Dipy

Medlemmer
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dipy

  1. :4jumpy::rofl2: Genial tegning der... Vær hilset alle kaffedrikkere i min kaffelog. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle blive afhængig... :innocent: Meeeeen... indrømmet jeg er kaffoman... :tongue:

    Hej Danf..

    Jeg vover at smide en hilsen trods det at jeg ikke er den store kaffefan :4whistling: :wink: , men mon ikke jeg er velkommen alligevel :laugh:

    Når jeg kigger på din ugeplan tænker jeg, har hun noget liv ved siden af træning???? Hold da op, hvor er du dog aktiv pige :bowdown:

    Dipy

  2. Hej igen Jan :smile:

    Du forvirrer mig lidt. I dit første indlæg omkring traffik læser jeg det mest som en kritik af danskernes traffikkultur/opførsel, og i dit andet om hvad der rent praktisk kunne gøres sikrere ved vores veje og kryds.

    Jeg er helt enig i at man selvfølgelig skal gøre hvad man kan for at gøre farlige vejstrækninger og kryds mere sikre! Desværre synes jeg bare at det primært er vores traffikkultur der er problemet og hvordan ændrer man den til det bedre?

    Du skriver at du er stor tilhænger af cykelkørekort, men hvorfor? Tror du at det vil ændre meget på cyklisternes opførsel i traffikken? Kørekort til bil, har jo ikke ligefrem gjort bilister til "engle" i traffikken, eller måske er der bare sluppet en gruppe igennem med sorte vinger :wink:

    VH Gitte

  3. Farlig bilister og cykler.

    Mange cyklende ser sig slet ikke for eller er opmærksom i trafikken. Som en af de hurtige af slagsen er det da også irriterende at man ind imellem skal bruge så meget tid med at overhale andre, forbi de ikke kører i højre side af cykelstien eller har lukket verden ud når de kører to og to. Bevares sidstnævnte er da hyggeligt, men det er nu engang et tansportareal for alle og det er ikke beregnet på at spærre trafikken. Generelt mener jeg klart hovedproblemet blandt cyklister er de almindelig transportcyklister, der ikke kører efter de gængse færdelsregler og samtidig ikke orienterer sig eller har fuldt overblik.

    Hej

    Tja hvem er mest dumme :wink: cyklister eller bilister? Mon ikke noget af problemet består i at vi er ved at være et samfund af egoister, som ser verden fra vores egen snævre synsvinkel og står på VORES ret. Dermed er hensynet til hinanden desværre også forduftet, og det er jo naturligvis altid de andre der begår fejl. En sørgelig udvikling i danskernes traffikkultur :unhappy:

    VH Gitte

  4. Og så er det jeg ingenting forstår.. normalt skal jeg kæmpe med at holde pulsen nede, men når det er meningen den skal OP, så er den stort set hvor den skal være ? :blink:

    /V

    Godmorgen Vivs

    Ja så er det jo man kunne fristes til at sige at du er jo også lidt mærkelig, så hvorfor skulle din puls være normal :wink: . Rigtig god jul :xmas:

    VH Gitte

  5. Så mangler vi vist lige Kaisersport her for at de bedste løbeforretninger i København er repræsenteret :smile: . Løberen i Lyngby synes jeg giver mindre kompetent vejledning end marathonsport og Kaiser, men måske jeg bare mødte en uoplagt ekspedient.

    - Dipy :smile:

  6. Jeg er selvfølgelig godt klar over de 30 hentyder til idrætkarrieren, så det var mest en provokation. 30 er jo netop den alder kvinder ofte stopper på. Det giver dog samtidig mig anledning til at føle mig helt ung, da jeg efter samme målestok kun kan tælle til 22 fulde idrætsår (når der ses bort fra det lidt mere ustrukturerede før de 25 år).

    Hej JanD

    Rart at du er tilbage med en log igen :smile: . Må dog lige spørge ind til ovenstående, er det generelt at mange kvinder stopper med at dyrke sport når de når de 30 eller er det topidrætten?

    Pas nu på de gamle ben :wink: , det skulle jo nødigt være en skades-log vel?

