Karina1976

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Karina1976

  1. Hejsa!

    Ville bare høre om nogle af jer har erfaring med ovenstående? Er der nogle af jer, der har haft glæde af det i forbindelse med et vægttab?

    Jeg har for få dage siden selv købt en flaske af det. Det smager tilforladeligt og jeg synes det er nemmere at få de essentielle fedtsyrer, når man både kan komme det på morgenmaden, i yoghurten og på aftensmaden uden at man stort set kan smage den.

    Jeg er meget interesseret i at høre om jeres erfaringer med produktet.

    Mvh.

    Karina

  2. Hej med jer ;)

    Jeg har lige købt et pulsur, som ovenikøbet også kan måle, hvor mange kalorier man forbrænder under træning. Jeg træner primært i fitness center og på alle cardio maskiner, kan man som bekendt også aflæse, hvor mange kalorier, man forbrænder. Dog synes jeg der er en markant forskel på antal forbrændte kalorier på f.eks. trappemaskinen kontra pulsuret. Er der nogle af jer der har erfaring med hvilken måling man bedst kan regne med- den på pulsuret eller den på cardio maskinen?

    Jeg håber spørgsmålet var til at forstå - jeg synes nemlig selv det var en smule kringlet :lol:

  3. Jeg er da blevet en del mindre over det hele (dog er mine kinder og dobbelthage ikke blevet synderligt mindre, men det kommer vel... :unsure: ) Men der hvor jeg virkelig synes det batter er hofter og lår. Der svinder jeg vel godt 1 cm om ugen - enten det ene eller andet sted. Jeg har mere eller mindre smidt vægten væk og bruger primært målebåndet til at se mine resultater. Vægten gør mig sgu bare deprimeret, så det kommer kun frem engang imellem, bare sådan for en god ordens skyld ;)

    Kanon godt gået med de 10 tabte kilo - keep rocking :)

  4. Hej med jer :)

    Jeg opsøgte en af mine venner, som er personlig træner ovre i USA og fik ham til at give mig nogle retningslinier for, hvad jeg måtte og ikke måtte spise for at tabe mig. "Kuren" er primært baseret på at få masser af essentielle fedtsyrer og ikke mindst motion hver dag - 15 min. med en fordobling af hvilepulsen. Egentlig har jeg ikke tabt synderligt mange kilo - ca. 6 for at være helt præcis. Men der er dog røget godt 10 cm i livvidde og 20 cm omkring lårene. Min træner siger at det er ganske normalt at tabe mere i cm end i kilo, hvilket jo også er vigtigere - men hvorfor bliver man så ved med at være så fokuseret på det sk... tal på vægten? Andre der kender til netop det?? :unsure:

  5. Hej!

    Er der nogle af jer, der har erfaring med kosttilskud som kæmpenatlysolie, solbærkerneolie (black currant) og kokosolie? Jeg vil meget gerne høre, hvad I synes om dem - hvis I altså har prøvet dem ;)