Bastardo

Medlemmer
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bastardo

  1. hmmm kan godt nikke genkendene til øvelserne med staven/pinden - dem skulle jeg også lave i det allerførste program jeg fik i centeret *S*

    Jeg kører stadig den øvelse med at dreje kroppen fra side til side - ved ikke om der er hold i det - men syns bestemt mine lovehandles blir mindre *G* Samtidig blir de skrå mavemuskler jo også træner i og med du bruger dem til at standse roteringen af kroppen med. Så med lidt hastighed på øvelsen er der faktisk en del kræft der skal bruges til at stoppe bevægelsen igen - og det må kunne sammen lignes med en almindelig mavebøjning. Men ja, man vokser nok ikke i muskelmasse - men tror det er ganske ok til at få bevæget dele af ens krop man normalt ikke motionere *S*

    Er stadig overbevidst om mine lovehandles blir mindre ved denne øvelse :-)

  2. Burde ikke betyde noget, hvornår du spiser i forhold til din gåtur - udover at hvis din krop får nogle kcal og kulhydrater inden din gåtur, kan du presse din krop mere under turen - da kroppen har energi at bruge :-)

    Hapkido ? - er det ikke noget med en stav ? *G* og en masse arm,benhåndledslåse mv ? *G*

  3. hmmmm jeg spiste ca. 2500 kcal ugens 6 dage, på den 7. spiste jeg ca. 5000-7000 kcal - på ne måned tabte jeg 5kg :-)

    Det skal siges at min kost de første 6 dage af ugen var blottet for kulhydrater næsten - fik ca 50gr om dagen.

    Så tror det kommer an på hvad man spiser i løbet af ugen, og hvad man æder den ene dag hvor man går amok :-)

  4. Hehe har heller ikke for lidt masse på den nedre del - men for meget fedt. Ved godt man ikke kan punktforbrænde og alt det shit -. men da brystmusklen er delt i 2, tænkte jeg der måske var nogle specifikke øvelse for den anden halvdel. Men det er der så ikke rigtig :-)

    Så må jeg jo lade cutningen klare arbejdet :-)

  5. Nu er jeg en af de heldige der har smidt en masse kg, og det er jo totalt i orden der :D

    Men min brystkasse er fandme mit problembarn - hvilke øvelse specifikt er der, som rammer den nedre del af brystmusklen. Ville skide gerne have spændt den del op.

    Lige pt kører jeg benchpress decline, men der må da være flere øvelser ?

    Skal lige siges, at jeg cutter pt - så behøver ingen råd om kost og fedt % osv osv - needer ren øvelse info :-)

  6. hehe kan se i ikke er dygtige inden for amerikansk slang *G*

    en squiish er det samme som en anelse på dansk :D hvorfor Max jo også har angivet mængde i et forståeligt sprog i parantes :D og SØD er jo som alle ved sødetabletter af samme mærke :D

    Og prot.pulver med jordbærsmag er da et hit ?!?! - dejligt frisk og smager af noget i vand. Dog skal man jo vælge mærke med omhu :D

  7. omg palmehaven og Tonys - 45 årige single"piger", snakker i om ?*G* får det jo helt dårligt her *G*

    A_R : Well, som andre herinde skriver så skal du altså passe på med det lort - der er en grund til der står en kraftig advarelse på etiketten på dåsen, sømand :-)

    Jeg har ingen dokumenteret påvisninger at det skulle være farligt, kommer jo an på hvilken stand din krop og sundhed er i generelt - er jo massere af unge der tager diveres stoffer og så drikker uden de kradser af. Men der er også nogler der dør af den slags pga. den stressfaktor kroppen blir udsat for.

    Hvis du kører ECA stack så vil jeg foreslå dig at droppe alkoholen, er jo ingen grund til at tage chancen :-)

    Desuden feder alkohol jo modbydeligt meget, og det kan dine piller sq ikke hjælpe imod *G*

    En pille virker ca. 3-6 timer tror jeg, men der vil nok være rester af stofferne i blodet i flere døgn efter vil jeg tro.

    Enten træner man seriøst og er på diæt - eller også fester man og fylder sin krop med unødvendig energi - men kan ikke både have mel i munden og blæse, sådan groft sagt.

  8. Hessel - det ok - hvis du får en skade af at dyrke hvad du nu dyrker af motion - så vil jeg heller ikke betale fordi du har dummet dig.

    Er det virkelig sådan samfundet skal være ? super egoistisk og naivt ?

    Jeg sir pas sq! - infantil tankegang - sorry udtrykket, men det er min holding der.

  9. Hmmm - jeg har selv været et af de fede børn, dog slet ikke så slemt som i artiklen og i diverse dokumentarprogrammer på tv.

    Problemet hos mig var ikke at jeg ikke fik nok motion, eller fik en dårlig madpakke med i skole. Problemet hos mig var fordi mine forældre levede skide usundt - dvs de lavede konstant usund mad med fed sovs og meget tunge måltider. Det var oxo kotume at når man skulle hygge sig, så skulle der slik,is og kage på bordet. Udover det blev der aldrig sagt nej, til hvor meget jeg måtte spise osv. osv.

    Det betyder så også at ens forældre var tykke - og man derfor anså det for normalt,. Når først man kom ud blandt andre og kunne se folk var tynde og hvad de spiste, ja så var det sq forsent at lave om.

