She Devil

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by She Devil

  1. Hej alle, ny her.

    Vil lige komme med en kort bemærkning omkring vægtkonsulenterne. Jeg kender dem ikke selv, men overvejer at gå igang med dem. Fandt det her forum da jeg søgte på google efter dem.

    Jeg kender flere der har brugt deres principper og tabt sig af det. Hvis de bare går tilbage og spiser lige så usundt som før, er det klart at de tager på igen, fordi de netop indtager mere end de forbrænder, men spiser de en normal varieret kost, så bliver kiloene væk.

    Det jeg tror er vigtigt at forstå for folk, der ikke har haft et overvægtsproblem er, at det er uhyre vigtigt at se resultater ret hurtigt, da man ellers giver op igen. Jeg tror det er det der tiltaler mange ved vægtkonsulenterne. Derudover mener jeg personligt, at det da ikke kan skade at spise mange grøntsager og meget lidt fedt. Synes faktisk den dagsplan der er beskrevet herinde, lyder som en rigtig god én.

    Mht. at tjene penge. Ja Vægtkonsulenterne tjener garanteret en masse penge, men fint nok med mig. Deres teorier og madplaner er jo til at få fat i gennem andre, så man behøver faktisk ikke benytte sig af hverken vægtkonsulenterne eller af deres produkter. Synes alle de essenser der står i deres opskrifter er ret ulækkert. Men står man og har stor brug for noget der smager lækkert, så kan det måske bruges, jeg ved det ikke. Jeg ville ikke nærme mig dem.

    Og ja, selvfølgelig skal der motion til og masser af det, men er du svært overvægtig, så er det altså hårdt. Spiser du for usundt har du heller ikke nok energi og så er det hårdt at komme igang. Men jeg tror at begynder man at se et vægttab ske, så bliver man også motiveret til at røre sig noget mere

    Nåmen nok for denne gang

    :) She Devil