danielovich

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by danielovich

  1. Hej Charlotte!

    Bliver nød til at sige at jeg er helt uenig i ovenstående råd nr. 2.

    Alle erfaringer fortæller at det er for stramme snørrebånd, og snørrebånd som er strammet for højt over vristen som ofte er skyld i skinnebensbetændelse.

    Dette er ihvertfald tilfældet hvis du løber. Man kan sagtens stramme de nederste 2-3 huller hårdt, men så løsere længere oppe (skoen skal selvfølgelig ikke kunne ryge af).

    Held og lykke med det

    Du har vidst ikke læst indlægget ordenligt :)

    Jeg skriver intet omkring at stramme snørrebånd i skoene, gør jeg ?

    Forøvrigt, har du svang indlæg i dine sko ?

  2. har du henvendt dig til kirugen der operede dig efterfølgende ? Det ville jeg klart gøre og bede ham og at åbne dig igen og se efter endnu engang.

    Hvad har din fys' fortalt dig ?

  3. Du tror måske jeg er tosset men der her er et par af de råd som jeg selv har haft enorm meget gavn af igennem min tid med skindebensbetændesle.

    1. massage med tigerbalsam. Og det skal ikke bare være i 5 minutter. du skal blive ved og det skal gøre ondt, og når det gør ondt så kommer du mere balsam på og fortsætter med at masere. Mas det ind i huden og fokuser på smerten, det hjælper.

    2. Bind snørebånd, stramt, rundt om dine lægge og skinneben (på kryds og tværs, op og ned) når du går eller løber. Men det skal være stramt og de skal sidde der hele tiden imens du laver motion.

    3. sørg for at have benene oppe når du slapper af derhjemme og slap af i både læg og lår muskler.

    Lad os høre hvordan det går!

  4. Hej MOL.

    Min situation er den, at jeg er blevet opereret for både bageste og forreste korsbånd. En total rekonstruktion af både ACL og PCL. I alt 9 måneder siden!

    Jeg var i rigtig god form før det skete, har gået til sportsfys i 6 måneder efterfølgende og er nu "on my own". Jeg føler ikke skidtet er helt iorden endnu (ved jeg godt det ikke bør være heller, det var en stor operation), dog har jeg ingen smerter men stadig en masse stivelse i knæet, hævning efter træning, svag muskelatur og diverse andre småting.

    Jeg gik igang med at cykle let igen efter 3 måneder, følte mig ovenpå efter 6 måneder og træner nu 10-12 timer om ugen (cykel, spinning, styrke, svømning), men stadig med det resultat at min muskulatur ikke forandre sig meget (+30% på 9 måneder er vel ikke prangende ?) på benet, dog er der fremgang hist og her men også små skridt tilbage en gang imellem.

    Mit største issue er at jeg ikke kan give mig fuldt ud pga. mit knæ, resten af kroppen fungere perfekt men det er knæet der først sætter ud pga. træthed eller ømhed.

    Mine spørgsmål til jer går på:

    1. kan om jeg forvente en forbedring over de næste 12 måneder eller om jeg kan forvente at det forbliver på denne måde.

    2. har nogen erfaring med at træne med støttebind, i såfald, hvad gør det ved muskulaturen ?

    3. har nogen erfaring med sko ift. knæ, hvilke bør jeg gå i ?

    Sidst men ikke mindst, kender nogen en dygtig sports fys i København ?

    Tak for hjælpen!