mgh94

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mgh94

  1. Retchen: Okay, mange tak for dit svar. Så vil jeg i stedet begynde at måle mig på kroppen.

    VenaN: Okay, så må jeg nok begynde på kalorietælling igen. Grunden til de frarådede det, var at jeg var kommet helt ved siden af med kalorietællingen, og kun spiste 1200 kcal, og de dage jeg trænede spiste jeg 1600 kcal. Hvor meget vil du skyde på vil være passende med en højde på 174, vægt på 81,7? Jeg træner bodycombat mandag, torsdag og hver anden lørdag (grundet arbejde), bodyattack tirsdag og hver anden lørdag, og bodystep onsdag og søndag. Jeg har ikke nok fast styrketræningsprogram, men tager ofte balde/lår maskiner og mave-ryg maskiner inden. Jeg er studerende, så der bevæger mig ikke så meget.

  2. Jeg har fået det målt i mit fitness center :) Ja, det har været nogenlunde samme tid, den eneste forskel er at jeg for to uger siden havde menstruation da jeg fik den målt, men den burde da ikke være lavere af den grund vel?

    Jeg har fået den målt 3 gange på den periode.

    Er konditionstræning det bedste til en lavere fedtprocent, eller bør jeg satse mere på styrketræningen? Træner pt. kondition 5-6 gange om ugen. Kosten er også fin, har fået slankevejledning i mit fitness center, da de fraråder mig at tælle kalorier.

  3. Jeg har i løbet af de sidste to uger tabt mig 2 kg, men http://motion-online.dk/maal-din-fedtprocent-maalebaand/min fedtprocent er samtidig steget med 1,5%.

    Jeg ønsker et vægttab på 15 kg. selvfølgelig gerne hurtigst som muligt, og selvfølgelig et fedttab.

    Jeg har en ret høj fedtprocent som nu ligger på 41,8%, men hvordan får jeg den bedst muligt ned.

    Jeg vejer nu 81,7 kg, er 174 høj og 18 år, hvis det kunne hjælpe på et svar. Jeg ved godt at kvinders fedtprocent er en del højere end mænds, men min er nu meget høj, da jeg har fået at vide at den skal ligge mellem 17 og 30,9%.

    Håber i kan hjælpe mig.

    Hilsen Mgh94

  4. Christinas: jeg bruger madital, hvor den siger jeg får 45% kulhydrater, 24% fedt og 31% protein :-)

    Heikichi: Jeg synes bare det er svært at starte op uden en fast kostplan, så jeg er sikker på at jeg får det rigtige antal kalorier. Er kalorietælleri ikke ret vigtigt for et vægttab, eller har jeg misforstået noget?

    Jeg har prøvet at sætte mig en del ind i hvad der er sundt, og hvad der er mindre sundt, men havde tænkt mig at holde denne kostplan, med ændringer efter lyst ved f.eks. forskellige grøntsager til frokost osv., for at kunne holde den i en længere periode og når jeg har tabt hvad jeg ønsker, vil jeg gøre det til en livsstil, hvor jeg vil kunne "tillade" mig mere, men dog stadig holde fast i det sunde, for ikke er tage på igen.

    Aftensmoothieen er blot for at få noget at spise/drikke om aftenen og få mit kalorieindtag lidt op, har du et bedre forslag? for ved godt at jeg skal passe på med at spise for meget frugt.

    Tak for svarene

  5. Hej MOL'er.

    Jeg er en pige på 18 år, 174 høj og vejer 84,3 kg.

    Jeg ønsker at tabe mig 20 kg. gerne inden for de næste 4-5 måneder. Er dette realistisk?

    Jeg prøver at leve sundt, men motivationen forsvinder desværre ofte efter en to ugers tid, hver gang. Jeg oplever at jeg tager på når jeg begynder at træne, hvilket er meget demotiverende, da jeg virkelig ønsker at komme ned i vægt. (Ved godt at det er noget med blodmængden i kroppen og musklerne vejer mere end fedt)

    Lige nu ser min kostplan således ud:

    Morgenmad:

    200 g. Antos græsk yoghurt med 60 g. kogte hindbær og 10 g. mandler på.

    Ved siden af laver jeg minipandekager ud af 1 banan (ca. 70 g.), 1 æg og lidt kardemomme.

    296 Kcal. i alt.

    Formiddag:

    200 g. honningmelon

    72 Kcal.

    Frokost:

    100 g. blomkål

    100 g. hvidkål

    100 g. gulerod

    120 g. kyllingfilet

    252 Kcal. i alt

    Eftermiddag:

    50 g. tun

    50 g. agurk

    50 g. peberfrugt

    en halv skive schulstad grov sandwich ( ca. 20 g.)

    120 Kcal i alt

    Aften:

    Forskelligt hvad jeg spiser, men altid 300 g. grøntsager (ikke majs, ærter, salat, agurk eller tomat)

    Enten kyllingfilet, hakket okse (laveste fedtprocent), hakket svin, eller en form for bøf.

    Jeg spiser hverken pasta, ris eller kartofler.

    Ligger mellem 300 og 400 Kcal.

    Sen aften:

    60 g. appelsin

    100 g. frostne jordbær

    100 g. ananas på dåse, i egen saft

    1 banan (ca. 70 g.)

    50 g. Cheasy vanilje yoghurt 0,1

    10 g. 86% chokolade

    Bliver lavet til en smoothie med hakket chokolade på toppen.

    254 Kcal. i alt

    I ALT 1269 KCAL.

    Hvordan ser denne kostplan ud? Er der noget jeg bør afskaffe eller tilføje?

    Jeg træner 5 gange om ugen af ca. 2 timer, primært bodycombat og bodyattack (plejer at forbrænde 1200 kcal. på træning, målt med polar ft4 pulsur.

    Udover træningen, er jeg ikke så aktiv og da jeg er studerende, er jeg stillesiddende det meste af dagen.

    Bør jeg indtage ekstra kalorier på træningsdage, da jeg forbrænder næsten det samme som jeg indtager på de 2 timer, og hvis ja, hvad?

    Jeg håber at i kan hjælpe, og tak på forhånd.

    Mvh. mgh94

  6. Ville det mest tilfredsstillende for dig ikke være, at få det strammet op gennem træning og holde kroppen fra at blive skåret i? :superman:

    Kunne du eventuelt træne indtil du har nået din idealvægt - og hvis mavedellen driller kan du tage det op til overvejelse til den tid, om den skal andet end trænes væk? :wink:

    Hestbech

    Jo det var nemlig også min tanke, og da jeg ikke er ældre synes jeg også at det er alt for tidligt at bestemme sig for en operation.. Jeg må bare blive ved med at køre på med træningen :-) Tak for svaret

  7. Nu det jo ikke fordi bmi er den eneste ophøjede sandhed om vægt, men med dine nuværende stats, har du et bmi på ca 26

    dvs en lille smule over den tilladte normal. Men ikke noget at hænge sig i, og hvis du har rimelig tynde ben, så kan det jo ikke være helt forfærdeligt. Misforstå mig ikke, man må gerne have en ambition om at være meget trænet/slank at se på etc. men umidddelbart er et bmi på 26 ikke så slemt, og ofte stiger ens vægt umiddelbart efter man starter med at træne meget. Er du ellers kraftigt af bygning, fordi så kan det sagtens være at et bmi på 26 er meget passende, og helt normalt og sundt.

    I forhold til at om du får store ben af at spinne, er der på de træningsites jeg læser udbredt enighed om at spinning ikke er en træningsform man får specielt store ben af( de fleste lærde vil insitere på at der ikke findes noget træning man kan få store muskler af, kun særlig træning kombineret med: A mere kost end man skal bruge eller B meget overskydende fedt på kroppen+protein rig kost kan give store muskler)

    Ligeledes er ideen om stramme muskler også et træningskoncept der er en smule dubiøst.

    vh don155

    Mange tak for svaret! Ja, jeg er kraftig af bygning, hvilket begge mine forældre også er.

    Ved godt at det kunne være meget værre, men jeg kunne bare godt tænke mig den veltrænede og slanke krop. Jeg har tidligere fået at vide at største delen af min delle er slap hud pga mit tidligere vægttab. Er det muligt at få det strammet op mht. træning eller kræver det en operation?

  8. Hvis du udøver 1-2 timers mellenm til højintensiv konditionstræning 5 gange om ugen og spiser det du beskriver, så burde du tabe dig stille og roligt.

    Hvis du ikke taber med dig selv er det fordi noget i regnestykket ikke passer.

    Det ene scenarie: 5 ugentlige cardiotræninger + 3 gange styrketræning og en kost der spiller = du taber dig.

    Det andet scenarie: 2-3 ugentlige cardiotræninger. Ingen styrketræning og ingen ekstra cardio efter zumba. Der bliver snydt med kosten og drukket i weekenden = du taber dig ikke.

    Hvilket af disse scenarier passer bedst?

    Tror at det er lidt en blanding. Holder det for det meste, men ja engang imellem bliver der snydt (specielt mht at drikke)

    Men her efter nytår har jeg tænkt mig at køre det 100 %, da det er lidt svært i denne tid.

    Tænkte mere på om der var nogen af jer der kunne se om det så fornuftigt ud mht. kost og træning, eller om i har andre idéer.

    Men mange tak for svaret :-)

  9. Hvor lang tid har du udført det som du har beskrevet?

    træningen har jeg været i gang med i 2 måneder og kosten har jeg også nogenlunde holdt i de 2 måneder, dog med nogle små brud i weekenderne pga. fødselsdage, jul osv.

  10. Hej alle sammen.

    Jeg er en pige på 16 år, vejer 82 kg og er cirka 178 cm høj.

    For omkring to år siden begyndte jeg at følge en kostplan som jeg fik lavet hos en diætist, hvor jeg tabte mig over 10 kg på 2,5 måned ( gik dengang fra 77,6 til 65,8 kg) Jeg fik at vide at hvis kostplanen ikke blev holdt 100 % virkede det ikke, så derfor blev jeg ved med at spise præcis hvad jeg skulle, men så blev jeg lidt ældre og begyndte at gå til flere fester hvor der også blev indtaget noget alkohol. Men som tiden gik og mine forældre ikke længere fulgte de opskrifter jeg fik af diætisten korrekt, tog jeg desværre det hele og mere til på.

    Jeg er utrolig ked af hvordan min krop ser ud, og det giver selvfølgelig også mindre selvtillid.

    På en dag spiser jeg:

    morgen: Cheasy 0,1 % fedt yoghurt med müsli (anbefalet af diætisten)

    mellem måltid: et stykke frugt

    frokost: en salat med avokado, majs, ærter, peberfrugt, salat, kylling lavet på panden med olivenolie og et stykke rugbrød uden noget på.

    mellem måltid: lidt frugt eller et stykke rugbrød med tun og fromage frais 0,2 %

    aftensmad: forskelligt med kød, men jeg er ikke den store kødspiser og er mest til kyllinge brystfilet. Lidt kartofler,ris eller pasta (altid groft og brune ris) Dertil får jeg en god salat (lidt som til frokosten) som fylder over halvdelen af måltidet.

    Jeg går til motionsboksning hver mandag i en time, til combat næsten hver tirsdag, zumba onsdag, torsdag og lørdag. Fredag og søndag er mine hviledage.

    Efter zumba cykler jeg ofte en time på motionscykel og styrketræner også de dage.

    Har også prøvet spinning, men da jeg er ret tilfreds med mine ben og ikke ønsker flere muskler end jeg har (har redet i 9 år, men er stoppet og også danset i 5 år) vælger jeg de mere opstrammende hold i fitnessdk og dem der giver rigtig god motion.

    Jeg har en stor delle på maven som jeg gerne vil af med, ellers har jeg slanke ben, men dog en halvstor numse. Ved godt at man ikke kan punkttabe sig og jeg er også interesseret i at få strammet resten af kroppen op. :smile:

    Er åben for alle kost/træningsråd eller hvad i nu har at byde på. Jeg forventer ikke at komme ned på 60 lige nu og her, men det er dog mit mål ( selvom der er lang vej endnu ) Tak på forhånd..

    Hilsen M