    - Dipy :bigsmile:

  7. Hej Camilla

    Stortrampolin giver faktisk rigtig godt hvis du hopper til. Det kræver faktisk en hel del muskelenergi at bruge kroppen til at få rigtig højde på springene og spænde på den rigtige måde så man ikke hopper udenfor trampolinen. Jeg har sprunget en del stortrampolin og har aldrig haft så god kondition som på det tidspunkt, heller ikke som fast løber :smile:

    Dog må jeg sige at skadesrisikoen er stor :dry: . Mens jeg fast sprang stortrampolin havde jeg altid ondt i nakke, skulder, lænd eller et eller andet. Til sidst blev jeg dog klog af skade...en langvarig skade, og holdt op.

    - Dipy :smile:

  8. Gns. pulsen var på 15, så intensiteten har været riemlig.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej Diddley

    Ja med en puls på 15 så tonser man virkelig derudaf :laugh::laugh::wink:

    Lyder ellers spændende med dine overvejelser omkring et marathon! :smile:

    - Dipy

  9. LANG powerwalk med stave!!!

    25 kilometer på 4 timer og 14 minutter (målt efter med NJA's GIS server)

    DET tog ved i stængerne!!!!!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej Blackmoore

    Wow for en seriøs "gåtur" :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup: . Og så med sand/sten underlag noget af vejen :w00t: , det gør det jo ikke ligefrem nemmere. Ikke noget at sige til at du kom hjem på trætte ben :smile:

    - Dipy :smile:

  10. I den seneste tid har responsen i min log været så ringe, at jeg overvejer at stoppe og så bare færdes som endnu et spøgelse på MOL. For nogen tid siden var det BrunoJ, nu er det altså mig. Jeg anser mig ikke for at være et svageligt individ, der har brug for at blive bekræftet, men for mig er hele ideen med at føre en offentlig log, at man med jævne mellemrum får nogle velmente kommentarer fra læserne - i mit tilfælde små 20 per indlæg i gennemsnit. Jeg tigger ikke - men næsten.......

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej

    Lad du bare være, alle har brug for at blive bekræftet :laugh: . Men nu du næsten tigger må du jo hellere have en lille hilsen :wink:

    Løb: Skriver jeg da mindre om end nogensinde før, synes jeg. Jeg går rundt og tror, at jeg er ved at blive droppet fra løbernes læseliste - i det omfang, at jeg har figureret der på noget tidspunkt.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Helt enig i at løb er blevet en næsten ikke eksisterende del af din log, men det gør nu ikke at din log bliver uinteressant for os der ikke ligefrem dyrker styrketræning eller cykling. Du har en evne til at fylde på med alle mulige andre ting som på den ene eller anden måde vedkommer alle og dermed starte debatter der absolut er værd at følge.........så blive ved med det og jeg er sikker på at du bevarer en stor læserskare :smile:

    (siger til mig selv:)skal logge af MOL nu, skal logge af MOL nu, skal.............

    Uha hvor jeg kender det :laugh: . Jeg skal også liiiiige ind og kigge på MOL og inden jeg ved af det er der smuttet en time :blush:

    - Dipy :smile:

  11. I morgen skal vi til konfirmation - så jeg nødsages til at gøre noget, som jeg normalt hader - nemlig træne om morgenen. Bvadrrr!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej CoqR

    Morgentræning...tja det er heller ikke min kop the :laugh::laugh: , men jeg har stadig en teori/forhåbning om at det er en vanesag, måske jeg skifter mening.

    Jeg synes dog det er utrolig fedt bagefter og især når man skal "ud og fylde i hovedet" :innocent::innocent: .

    God fornøjelse med morgentræningen :devil::wink: og konfirmationen :smile:

    - Dipy

  12. Hej Camilla

    De starter med at åbne tilmelding for "gamle" løbere som har deltaget før og derefter bliver der åbnet for nye løbere, hvilket også vil fremgå af deres hjemmeside. Men man kan også købe startnummer på selve dagen, selvom der bliver lukket for tilmelding længe før på hjemmesiden, har de altid ekstra numre.

    - Dipy :smile:

  13. Ah..løbetur i aften.

    ca 5900 meter på 39 minutter.

    langsomt, men konstant tempo.  Længe siden jeg har løbet over 4 km i konstant tempo, så det var vederkvægende. På med Nightwish .. og så afsted med lette skridt (så let en Blackmoore nu kan træde). Fantastisk tur. Jeg følte mig nærmest vægtløs hele vejen, musikken var perfekt. Når man ser månen bag en stor bjergfyr på en aftenblå himmel mens Nightwish hamrer udover stepperne, og åndedræt og ben barer kører som de skal, så har man det GODT!

