Princess

Medlemmer
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Princess

  1. Jeg har selv haft en hælspore og det gør bare nas :crybaby: Jeg kunne heller ikke støtte på foden og jeg opsøgte lægen. Han sagde at det kan tage fra 14 dage - ½ år før det er væk, og så blev jeg udstyret med 2 krykker og gigtmedicin. Jeg fik at vide jeg skulle prøve at støtte på den en gang i mellem men ellers holde den i ro. Det gik dog heldigvis væk efter 3 uger. Ellers bed din læge om at henvise dig til en som ved mere om det..

  2. Jeg får selv oppustet mave hvis jeg spiser brød og pasta. Ligeså snart jeg holder mig væk fra de 2 ting "falder" min mave på plads. Jeg mener at ha´ hørt at det er pga hvedemel men jeg er ikke sikker. Har hun tendens til forstoppelse? En anden mulighed er luft :blush: Det kan også være en svamp i tarmen men jeg ville nok starte med kosten. De fleste unge piger som vil tabe sig har tendens til at spise masser af pasta og generelt alt for mange kulhydrater så måske en omlægning af hendes diæt?

  3. Jamen tillykke med dem :cheer::cheer: Det lyder som om du har taget den rigtige beslutning også mht størrelse :bigsmile: Jeg glemmer aldrig den dag jeg selv vågnede efter operation og så at jeg havde fået kavalergang. Jeg tudbrølede af bar glæde :boobs: Det er dejligt at der findes en sådan løsning for os som fra naturens side ikke har fået så meget eller har trænet dem væk :dry: :4thumbup:

  4. Tør lige øjnene og kig en x-tra gang på billederne. Du er jo super lækker tøz  :cooldance: Utaknemmelige skarn  :dry:  :wink:  :tongue:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Tak.. :blush::hehe: Og tak for "opsangen"! :tongue: Jeg øver mig I at sige sådan til mig selv - det virker bare ikke helt...endnu. :blink::wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    That´s what friends are for :wink: Og bare rolig du skal nok lære det og indtil da skal vi nok "punke" dig :laugh::laugh::wink:

  5. Hej Soede  :bigsmile:

    Bare lige en lille hilsen fra :sun: Florida. Jeg glaeder mig til december hvor jeg nok planlaegger en tur til odense til noget kaebetraening, juleshopping og kagespisning  :cooldance:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hey ... lyder jo godt :w00t:

    Så skal der prottes lidt god chokolade :innocent: og drikkes noget god kaffe :4thumbup:

    ... og ikke mindst shoppe til vi segner :cooldance::blink::tongue:

    <{POST_SNAPBACK}>

    2 sjaele een tanke :innocent:

  6. Hey Norah,

    Jeg vil endnu engang bare lige sige: GODT GÅET TØZ :4thumbup: Du har så meget fortjent det. Du var klart den bedste. Jeg glæder mig til lidt kaffe/kage/sladder/hygge i Odense :cooldance: Kæmpe kæmpe tillykke med en velfortjent sejr :4band:

    Kæmpe knus fra

    Charlotte

  7. Idag er der så røget kylling, kartofler, solsikkekerner, banan og riskager ned og det er ikke helt tosset

    Nej vel :cooldance: Tænk jeg syntes også bare at det smagte skøøøøønt med kylling og kartofler og nødder selvom kl var 07.00 i morges :4thumbup: Og riskager og bananer :blush: Nam nam...

    Held og lykke i morgen :pumpin: Jeg ser frem til vi skal mødes og guffe en masse mad bagefter :4mewantfood: Jeg tager jo nok et forspring sammen med kæresten din :blush: Du ved lidt Skildpadder og så´en :innocent:

  8. Har prøvet at sende en PM men den siger at din inbox er fuld og du kan ikke modtage flere :blink: Man har rigtigt nok mange venner hvá :raisebrow::tongue: Jeg prøver igen senere men check lige din inbox :bigsmile:

  9. Hey Saint

    Jeg skal ind og købe maling på tirsdag. Jeg kan ikke huske priserne (mener at det er 249,- pr flaske Pro-tan) men jeg tager løbende til kbh så du kan bare sige til hvis jeg skal købe noget med til dig. :bigsmile:

  10. Du skal ikke være urolig for at du ikke kan træne. Jeg fik lavet mine for 4 år siden og jeg har ingen problemer med træningen. Mht til artiklen i Workout er jeg lidt uenig. De mener at det ikke er nødvendigt at træne bryst hvilken er noget hø. Den eneste grund til at det ikke skulle være nødvendigt er hvis implantatet sidder over musklen og at det derfor vil være sværere at se muskulaturen. Mine implantater ligger under brystmusklen og som sagt har jeg aldrig haft problemer. De første 3 mdr var træning et stort NO-NO men derefter kunne jeg LANGSOMT begynde at træne bryst igen. I dag kan jeg træne lige så tungt jeg vil uden problemer. Bare husk at beslutningen skal tages af dig og kun dig og det er jo heller ikke alle som får de samme resultater. Jeg har kun positive erfaringer med det, men som regel er det jo kun skræmme-historierne man hører om når det virkeligt er gået galt i stedet for at fokusere på alle succes-historierne. Og så er der selvfølgelig dem som ikke kan styre sig mht til størrelsen og så ser det rigtigt plastic-agtigt ud. Sørg for at få god råd og vejledning hos lægen og tænk godt og grundigt over det. Og jeg svarer gerne på alle spørgsmål du må have :bigsmile:

  11. Hey Saint

    Det er da en fornuftig diæt. Især den med krydderbollerne :worship: MMMMMM krydderboller :rolleyes: Jeg husker svagt hvordan de smager... Nå men det må vente til efter DM <_< Ellers vil jeg bare huske dig på ikke at blive alt for hakket og få en alt for lav fedt%. Det trækker ned hvis det bliver for meget BB når det er BF. Jeg mener at lige omkring 8-9% er det bedste men selvfølgelig skal spejlbilledet jo også være med. Bare et godt råd :bigsmile:

  12. De har doping kontrol ikke? (er selv clean)

    Top 3 i alle kategorier bliver doping testet. Hvis man bliver testet posetiv mister man sin titel og får 2 års karantæne. Surt show for dem som blev taget sidste år :lol: Så kan de lære det :thumb_down:

  13. Må man spørge hvem fra mol det er der deltager?? :unsure:

    Ja da ;) Af piger kan nævnes flg: Angel, Racermusen, Ann-Britt og undertegnede. Mht. drengene er jeg lidt i tvivl men jeg mener da at både Crawdaddy og Saintpauli er med. Jeg er ikke helt sikker på om der er flere :confused3: