske og suveræn sportsudøver, men det har INTET med sagen at gøre.

    Hvornår er man Dansk? Når man har et dannebrog i haven, har en ualmindelig og uvirkelig tryghed, kan drikke mange liter øl, synes social stat er godt eller bare er diskriminerende overfor andre religioner og mennesker?

    Men hvorfor føler du dig så påvirket af andre udøvere? Hvad er de der gir dig en national stolthed?

    QUOTE 

    Danmark ja engang kammerat samfund, med facistiske undertoner efter DF er kommet.. Velbekomme

    hvis den var møntet på mig, så må jeg blot konstatere, at du er ualmindelig dum i hatten.

    Nej var den ikke, Danmark er er bare et kammerat og social samfund... er man undvigende eller anderleds, så er der officelt plads til en, uofficelt synes man ikke der skal være plads... Nej sæt et hegn om Danmark, alle hejser dannebrog og lad os så føle os national stolte med en god tuborg i hånden og et slagtet svin..

    Se det er national stolthed... <_<

  4. Det vil sige, hvis en sportsudøver bor i udlandet og betaler skat i udlandet! Så er det ikke nationalistisk at heppe på udøveren, selv med et dansk statsborgerskab?

    Så dem der godt kan lide landsholdet i fodbold, skal altså ikke heppe på det? En del bor i udlandet, og betaler deres skat der?

    Men er det ikke ligegyldigt om en person bor direkte i Danmark eller ej? et dansk statsborgerskab er et statsborgerskab, men måske der er forhold omkring træning, træner og andre ting.. som muligvis har fået ham til at flytte, samt selvfølgelig skattefordelen.. Men hvem ville ikke flytte i skattely, hvis man havde råd... jeg ville i hvertfald.. Danmark ja engang kammerat samfund, med facistiske undertoner efter DF er kommet.. Velbekomme

  5. Nej det er utroligt, at med den højteknologi og nye kemiske præperater der er "tilgængelige", vælger at bruge gamle præperater? Disse præperater indgår i en hver doping test, og det burde atleterne vide?

    Anti-doping menneskerne havde ellers sagt, at deres test for væksthormon var klar. Men det er den 100% ikke, for så ville der blive fældet mange på den... ;)

  6. En 42-årig amerikaner, som engang vejede mere end et halvt ton, har i løbet af otte uger tabt 150 kilo. Nu håber han, at han med lægernes hjælp kan smide yderligere 200 kilo.

    Patrick Deuel var døden nær, da han for to måneder siden blev indlagt på hospitalet i Sioux Falls i den amerikanske delstat South Dakota. Han led blandt andet af hjerteproblemer, sukkersyge og ledbetændelse og havde brug for hjælp, hvis han skulle vende sig i sengen.

    - Ind til fornyelig kunne jeg ikke se noget lys for enden af tunnellen, siger Deuel, en tidligere restaurantchef i Valentine, Nebraska.

    Han siger, at overvægten til dels er genetisk betinget, og at han har haft vægtproblemer, så længe han kan huske.

    Nu drømmer han om, at tabe sig så meget, at han kan forlade hospitalssengen ved egen hjælp - og måske snart komme ud og gå en tur med sin kone Edith.

    Ekstrabladet... link http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=258874

    ...

    Hvordan kan en person også veje over et halv ton? Men tror der er meget væske i ham, og hvordan er hans kur... han ligger bare stille ;)

  7. Problemet er så at der mangler noget sundt fedt i diæten...

    Håber nogen har nogle forslag, og helst ikke nødder da de også indeholder store mænger kcal...

    Øhh?

    Nødder, ja de indeholder mange kcal fordi de indeholder meget fedt? Fedt er fedt, der er ingen forskel i kcal om de stammer fra flerumættede, monumættede og mættede? Men nogle er mere gavnlige en andre?

    Der er mange muligheder, men udos choise kunne være en? Ellers er der de almindelige vindrue, rapse, oliven osv...

  8. Mere fastfood, slik og sodavand
    Hvordan usundt, mener du indholdet i maden mættede fedtsyre, en masse ligegyldig sukker eller?

    Eller mener du det er dårlig til at tabe sig på, for du tager jo først på når du har spist for meget?

    Ved ikke om jeg vil kalde det seriøs vægttræning?? Han havde en 4 kilosvægt, og stod så derhjemme og lavede en øvelse (curls)

    :lol: :lol: :lol:

    Nej, det kan ikke kaldes noget seriøs vægttræning.. Måske han skulle udvidde lidt ;)

  9. Måske bare mig, men jeg kan ikke tro at vægttræning ALENE er en god slankekur????

    Hvis du som sagt rammer et rimelig godt kalorie indtag kan du sagtens! Din etferforbrænding bliver meget højere ved vægttræning en cardio, plus du bevare meget eller en del af din muskelmasse, endnu et plus!

    Hvad er at spise usundt?

  10. Hvis han aldrig har trænet, har han jo ingen nævneværdig muskelmasse at tabe 

    Med det ligevægtsindtag er han enten meget høj, ellers tror jeg nok personen har trænet. Men du har jo alligevel lidt muskel..

    Men også bare en lille tanke, blev lidt nysgerrig.. selv om jeg ikke tror det har noget særligt og sige ;)

  11. Teoretisk set vil du veje det samme efter et år

    Lad os sige personen ikke dyrker nogen form for styrketræning, han taber sig i 5dage. Personen mister både muskelmasse og fedt, det vil sige ligevægtsindtaget skal være mindre(right)? På 6 dagen spiser han sig i det overskud han har tabt, men i og med ligevægtsindtaget bliver mindre, tager personen mere på i længden en før? Fordi muskelmassen er mindre, og den bliver nok ikke meget større uden styrketræning og på en dag?

    Jeg ved vi snakker om meget lidt forskel, men det var mere bare et spørgsmål da jeg synes det virkede logisk?

  12. Men som hold er der ingen tvivl om at Danmark er Sverige - ligesom alle andre hold til slutrunden - overlegne.

    Ja ja spis nu brød til...

    Er bange for en svensk sejr, men det bliver en meget lige kamp. Hvis vi får scoret på vores chancer er der gode muligheder, det samme for sverige.

  13. Det der holder ikke i praksis. Der er to muligheder. Enten betaler vi kollektivt til stort set alle sygdomme, som vi gør nu. Eller også så dropper vi den fælles hospitalshjælp.

    Vi dropper den selvfølgelig, og laver private sygeforsikringer.

  14. Jamen så skal rygere vel også skrive under på noget tilsvarende. Og vi motionister skal selv betale, hvis vi får slidgigt eller brækker et ribben under en 150 kg's vægtstang (I wish...  ) Og når genteknologien bliver i stand til at afgøre, hvem der har forhøjet risiko for denne eller hin sygdom, skal de vel også selv betale for behandling; de har jo selv valgt at leve videre...

    Ja rygere skal selv betale, hvis det bevises at det er skyld i sygdommen. Motionister en anden problematik, staten opfordrer til mere motion, dermed skal det ikke indgå og spare en masse penge på længere sigt.

    Men desuden går jeg ind for lavere skatter, og private sygesikringer til alle. Nogle af os slipper billigt igennem, dem der skaber deres egne sygdomme får problemer. Derfor mener jeg det skal være sådan ;)

    Din type, den blødsødne. Lad os alle sidde og tude over nogle vejer for meget, Dem der dør af lungekræft grundet rygning, dem der dør i trafikken for at køre for stærk... Og lad os alle betale for dem, bruge vores surt optjente penge på den slags... Nej du andre boller på suppen. :o

    Men med genteknologi når vi så langt, vi muligvis kan helbrede de sygdomme. Men er man født med sygdomme er det en anden sag, modsat fald jeg selv er skyld i det.

  15. Det er meget sørgeligt, og børn er måske ikke klar over hvilken konsekvenser det får. Men hvis forældrene giver deres børn penge med i skole, eller laver god gammeldags dansk mad. Hvem har så problemet? Det har forældrene, og børnene kan faktisk ikke stille noget op.

    Lige meget hvor hårdt dette lyder, så er det faktisk min holdning. Når vi alle fylder 18år, skal vi skrive under på, er du svært overvægtig(finder en udregning). Skal du selv betale din sygehus-regning senere i livet, for sygdomme der muligvis følger med din overvægt.

    At der så kan være problematiker, om personen ville få sygdommen alligevel, må vurderes?

    Folk forstår først problemerne, når det kan mærkes på pengepungen. Hvis man ikke kan besvæge sig ned i et motion-centre, tage en gå-tur, cykle eller andet har man et problem. Samtidig falder mange folk i fælden med ernæring, og der burde udsendes en brochure til hver danske hjem. Der skal stå basale ting om ernæring, og noget folk nemt kan forstå.. MEN det skal ikke være sammensat af NNA, de skide fedt fanatikere.. :o

    Men alt i alt, det hedder frihed til at vælge.. dit valg - dit liv, men ikke på min regning.

  16. Derfor må det være meget sandsynligt (for ikke at sige 100% sikkert) at han har haft snuden nede i nålepuden.........
    Er han over det tilladte, eller blevet taget for doping.. dømt?
    At bo hamburger så piver som et lille barn, er ikke just charmerende.....når der nu (ifølge videnskaben) ikke kan være tvivt om at han har brugt ulovlige midler.

    Er han over det tilladte, eller blevet taget for doping.. dømt?

    Enten gælder de demokratiske regler, ellers er det ikke demokrati mere? DCU er dermed ikke demokratisk, og det er en farlig cocktail vi står overfor.

    Lad os sige jeg køre 150km på motervejen, polimanden føler det som jeg køre stærkere (over 160km). Han har ingen beviser, men dømmer mig alligevel for at køre for stærk? Jeg mister mit kørekort, og får en stor bøde.. men er stadig uskyldig i den bøde/frakendelse af kortet, selv om jeg kørte lidt for stærk ;)

  17. Igen er en sportsudøver blevet ramt på antagelser, indikationer og ingen positiv doping test? Hvor er antidoping på vej hen?

    Kan det virkelig passe, at når ens test er negativ så kan man erklæres positiv?

  18. idet det er min vurdering at uden restriktive rammer ved en liberalisering er der virkelig mange penge at tjene på et så lukrativt marked som dette.
    Hvor er det lige problemet ligger i dette? Kan kun se det positivt, nu er jeg også modstander af statsvirksomhed. ( i fleste tilfælde)
    Tilfældig eksempel. Rend mig. Det er jo klart et eksempel som du har udvalgt fordi det passer til dit synspunkt og så et latterlig lille beløb på 25.000 kr. ud af 1,41 mia. kr. Hvorfor nævner du ikke de 37 pct. der i 2001 gik til "Idrætsformål, herunder DOK".

    Det er selvfølgelig flot de giver penge til idræt, men vi har stadig et problem. Vil firmaer betale pengene til netop dette, skal der lukkes op for deres virksomhed. Desuden inderst inde er det faktisk ikke mit problem, netop at de ikke kan undvære de penge. Det er dumt at opbygge en økonomi på støtte, som alligevel ikke er sikret langt ude i fremtiden.

  19. Selvfølgelig har jeg også mistanke til hun bruger lidt doping, du kan bare ikke bruge de beskyldninger til noget. Er man ikke testet positiv, så er man ej dopet officelt? nogle test kan ikke klare de stoffer, atleterne indtager og derfor er de selvfølgelig "negative"!

    Hvis det er sådan fremtiden ser ud for antidoping, så tror jeg mange vil holde sig væk fra eliten? Er det sådan man bedømmer om nogle er dopet med håndsoprækning, i stedet for en test i fremtiden?

    QUOTE 

    Øehm syntes i at det er rimeligt at dømme en træner for livstid fordi en af hans atleter blev taget for doping?

    Ja

    Du var min instruktør i fitness centret, du sat mig ind i tingene og sådan. Men jeg var dopet, bliver testet positiv! Du skal så miste dit job eller hvad?