    Dagens rute.

    Og derudover så jeg hele 7 rådyr på dagens tur.

    Så, nok er nakken stadig dum, men på en dag som i dag er livet sgu godt alligevel !!!!!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej Blackmoore

    Dejlig beskrivelse af din løbetur, det giver en lyst til at smutte ud og finde løbeskoene frem med det samme og snuppe en ekstra aftentur :cooldance: . Det lyder til at dit løb er ved at komme ind i en rigtig god rytme :smile:

    - Dipy

  14. Man kan købe sig fattig i sportstøj, og min løbegardarobe er da også ret omfattende :laugh: . Jeg har løbetøj i Newline, Nike, Craft og noget billigt efterligningshalløj fra Aldi.

    Mine favoritter er til sommerløb:

    Nike korte løbetights

    Newline eller Nike løbe t-shirt (damemodel, så måske herremodellerne er anderledes)

    Tynd billig løbejakke fra Aldi

    Lange tynde løbetights også fra Aldi

    Vinterløb:

    Helly Hansen skiundertøj

    Almindelige t-shirts som mellemlag

    Vinterløbejakke fra Newline i tørvejr ellers Craft-jakke der er mere vandtæt men mindre åndbar.

    Vintertights fra Newline

    Påklædning er dog meget smag og behag, vi er jo bygget forskelligt og det er meget individuelt hvor varmt vi skal være klædt på for at have det behageligt :smile: . Men det er absolut ikke altid nødvendigt at gå efter de dyre mærkevarer, mange billige alternativer er udemærkede. Desuden er der mange penge at spare på at købe vintertøjet sidst på sæsonen og gemme til næste vinter og ligesådan med sommertøjet.

    - Dipy

  15. Nu går jeg sædvanligvis ikke til nettet på min serv - men måske kunne jeg være kommet i Guinness BoR som den første, der rent faktisk har overhalet sin førsteserv på vej til gardinerne. :w00t:

    <{POST_SNAPBACK}>

    :laugh::laugh::laugh:

    Ja så er spørgsmålet jo om du har en udpræget dårlig serv eller en usædvanlig hurtig sprintevne :wink:

    God bedring med armen :smile:

    - Dipy

  16. Hvordan ser i andre på arbejde kontra træning?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej Hessel

    Dejligt at du er kommet igang med at løbe igen....trods det at arbejdet åbenbart fylder lidt rigeligt i dit liv lige nu :smile:

    Arbejdet skal jo passes og må jo nødvendigvis prioriteres højere end fritidsfornøjelser. De fleste mennesker (som generelt klager over manglende tid) har dog tit alligevel set diverse ting i tv....og så er det jo igen et prioriteringsspørgsmål om man sætter sig foran tv´et eller løber sig en tur :wink:

    - Dipy :smile:

  17. Hejsa

    Ja, men så vil jeg da kridte skoene og komme ud og få nogle kilometer i benene.

    Jeg har ikke ondt efter de 9 km i går, så det tager jeg som et godt tegn. Jeg ville dog aldrig turde løbe et så langt løb uden træning, det er jo trods alt ikke det samme som et 5 km kvindeløb.

    HVor langt skal jeg op og løbe på mine lange ture inden løbet? 17-18 km? eller helt op på 21?

    Mvh CAmilla

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej Camilla

    Har du været ude på 1-2 ture af ca. 17 km så skulle du være ok forberedt på at løbe/gennemføre en halvmarathon. Husk ikke at øge intensiteten på dine ture nu hvor du bygger flere km på :smile:

    - Dipy :smile:

  18. Hej Tolle

    Så vidt jeg ved er det vist en årlig begivenhed... en af mine venner løb i hvert fald turen for nogle år siden.

    men hjemmesiden hedder (efter 1 enkelt google-søgning  :wink: ) http://www.broloebet.dk/

    Den virker dog ikke optimalt, så der er vist nogle punkter her og der, der ikke rigtig reagere hvis du klikker på dem

    /Bardo

    <{POST_SNAPBACK}>

    Løbet over storebælt er ikke en årlig begivenhed, det er derimod broløbet over Øresund.

    - Dipy :smile: