lasse42

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lasse42

  1. Hej

    Jeg er 15 år og dyrker cykling på højt plan (300 km om ugen, når ikke lige jeg har ondt i knæene). For snart et år siden mærkede jeg første gang smerter i knæene. Derefter har smerterne været lidt af og på, men her i vinter er de blevet rimelig slemme. Smerterne er for det meste under knæskalden ved ledbåndet, men på det seneste er det også begyndt at komme over knæskalden på mit højre knæ. Der sidder vidst noget brusk og "klikker". Smerterne er værst i koldt vejr, efter cykeltræning, når jeg går på trapper og når jeg bøjer benet. Jeg har været hos forskellige læger, der mener det kan være en overbelastningsskade. Der er også en der mente det kunne være betændelse i ledbåndet (slimsækken). Når jeg læser om symptomerne her kan jeg genkende de fleste af dem, og jeg bliver derfor i tvivl om jeg lider af Chondromalacia patellae?

    I øjeblikket holder jeg pause for alt idræt der belaster knæene. Det er en frustrerende situration når man bare gerne vil ud og træne. Desuden går jeg med nogen knæbind som hjælper meget.

    Jeg synes der er mange forskellige meninger om man skal træne, holde pause eller behandle med det ene eller andet. Desuden synes jeg ikke rigtigt, at de konsultationer jeg har været til har været til så meget hjælp. Lægerne har som regel trykket mig nogen steder på og omkring knæet og spurgt om det gjorde ondt, hvilket det ikke har gjordt.

    Har jeg Chondromalacia patellae?

    Håber i kan hjælpe mig. Jeg vil bare gerne have min knæ til at fungere optimalt igen snart.