krogh

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by krogh

  1. Hejsa.

    Nej, jeg mener ikke fedtprocent. Så vidt jeg ved, er det vist noget med de røde blodlegemer. Men jeg håbede på, at der var nogle af de medicinstuderende her på mol, eller andre der ligger inde med noget viden om dette, der kunne komme med en forklaring.

    Krogh

  2. Hej Angel

    Et stort tillykke skal du også lige have herover fra Langeland.

    For fanden da hvor ser du godt ud. Du har godt nok fået min motivation frem igen.

    Endnu engang tillykke.

    :4thumbup:

    Krogh

  3. fitness dk kører for tiden med 2 ugers gratis træning.

    det var måske noget... så kan du prøve de forskellige ting :-)

    vh Bo

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det har jeg godt set, men regnede ikke med at de ville gå med til det, da de jo udemærket kan se, at jeg ikke er noget potentielt medlem, når jeg nu bor på Langeland. Men jeg kan jo altid se om den går.

    Ellers tak for hjælpen.

    Krogh

  4. Hejsa

    Da jeg skal ind til min søster i 3 dage på Frederiksberg ville jeg høre om der var nogen der kendte til et center, hvor de ikke tager vanvittige priser for en enkelt gang træning.

    Hard Work og fitness dk tager ca. 100 kr. for en enkelt gang. Kan det gøres billigere?

    Krogh

  5. Hej Angel

    Vil bare lige ønske dig rigtigt meget held og lykke på lørdag. Er ikke i tvivl om, at det kommer til at gå godt.

    Håber på at jeg en dag støder ind i dig og Kuldskær. (Har ikke så laaangt til Odense)

    Krogh

  6. Tak for det. Jeg prøver at spørge, når jeg kommer frem.

    Prehn: Har ikke lige tid til at træne rigtig hårdt op til, derfor ville jeg gerne træne bare 1 gang, hvis det kunne lade sig gøre. (Men jeg overlever vel nok uden ;)

    Krogh

  7. Hejsa

    Jeg takker for jeres hjælp. Vil prøve at få lavet mig et program. så kan jeg jo smide den ind til en evt. kritik. Og med hensyn til at være kørt lidt død i det, skyldes nok også at jeg træner alene, og derfor har svært ved lige at give mig det sidste. Men der er ikke lige det store udvalg herover på Langeland til at finde en træningspartner, desværre.

    men endnu en gang tak for hjælpen

    krogh

  8. Hejsa

    Er der nogen som kan hjælpe mig med et godt fuldbody program.

    Jeg er kvinde, 30 år og har trænet ca. 8 md. For tiden kører jeg et splitprogram hvor jeg kommer hele kroppen i gennem 2 gange om ugen (træner 4 gange) Men efter at jeg er begyndt at gå i skole igen og til håndbold mv. kan jeg kun overskue 3 gange om ugen. Desuden synes jeg heller ikke at mit tidligere program virker særlig godt mere.

    Har ca. 1,5 time til rådighed 3 gange om ugen

    På forhånd tak.

    Krogh

  9. Det er den samme jeg kører. Jeg satser så bare på at der kun er en trisse på den jeg bruger. :) Har aldrig lagt mærke til det. Ellers har du squ helt taget selvtilliden fra mig.

    krogh

  10. Så er det da ikke kun mig, der har problemer med målingerne. Det ville bare være rart at vide om der er fremgang=lavere fedtprocent. Men jeg må holde mig lidt til spejlet.

    krogh

  11. Fik i går den plastikdims jeg havde bestilt til at måle fedtprocenten.

    Synes dog ikke, den er så nem at bruge. Jeg kunne slet ikke få fat på forsiden af låret i 3 punktsmålingen, men har heller ikke noget fedt lige der. Prøvede at skulle regnede % ud både med 3 punktsmålingen og 4 punktsmålingen her på mol. Viser dog meget forskellige fedtprocenter. 4 punkts vidste 19,5 og 3 punkts vidste 9,5, så hvad for en skal man regne med? Vil dog skyde min fedtprocent til at være ca. 17-18 %.

    Krogh

  12. Jeg troede egentlig at du havde trænet seriøst i meget længere tid. men så er det jo bare noget mere imponerende. Har også selv først lige fundet ud af det med proteinerne. Man skal spise noget mere end jeg var vant til.

    krogh

  13. hej hoosier

    Har været inde og kigge lidt på din log. var lidt nysgerrig.

    Hvor mange år har du trænet? Tager sgu hatten af for dig.

    jeg tror egentlig at jeg er mere fitness end løfter, men vi får se. Rart at der er andre tøser, der synes styrketræning er fedt. Er ikke vant til det, herude på landet, hvor jeg kommer fra.(ingen andre der gider)

    krogh