Stine24

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stine24

  1. Hej.

    Jeg er begyndt at gå til spinning 2 gange om ugen og styrketræner 1-2 gange om ugen (desværre mest 1 gang :bigsmile: )

    Jeg sørger for at spise ml 5-6000 kj om dagen og mangler at smide de sidste 10 kg.

    Hvor stort et vægttab om ugen tror I jeg kan regne med?

    Det skal lige siges at jeg ikke altid er så god i weekenderne, nogle gange ryger der et par øl ind... men det synes jeg også der skal være plads til i perioder :lol:

    Stine

  2. Hejsa...

    Jeg har nu gennemført min første spinning-time, og syntes det var helt vildt godt!

    Instruktøren var sød til at hjælpe mig og jeg var vildt sej til det B)

    Nu har jeg meldt mig til igen på torsdag og er fast besluttet på at gå fast hver mandag og torsdag.

    Jeg håber at kunne se nogle hurtige resultater mht mit vægttab, da jeg kan mærke at jeg får brugt alt hvad jeg har i mig. Det er nu mere motiverende at give den en ekstra skalle, når man er omgivet af andre svendende motionister :lol:

    Stine

  3. Jeg gør det med det primære formål at tabe mig og nedsætte min fedtprocent, så jeg springer lige saftevandsdelen over. Ellers tak for tippet, det kan jeg måske bruge senere hen.

    Jeg melder mig i dag kl 17:30 og så må vi se hvad der sker, jeg er helt spændt nu :unsure: og en lille smule nervøs...Men hvad...Jeg har jo tilmeldt mig et begynder hold, så mon ikke det går.

    Jeg vender lige tilbage med hvordan det er gået.

    Stine

  4. Det lyder som en god ide. Jeg tænker lidt på at skifte min "almindelige" styrke- og konditionstræning ud med spinning...Eller måske kombinere det lidt. Så kan jeg spinne 2 gange om ugen og styrketræne (og stramme op :) ) 1-2 gange om ugen. Er det dumt?

    Stine

  5. Hejsa...

    Jeg har lige besluttet mig for at prøve at spinne. Nu har jeg hørt så meget om det og vil se om jeg kan klare det...

    Er der nogle af jer der har nogle gode råd til en absolut begynder?

    Stine

  6. Tak for listen. Ja, jeg kan jo så se at mange af de produkter jeg har kigget på IKKE har dokumenteret effekt. Meget mærkeligt at det er tilladt at reklamere for det så... det var ikke så godt med det der link, det havde jeg vist ikke lige overvejet. Sorry. :(

    Hvad mente du med at jeg skulle prøve log? Er det en slags logbog så man kan følge med i hvad andre gør og ikke gør mht at tabe sig? Det lyder i hvert tilfælde spændende, det er altid rart at høre lidt om andre i samme båd

    Stine

  7. Tak for hjælpen... Problemet er at mit vægttab er gået i stå og har været det et godt stykke tid nu. Jeg har svært ved at finde motivationen, når jeg ikke bliver "belønnet" ved min ugentlige vejning. Her er et link til de produkter jeg har set på, jeg har lidt svært ved at lure om det bare er et smart salgstrick. Måske er du en bedre lurer end jeg er... :lol:

    på forhånd tak

    [link fjernet]

  8. Hejsa.

    Jeg sidder og undersøger lidt forskelligt på nettet i forhold til at øge mit nuværende vægttab. Jeg har indtil videre tabt 15 kg og mangler nu 10...Jeg faldt over noget kosttilskud, jeg kan desværre ikke huske hvad det hedder, a la det proteinpulver folk der styrketræner, supplerer deres kost med (selvfølgelig bare med modsat virkning). Der stod at dette kosttilskud indeholdt en masse krom og derfor kunne sætte fedtforbrændingen op. Kan det passe? Eller er det endnu et af de der tilskud der gør at man tager det dobbelte på lige så snart man bare overvejer at stoppe med det igen?

    Håber der er nogle kloge hoveder der kan hjælpe mig, for jeg er ret forvirret.

    Stine