p_haras

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by p_haras

  1. Hje Julle.

    Rigtig hjertelig tillykke med fødselsdagen

    Håber du får rigtige mange kram og krus på din dejlige dag - Herfra skal du have nogle stykker, men jeg må desværre vente lidt med at overbringe dem til dig.

    I første omgang må du så have dem på det virtuele plan :

    :strat::cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer::strat:

    HURRA

    Ha en rigtig dejlig dag.

  2. [Ja, det kan du lige tro - venter bare på at få dem tilsendt af Teammakker Michael, samt at få den optagede video tilsendt fra p_haras... p_haras, hvor bliver den af? Kan ikke vente!!!!  :poking:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Når du har fået videoen, så kan du jo passende uploade den her på siden, så vi andre kan se optagelserne derfra... :4thumbup: :w00t:

    <{POST_SNAPBACK}>

    20 minutters fed spinning optagelser - Glæd jer - Håber at det bliver klar i starten af næste uge.

    Og forresten - Du kørte en rigtig FED og SEJ time med os lørdag nat - Rigtig god udstråling - meget energisk - og ikke mindst - du havde virkelig lagt energi og sjæl i at lave et rigtig godt træningsprogram - FLOT -og dygtig gjort. :1356:

  3. 24 timers Spinning Event i FitnesX i Randers den 2/3 april 2005

    Yes - Først og fremmest en MEGA stor TAK til arangørerne, FitnessX - specielt til Søren og Jette - for at de gjorde dette arrangement muligt.

    I vil altid stå på nethinden som de der gjorde det muligt, for vi der har passion for Spinning, at få sådan en KANONM oplevelse - Det vil aldrig blive glemt.

    Det har været et KANON flot program - Flot ledet og gennemført - Selv om Jette til tider gik rundt med gulvsvaberen og til andre tider gav en korrekt "røffel" - så er I et par vidunderligere mennesker - respekt!.

    Alt var bare så perfekt arrangeret. Anbefaling : læs eks jeanet1980 eller danfanatiker´s log for selvsyn.

    Herfra skal i også have en rigtig stor tak for jeres ihærdige og uselviske indsats - var der bare flere af jeres slags i branchen.

    En Mega stor tak til alle jeres medarbejdere som sørgede for at vi ALLE havde nogle rammer som var helt overdådige - Altid med et smil - Altid villig til at hjælpe - give en hånd med når det kneb og ikke mindst meget glade og altid et dejligt positiv humør. Mange TAK. Håber roserne når frem til dem også.

    Omkring de fysiske rammer, så var det hele bare arrangeret på bedste vis - storskærm, to spinningrum - nye BodyBike cykler, som kørte som en drøm - musik og højtaleranlæg var perfekte - ja, alt hvad en hardcore spinner forventer var perfekt - Det kunne virkelig ses at her var der lagt sjæl og vilje i, at dette her skulle være en success. Tusinde tak det også.

    Det glæder at se, at I ikke har mistet lysten til at arrangerere noget tilsvarende i fremtiden - det ser jeg frem til med glæde - endnu en gang - Tak.

    Og på instruktørsiden havde I fået samlet et virkelig flot felt - alle kompetent i deres håndværk - nogle selvfølgelig mere end andre - men en ting var sikker - ALLE instruktører havde virkelig puslet og pudset deres program til dette event, så vi alle kunne få en MEGA oplevelse - det var mit indtryk - niveauet var meget højt - og derfor skal der også lyde en STOR tak til alle disse KANON gode instruktører for deres vilje, engagement og udstråling - Det er fandme svært at holde gejsten i 24 timer uden søvn, men I var det afgørende for at jeg blev siddende på sadlen.

    Det glæder at se, at I ikke har mistet lysten til at arrangerere noget tilsvarende i fremtiden - det ser jeg frem til med glæde - endnu en gang - Tak.

    Nu forstår jeg hvad det vil sige at være SpinnerHigh - TAK.

  4. Først og fremmest - Tak, Arne - Du rammer helt rigtig og jeg er i den grad enig med dig.

    Derudover mener jeg :

    Kunne man ikke forslå de kære centre at lave reel varafakta:

    "Arobic-Spinning" - "Cirkus Spinning" - "Akrobat-Spinning"

    Så ved man da hvad man går ind til - Fysiologisk er det jo fuldstændigt uansvarligt og har INTET med "udholdenhed", Interval, SuperSpinnig o.lign at gøre.

    Derfor : Fri os for ALLE de terror-øvelser med :

    sadel af/på, frem over styret, bag om sadel, ned i knæ, hænder frem over styr , hænderne bag ryggen, alle mulige og umulige former for låsninger - det tjener ikke noget formål i træning øjemed.

    De hører IKKE hjemme i en spinningsal - Det skulle nærmest forbydes.

    Den "gode" instruktør er efter min menig :

    Først og fremmest en instruktør som har en relevant faglig og kompetance givende uddannelse indenfor fysiologi/ergoterapi/Idrætsfysiologi eller tilsvarende. (STOR mangelvare)

    En instruktør, som selv har oplevet eller oplever, hvad det vil sige at træne på fagligt kompetent niveau.

    En instruktør som tilretterlægger et træningsprogram, som er i overensstemmelse med beskrivelsen af holdtræningen og derfor svarer overens med de forventninger man som deltager naturligt kan have.

    En instruktør som har et FORMÅL med træningen, "opbygger, vedligeholder, styrke ,aerob/anarob " og vejleder med fysiologiske / pulsmæssige faktorer omkring belastninger og intensiter INDEN selve udførelsen skal foregå.

    En instruktør som forestår , hvad det vil sige at "træne" og forstår at kombinere værktøjerne (musik/redskabt), således at der opleves en sammnhæng i det udførte arbejde.

    En instruktør som er "engageret" og som mener at have noget at "give" til andre end sig selv !!!!

    Den gode instruktør laver kun "gode" spinningstimer !!!!!

    Jeg kan kun anbefale, hvis man er i tvivl - at prøve en spinnigstime med den "gode" spinnigsinstruktør som bl.a. findes i Århus - Ulrik1973. :bigsmile::bigsmile::devil::devil:

    Afslutningsvis, så kommer det jo ikke som nogen overraskelse at jeg i den grad også sympatiserer med min spinningsmakker (jeanet1980). :bigsmile::bigsmile:

  5. MOL-spinningtræf- i januar-februar!?

    Ulrik og jeg har skrevet lidt frem og tilbage om denne ide. Der er efterhånden en del dedikerede spinningfolk på MOL - heraf flere instruktører.

    <{POST_SNAPBACK}>

    En "dedikeret" spinningsidiot fra Vejle , som er med på den værste - Fantastik god ide, træning :cooldance: og social fælleskab :4mewantfood: - ser frem til noget konkret. :4thumbup: