boozy

Medlemmer
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by boozy

  1. Nu kommer sommeren forresten oz, og jeg er meget glad for pølse fra grillen :) ville det skade hvis jeg spise meget hjemmegrillede pølser? med salat?

    hvor lang tid skal man ca cutte for at få sidedellerne væk, de er ikke så galt store, men sig hvad i ca ville skyde på, og ikke noget med at det kommer an på hvor meget i spiser osv, bare skyd :unsure:

  2. Har så heller ikke sagt ast jeg kun vil leve af tun, kakaomælk, og pizza hehe, de ting jeg spiser er :

    morgenmad: havregryn med minimælk, og noget salat hvis havregryn ikke haves :blink:

    middag, 2 stykker rugbrød med hamburgryg naturligvis uden smør

    snacks. æbler, banan, osv.... evt noget at drikke, 1 glas vand elelr minimælk

    aftensmad, noget salat - uden dressing.... er det godt nok?

  3. Ja tænkte på om det var nogen som lige kun lave nogle træningsprogrammer til mig som jeg kan lave der hjemme uden at skulle ud og invistere i noget som helst, evt lave noget hjemmebiks til at træne med.... det jeg gerne vil have støre af er overkrop,bryst,arme,

    gerne beskriv hvad jeg skal istedetfor de LAANGE links :bigsmile:

  4. Ja istedetfor at bøvle med at regne mit livsvægtintag ud, kunne jeg så ikke bare spise lidt mindre, og mere sundere???

    ville det egentlig ske noget at spise en pizza ved en italiener hvis man cutter, har læst nogen der gør det....?

  5. Ja står her og vil til at tabe mit fedt, eller få et mindre speglag, skal nok oz snart til at gå i fitness studio, så vill spørge om det var nogen her som kunne tænke sig at hjælpe mig med en kostplan, gerne for en uge :)

    Det skal være sådan at jeg for en mindre % af fedt, så vaskebredt kan ses, det kan tydelig mærkes men kan ikke ses pga fedt laget.....

    På forhånd tak :)

  6. Nu ved ikke hvordan, du ser ud, men 68kg til 184cm er godt nok ikke meget. Jeg prøvede at lave samme trick som dig, jeg er bare lidt højere og tungere. Det var ikke nogen udpræget succes. Jeg blev alt for spinkel. Næ, mit forslag vil være, at du skal til at kaste noget muskelmasse på kroppen. Prisen er, at du også vil få et større spæklag end nu (Det kan umuligt være særligt stort med din hæjde og vægt). Du kan dog altid komme af med det senere. Derfor: Tag på istedet for at tabe dig.

    jamen det skal væk, så tager jeg på bagefter, og jo det er faktisk meget på maven....

  7. oki, så har jeg læst - Cuts på getbig, men hvis jeg skal være helt ærlig, så fatter jeg ikke meget af hvad det står, så mit spørgsmål er om det var en som kunne tænke mig at lave en ugeplan til mig - altså fra mandag-søndag, målet er at jeg skal tabe mig ( hvis man kan, så af med fedtet på maven og siden)

    jeg er :

    184cm

    68 kg

    Målet er bare at få det væk så hurtig som mulig, og derefter at tage langsom på igen, så jeg ikke bliver for tynd, men kikke efter hvad jeg spiser

    Takker mange gange på forhånd, håber virkelig at det er nogen som vil lave sådan en plan, og hvor lang tid kan der ca gå før jeg er af med min spæglag på maven, og redningsringene i siden?

    :)

  8. Har sådan en til at stå, har stort set ikke brugt den, den har gået ved de 5500 km, speedokablet er prunget , emn har et nyt et til at ligge.....

    det er:

    21 mm studs på

    Polini vario

    ny kobling

    den er blevet auto lakeret en spec blå farve, og forpanelerne er blevet hvide....

    billeder af den, kan ses her:

    http://frip.dk/boozy/IMAGE0003.JPG

    http://frip.dk/boozy/IMAGE0004.JPG

    http://frip.dk/boozy/IMAGE0008.JPG

    og nogle diverse dele som kan følge med, har bla oz et komplett skjolde sæt, et komplett sæt fælger med dælk, og mange andre små dele, emn har kun lige taget billed af det som lagde fremme <_<

    http://frip.dk/boozy/IMAGE0009.JPG

    ikke kan bare begynde at byde, vil gerne bytte med sonic+ jeg giver penge oveni

    , kan træffes på MSN: [email protected]

  9. oki... ville det være en god ide at købe noget protein pulver, og hvis hvad for noget og hvor kan det købes???

    Kun hvis du ikke mener du får nok protein igennem din almindelige kost - eller har brug for hurtig optagelig protein efter træning.

    hvordan for jeg side deller og mave fedt væk?
    klassikeren :bigsmile:

    punktslankning kan ikke lade sig gøre (med mindre det bliver foretaget af en kirurg), så du må bare tabe dig generelt indtil bildækket slipper.

    hehe oki... men tabe, hvordan?

    ved at spise mindre?

    lave nogle øvelser eller?

  10. Nogle der kunne hjælpe mig med det?

    det skal kunne gøre hjemme uden nogle prof maskiner, har i nolgle links eller kan beskrive nogle øvelser hvad jeg kan gøre for at blive stører oppe for oven? og hvor tit skal jeg gøre det??+

    er ny og forstår ikke så meget af det der fag sprog i fyrer af :tongue:

  11. Nu var det jo så en som sagte at man skulle "guffe" noget med masse af proteiner, fint nok, men næsten alt det som har proteiner har oz masse af kalorie.... hvad gør jeg? :w00t:

    Det er energi i protein - det slipper du ikke udenom. For at få nok protein uden at få alt for mange kulhydrater og for meget fedt kan du vælge ud fra følgende:

    fisk, kylling, magert kød, fedtfattige mejeriprodukter, proteinpulver og meget andet. Linser og lignende skulle også være godt, men der skal suppleres med andre proteinkilder for at gøre det aminosyrer-profilen komplet.

    oki... ville det være en god ide at købe noget protein pulver, og hvis hvad for noget og hvor kan det købes???

    hvordan for jeg side deller og mave fedt væk?

  12. Helt kort, er det ikke en god ide at indtage mere energi (også selv om det er fra protein), hvis du gerne vil tabe dig.

    I stedet vil et kritisk blik på din kost nok hjælpe dig bedre. Der er mange steder hvor man kan spare kalorier væk uden at det mærkes. Et godt sted er kalorieholdige drikke som juice, sodavnd, øl og vin.

    okay... men jeg vil faktisk ikke tabe mig, vil bare have de deller væk... hvad kan jeg gøre?

  13. Ja man kan jo få diverse maskiner som man bare skal smække på kroppen som så laver sådan nogle stød impulser rundt på kroppen, de siger jo at man kan opbygge mave muskler osv, men virker de? kan man få vaskbræt af det?

    Maskine :unsure: normal træning

  14. Ja nu har jeg fundet en guide osv ( den fra getbig - sixpack til sommer) men har et problem, jeg har alt for meget fedt på siden og på maven, hvordan for jeg det væk???

    R det godt hvis jeg køber noget protein pulver og guffer noget af det, de deller/fedt skal bare væk.....

    og hvad for noget kunne i evt anbefale mig af pulver??? :unsure:

  15. noget jeg ikke helt har fået fat i, her f eks:

    Lying floor crunches, 2-3 sæt a 8-12 reps

    2-3 sæt a 8-12 reps

    vil det sige 2-3 gange om dagen hvor man skal lave f eks 8-12 lying floor crunches?

    Nej, 3 sæt á 8-12 reps vil sige at du tager:

    8-12 reps - 1 min. pause - 8-12 reps - 1 min. pause - 8-12 reps.

    Og det med pauselængden er der selvfølgelig også masser af meninger om!

    og det er kun 1 gang om dagen eller?