Goldendreams

Medlemmer
  • Posts

    691
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Goldendreams

  1. Jeg har i dag ringet og bedt dem om at få mig tilknyttet en anden fys derinde. Hvis ikke det bliver bedre, så finder jeg noget privat.

    Yaaayyyy Y! Sådan! :devil::superman::banana::firebounce::cheer:

    Vi bestemmer ikke altid selv, hvad der sker, men vi bestemmer ALTID hvordan vi reagerer!

    Krams

    M :elvis:

  2. Eeeeeeeeenglebasse!!!!! :wub::wub::wub:

    Tænk, at du er kommet "hjem" til MOL :heartpump:

    Vil lige advare... det dersens CrossFit kan være noget farligt vanedannende noget! Ikke at jeg selv har den store erfaring med det... :innocent:

    Krams :elvis:

  3. Tusind tak for din besked og dine dejlige mails ... det varmer virkelig mit lille hjerte, at der er en, der holder øje med mig og min til tider manglende realitetssans :smile:

    :4winkkiss:

    Og jeg glæder mig til den snak under to øjne ... muligvis på en strand? Med is :icecream: og kirsebær :cheer:

    :4thumbup: den er jeg med på!

    Kram

    M :elvis:

  4. Så ville jeg egentlig afslutte træningen med noget jeg er god til for at have mindst en succesoplevelse i dag. Men så kunne jeg ikke komme i tanker om noget, jeg er god til. Og så gik jeg hjem.

    AAAAAhhhøøøømmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! :nonono: :4police: :hmmm::nono: :annoyed: :4ranting: :bruce:

    så gør du én af to ting...

    1. spørger dem, der står liiiige rundt om dig - tør vædde med at de kan nævne min. 5 ting du kunne have gjort.

    2. ringer til mig, så skal JEG nok fortælle dig det!

    og så ta'r vi lige fortsættelsen :bottom: under to øjne næste gang vi ses! :shades:

    M :elvis:

  5. Aftenen fik en god drejning, da Danmarks ondeste CrossFit maskine aka. man on a mission aka. Mr. La Cour aflagde fint og uannonceret besøg i kirken. Som den gentleman, som han nu engang er, var han endda frisk på at kigge på mine MU forsøg. Han var pænt ligeglad med, at jeg har titlen som kirkens dårligste Muscle up elev. Og hvad skal jeg sige?? Cheez wheez - there's something about La Cour :tongue: I løbet af NO TIME fik manden mig til a) at lære at kippe i ringene og b) til at være såååå tæt på min allerførste muscle up. Såååå tæt er ca. 5 cm, og de manglede også kun, fordi jeg ikke havde regnet med at havne så langt oppe i ringene og derfor ikke var klar til at komme videre. Jubi!! It's magic. Kæmpestort tak til Erik :worship:

    Woop - hvor stort Y! :4thumbup: Så er den der næste gang eller hvad? :shades:

    Kram

    M :elvis:

  6. Efter sidste uges ringe præstationer stod den i går på en hviledag. En stor del af dagen blev tilbragt på den nye Svanemøllen strand :w00t: sammen med blandt andet Goldie og andre af the usual suspects fra CrossFit Cph + Østerbro. Det blev til mange ture i det dejligt kølige vand, hvor der også blev testet om de forskellige CrossFit øvelser kan udføres i eller under vandet. Nogle er mere egnede end andre, fandt vi så ud af ... Jumping squats og lunges er for eksempel meget nemme at lave og faktisk også underholdende for andre, hvis man har glemt at tage badebukserne med den gode elastik på :laugh: Burpees og HSPUs er dog ikke rigtigt et hit :nonono:

    Tak for selskab Smuksak :flowers: Uhhh det var bare en gooooood dag :4thumbup:

    Kram

    M :elvis:

  7. En fornøjelse at møde Der Kauf IRL! :yo:

    Har tænkt lidt over det der med "gamle mol-boere"... :4smartass: og nu er der jo ingen af os der er gamle... så hvad med at indsætte inkarnerede eller passionerede i stedet for :biggrin:

    Hils Cattelatten! :heartpump:

    M :elvis:

  8. Søndag 27-06-2010

    Morgentræning helt alene i CrossFit Østerbros lokaler. Fire kattekillinger kiggede ind ad glasdøren mens jeg trænede. CrossFit kan være så idyllisk! :bigsmile:

    A what what what??!!! :blink: Synes ikke liiiiige jeg har set invitation til hemmelig morgentræning i East?! tsk tsk Y! :nonono:

    og så har jeg vidst også officielt indviet din log :wink:

    Kram

    M :elvis:

  9. Morgentræning :blink::devil::wub:

    2 km løb

    :blink: her skulle jeg så lige blinke mere end én gang - morgentræning OG løb??? Er du ved at blive en lille fitnessdreng Frue?? :rofl2: Du siger bare til når du skal have kamp til stregen eller er klar til fartleg i Dyrehaven! :tease:

    M :elvis:

  10. Lidt til natteravnene

    Som lovet min walk fra konkurrencen i New York.. !!

    Mange af pigerne brugte meget tid på at sætte deres poseringer, og gik samtidig langsomt, da de havde svært ved at gåi deres høje sko, på det glatte gulv.... så jeg bestemte mig for at sætte flow på min walk, og så håbe på jeg ramte mine poseringer..!! Heldigivs var mine sko ikke så høje, så jeg kunne gå nogenlunde på dem, trods det glatte gulv, dog er ikke alle poseringer helt i skabet, men det var klart bedre end dem der brugte flere sekunder på hver posering.. !!

    Enjoy..!!

    :heartpump: Åhh, Sødde - det bringer nogle deeeejlige minder frem :flowers:

    :4winkkiss:

    M :elvis:

  11. Aftenens fitnesscenter historie:

    Deler pulldown maskine med en kvinde, som tager de der mange gentagelser. Hun kigger med store øjne da jeg tager mine på 50-55kg. Efter mit sidste sæt siger hun,

    "Ja, så meget kan jeg slet ikke tage."

    Jeg svarer ved at sige at hun kan godt tage mere vægt på end de 30kg hun har på. Hun sætter lidt mere på, tager nogle reps, men konstatere hun ikke kan tage alle sine reps.

    "Jeg har jo altid fået at vide, at hvis man ikke kan tage 13 reps, så er der for meget vægt på. Altså som om 13 er det magiske tal, og man ikke fik noget ud af det hvis man tog mindre."

    I mit hoved: :mad::devil::crazy::devil:

    Hvorefter jeg bruger dete næste styk tid på at forklare hende lidt bedre om hvordan det hænger sammen.

    :4slap::rofl2: de er overalt!!! :devil:

    I morgen: TSC!! :4thumbup:

    Give em' hell Chica!!!!!!!!!! :smilerock:

    M :elvis:

  12. Træning d. 2. April...

    Ryggen føltes egentlig nogenlunde ok i morges, men det skulle vise sig at være løgn :unhappy: Stædighed fik mig alligevel igennem 30min. på en crosstrainer... :blush:

    Igennem dagen er ryggen bare blevet værre og værre, så medmindre det mirakuløst løser sig i løbet af i morgen, så skal jeg have fundet en kiro når jeg er retur... :unhappy:

    ØV!!!

    M :elvis:

  13. Træning d. 1. April...

    Tidligt op og til massage - det reddede lige min dag, men i løbet af eftermiddagen er det bare kommet snigende igen :unhappy:

    Masser af arbejde inden flyveturen så jeg var liiiidt småstresset inden afgang :crazy: og landede godt kvæstet på mit værelse heroppe :sleeping: MEN så er det jo godt at få et værelse med egen ekspressomaskine :w00t: så der blev lige fyret et skud af inden jeg gik i kælderen... :sleepy:

    Ved første øjekast lignede det ikke alverden :dry: men heldigvis gemte der sig et frivægtsområde længere inde :yahoo:

    Startede m. 10min. Cross...