    Som teenager er det de færeste tror jeg, der har viljen til at køre sin helt egen kostplan, på tværs af det man får i famillien. Ud over det betyder den øget aktivitet foran computeren selvfølgelig også et nedsat motionsniveau hos mange - men i bund og grund er det forældrene af den gamle skole dvs dem der blev født fra 60'erne og tilbage der er skyld i deres egne børn blir fede - netop fordi de ikke har fanget den sunde livsstil som blæser i samfundet nu. De lever som de altid har gjort med opbagt sovs og en masse fedtmad, samt et kæmpe forbrug af slik, sodavand og kager.

    Det er da først da jeg blev 25 jeg tog mig sammen og begyndte at tabe mig - og jeg ægre mig pisse meget over jeg ikke gjorde det noget før - for holdkæft jegt har været hæmmet af min overvægt, samt snydt for en masse oplevelse i mine teenage år.

    Udover det syns jeg visse herinde skal tænke sig rigtig godt om, inden de begynder at kalde overvægtige/fede mennesker for klamme og ulækre - i fatter ikke hvor meget det såre en person, og en overvægtig person blir ikke tynd fordi i sviner dem til. De blir bare såret og trøstespiser endnu mere - trust me i know.

    Den dag i dag, er der stadig ingen der skal genere mit udseende hvad angår vægt, selv om jeg ikke længere har et problem med overvægt mv. Det såre stadig - men nu såre det fordi man har brugt 2 år af sit liv på at kæmpe den hårde kamp imod overvægten, og så er det sq ikke fedt en eller anden idiot der altid har haft et højt stofskifte og gode madvaner med hjemmefra stille sig op og spiller smart. Det blir belønnet med en knytnæve fra undertegnet på stedet, såfremt jeg ikke kender denne person - så meget såre det stadig mig, at jeg tænder af på det.

    Så tænk jer om, inden i lukker mundlort ud en anden gang - se længere frem end jeres egen næsetip :-) Overvej hvor meget ord kan såre andre - og hold det så for jer selv :-)

  10. mener ikke muskel er så meget tungere end fedt - så hut jeg har læst så svare mængden af et kg fedt til 1.2kg muskler - hvordan man lige skal udtrykke det videnskabeligt ved jeg ikke udover det må være noget med massefylde *G*

  11. i de sidste 2 måneder har jeg kørt sådan - men jeg kørte så oxo en diæt hvor jeg fik minimale kulhydrat. Ved ikke om en såkaldt ædedag/carbup day virker når man cutter normalt :-)

  12. Grunden til Chico kommer frem til en besparelse på sølle 7.55 kr/kg er, efter en snak sammen via PM at han har fundet en pris på 599 for 5kg whey80 mod min på 450 for 4kg whey80.

    De priser jeg har sammenlignet med er også fra en bannerreklame, dog en anden end chico - hvor 4 kg koster 639kr :-)

    Så nu må jo indrømme at her i hvert fald er en sælger af proteinpulver, som er billigt udover den jeg har fundet :-)

    BriainRoid -> der ramte du lige bullseye mht. min opfattelse af samme person indlæg :-)

  13. mmm jeg har samme problemstilling mht. tid til cardio - jeg fik af vide, herinde, at det bedste var at køre interval træning på max intensitet jeg kunne holde i de 20-30 min.

    Mine erfaringer er også at jeg får en bedre styrketræning, hvis jeg venter med cardio til sidst - men tror det kommer an på hvad man vil med det, er ens første prioritet at smide fedt, skal man nok fokucere mest på cardioen, end styrketræningen. Min prioritet er muskelvækst, så jeg tager min cardio til sidst som en slags bonus :-)

  14. hmmm lider ikke rigtig af problemer mht. træning og specielle diæter - hele min famillie og venner ved hvad det er jeg har gang i osv - De har sådan set været med siden jeg for 1år og 3 måneder siden startede med at smide 25 kg :-)

    Nu når de inviterer på middag osv - spørger de faktisk "kan du spise det ? - skal vi lave noget andet til dig" osv osv - det syns jeg er totalt fedt :-)

    Dog er min Far som forældre nu engang skal være - "sig mig engang søn, er du ikke ved at blive for tynd nu ? " Så for han bare et reelt svar og en forklaring "Nej da - min fedtprocent er på 18-19 og jeg skal ned på ca. 15 i hvert fald før jeg er sådan pæn" - ved ikke om han forstår det, men han siger okie, det lyder da fornuftigt.

  15. For at afslutte min mening om dette punkt - så kan jeg da nævne til de superkloge hoveder herinde, at jeg lige har købt proteinpulver og sparet 200 kr for en spand på 4 kg (gav 449kr hvor bannerreklamerne herinde er oppe på en 600-650kr for samme slags )- så hvad med om du Torben lige venter med de smarte bemærkninger til du selv har undersøgt markedet.

    Ved godt de populærer 10kr var for at pointere nogle ting - men jeg kunne self. oxo havde startet med at sige jeg snakkede om en besparelse på ca 200kr for 4 kg, med smag og 80% :-)

    Det syns jeg da er noget der batter - og surt jeg ikke kan dele det med andre :D

    Men nok om det - MOL er et fint forum sq, og dem der vil støtter bannereklamerne skal da gøre det, jeg støtter dem så bare med at klikke på reklamerne og se om der nu er specille tilbud - ellers finder jeg varen et andet sted :-)

    peace out.