DD90

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DD90

  1. Da jeg bor i Frankrig men besoeger familie og venner i Koebenhavn paa kortere ture har jeg brug for et traenings/fitness center med mulighed for at betale for et enkelt traeningsbesoeg (har set priser omkring DKK 50).

    Mit udstyrsbehov er relativt simpelt, basalt set brug for muligheder for

    Bur/rack til squat/skulder pres/doedloeft

    Baenkpres baenk

    Stang til pullups/chinups/haengende maveoevelser

    Haandvaegte

    Beliggenheden skal helst vaere paa taet paa Frederiksberg, Vesterbro eller Noerrebro.

    Paa forhaand tak for hjaelpen !!!

  2. Det eneste jeg forholder mig til er at den kære Brad Cardoza holder sig under 235lbs for at være kompetitiv.

    Det kan være at hans tidligere udtalelser om at den eneste grund til han overhovedet kunne blive pro var pga nye lettere pro vægtklasser ikke holder længere.

    Det er muligt det var tilfaeldet da han kvalificerede sig, - men hvis han kan vinde over flere pro svaervaegtere i en aaben konkurrence, saa lader det ikke til at vaere tilfaeldet laengere ?

    Mht. absolut vs relativ styrke: de bedste styrke atleter i en lavere vægtklasse vil altid besidde højere relativ styrke. Derfor kan man ikke sammenligne andet end inden for egen vægtklasse. Med mindre vi skal ud i sjove formler, gætter på det ikke er let i netop stærkmand, hvor det i visse events decideret vil være en fordel at være lettere.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Eller at vaere hoejere (atlas stones) etc. Det var netop min pointe: Hold sammenligningen indenfor vaegtklasserne og lad det blive ved det.

  3. Det kan godt være det er det eneste sammenligningsgrundlag DU Kan bruge til noget - tør jeg ikke sige!!  Jeg kigger på hvem der løfter flest kg - og dermed vinder konkurrencen.  :nissecool:

    Så må du godt sidde og regne P4P-styrken ud bagefter...  Be my guest!  :4thumbup:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Well, naar konkurrencen afholdes i vaegtklasser, saa er det den der loefter mest i den givne vaegtklasse der vinder, og sammenligning paa tvaers af vaegtklasserne betyder dermed intet...

    P4P styrke bliver ioevrigt konsekvent brugt til at udregne placeringen paa ranglister i powerlifting, saa det er egentlig ikke noget nyt. Det goeres blot ikke i strongman, da der ikke er standardiserede "events" saasom squat/bench/dead, men discliplinerne varierer fra konkurrence til konkurrence.

  4. Proev at laese alle 5 artikler fra t-nation, - det skulle hjaelpe en del med dine spoergsmaal. Men basalt set:

    Hvis muskler paa bagsiden af kroppen er for svage i forhold til de modsiddende paa fronten falder du sammen/forover. Dette kan afhjaelpes ved at styrke de svage muskler, saa de saa at sige traekker dig i ligevaegt.

    Hvis muskler er kronisk forkortede (fx. hofteboejerne eller nakkemusklerne/trapezius) skal de straekkes foer du opnaar en ordentligt holdning.

    Generelt set er det vigtigt at styrke dine saakaldte "core" muskler (laend, mavemuskler etc) da de mere eller mindre virker som et korset der holder dig oprejst....

  5. Saa vidt jeg ved var der kun light/heavy i den konkurrence.

    Uanset hvad, er det latterligt at sammenligne en let med en supersvaervaegter, - hvorfor tror du der er vaegtklasser ? Brad vejer kun 235 pund, hvorimod mange af supersvaegterne er over 350 pund... Du sammenligner vel heller ikke fluevaegtere med supersvaervaegtere i boksning, vaegtloeftning eller lign. ?

    Saa ja, sandsynligvis vil en SHW kunne loefte flere pund/kilo, men ikke noedvendigvis i relation til egen kropsvaegt....og det er det eneste objektive sammenligningsgrundlag du kan bruge til noget....

  6. Nej, men han holder sig ude af SHW han er i vægtklassen under.

    Hvis han skulle konkurrere imod SHW's ville han blive slagtet!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Maaske ville det vaere en ide at laese Brads hjemmeside ordentligt inden du skriver den slags pladder:

    NEWS 9/27/04

    2nd place at the NH. Highland Games Pro-Am Strongman invitational

    Sunday, September 26 I competed as the only lightweight in a field of ten professional and amateur heavyweight competitors at the Highland Games World Championships in NH.  I placed 2nd overall, missing first place by a point or two to Heavyweight Pro Dan Ford.  The show was top notch.  Art Mcdermott was great as the MC. and he put on a very entertaining show for the huge crowd that attended.  The events were

    Granite suitcase farmers walk (330 lb's per hand)

    Log clean and press (290 lb's)

    Scion Hercules Hold

    Harley Davidson Conans Wheel

    Atlas Stones (260-370 lb's)

    I want to thank all of the great athletes that attended for a fun and competitive day.  Big thanks to Dan Ford, Grant Higga, Walt Gogola, Jim Glassman, Derek Hurley, Will Leduc, Russ Hubby, and the Currier bros.  Pics and video from the competition will be available in my galleries shortly.