    Har desværre glemt både mine handsker og bånd :dry: så det gjorde lidt nas i hænderne :crybaby: + grebet var ikke så godt - kan godt mærke at der bliver trukket mere og mere i stænger...

    Gider ikke skrive vægte på men kørte 4 sæt:

    DL

    BB Row

    DB Row

    DB Shrugs

    Lat Pull

    Ass. Dips - suuuuuper god maskine!!! Klart bedre end Technogyms :4jumpy:

    Sluttede af m. 10min. Cross - min ryg er iiiiikke vild med det, men det er bare ærgerligt! :devil: Ser lige hvordan den har det i morgen tidlig... heldigvis var der masser af andre cardiomuligheder...

    M :elvis:

  14. Træning d. 31. Marts...

    deeeejlig dag :heartpump: til trods for at jeg i løbet af i går aftes fik problemer med lænden :unhappy: skulle dog ikke forhindre træning idag :devil: Ramte IK lige til tiden - nåede dog ikke sjip og nok meget godt for skinnebenene...

    QP kom i hulen for at være klar til lørdag og give drengene kamp til stregen :smilerock:

    Opvarmning

    3x10 @

    Mavebøjninger

    Armstrækkere

    Rygbøjninger

    Benbøj - OH Squat

    5x10 @ 15kg.

    Træk balance - ikke i kælderen...

    6x4 @ 15kg.

    Tænkte meget over videoen og Maxi's kommentarer, men det lykkedes ikke rigtig førend i 5. sæt, hvor jeg lurede Dortes's greb og derfor selv tog et bredere greb og SÅ mærkede jeg smældet!!! :4jumpy: SÅ FEDT!!! :banana: fik også stampet en del mere med fusserne :blush:

    Frivend - fra knæ

    1x5 @ 15kg.

    1x5 @ 20kg.

    1x5 @ 25kg.

    2x5 @ 30kg.

    Sjovt som det bare er federe jo tungere det bliver :dumbbell_lift:

    Benbøj - Front Squat

    1x8 @ 20kg.

    1x8 @ 25kg.

    1x8 @ 30kg.

    2x8 @ 35kg.

    Yessss!!! :devil: får flere kilo på - men er iiiiikke helt sikker på om sidste sæt var dybt nok... :unsure: Anders kom med en god kommentar omkring hoved og nakke som hjalp :smile:

    En sjov note - talte efterfølgende m. vores unge mester Tim, som back squattede 200kg. i lørdags :devil: Han var i gang med front og jeg spurgte ham hvor mange kg. han havde på... 60 svarede han stolt... :blink: så sad den tidligere blondine lige og tænkte at der måtte være noget galt... :hmmm: for hvis jeg løfter 35 og han kun 60, så var der noget der ikke stemte... indtil jeg spurgte igen og det så var 100 + 60 - alt under 100 tæller vidst ikke :laugh:

    Jeg overvejede et kort øjeblik løb i morgen tidlig :blush: men heldigvis har min massør tid kl. 6.00 så lænden kan blive sat på plads inden Stockholm :firebounce: Satser på en omgang styrk + crosstrainer i morgen aften på hotellet :4thumbup:

    M :elvis:

  15. Løbebånd i fitnessdk, det er jeg frisk på hvis du skulle få tid :bigsmile:

    Du må jo sige til, du ved hvor du kan fange mig :wink:

    Will do :wink:

    Ps. PIPI..... Dit hår ser cool ud, ud fra de billeder jeg har set.. Det kan godt være du ikke er lige så stærk som hende, men tilgengæld er du hurtig :superman:

    :laugh: TAK! meeen ved nu ikke hvor hurtig jeg er pt. der hænger lidt mere på rumpen end godt er... :blush:

    :4winkkiss:

    M :elvis: