Cledes

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cledes

  1. Jeg har en ven i USA der i nogle perioder bruger slankepiller, når han lige skal hakkes lidt ekstra. De virker rigtig godt, men de indeholder effedrin, så de er forbudte herhjemme. Er der nogen herinde der har prøvet andre slankepiller? Og hvilket resultat gav de?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvis du gerne vil have dem med efadrin i kan du jo bare bestille dem fra eventuelt Sverige eller England hvor de er fuld lovlige.. Opfordrer ikke til ulovligheder, men det er jo mulig.. [slettet af mod - Det er ikke tilladt at henvise til forhandlere af kosttilskud.]

  2. Hej derude.

    Jeg er en ung fyr på 21, som lige har anskaffet mig et pulsur, som skal bruges til løbetræning. Mit mål er at fedtforbrænde så meget som mulig, uden at tabe for meget muskelmasse. Grunden til at jeg ikke vil tabe muskelmasse er fordi jeg styrketræner en del :blush:

    Nu kommer så spørgsmålet om, hviken puls jeg skal have som max og min for fedtforbrænde så meget som mulig???

    Mit pulsur har selv instillet sig til at være mellem 130 og 160, men det mener jeg er for lidt, for når jeg går i gang med at løbe, ligger pulsen omkring 170, konstant.

    Jeg har løbet igennem længere tid, og jeg plejer at "lunte/løbe" i en 45 - 50 minutters tid.

    Min vægt er 69 kg, højde 180, 21 år.

    Kunne være rart med noget hjælp :innocent:

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Claus