casus

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by casus

  1. Den type kostplan vil være svær at tage på af. Tror faktisk ikke jeg nogensinde har hørt om nogen der kunne gaine på en tilgang som den.

    Carbs er essentielle hvis man vil opbygge masse.

    Det har også altid været min opfattelse af det, men efter at have set Go' Morgen Danmark for et par uger siden hvor eksperten Jacob Søndergaard skal hjælpe to unge mænd med at få six pack på seks uger blev jeg interesseret i om man evt. kan tilføje lidt til hans "regler" omkring kost.

    http://www.jacobsondergaard.dk/

  2. Hej allesammen.

    Som overskriften lyder vil jeg høre om der er nogen af jer der styrketræner med henblik på større muskler der benytter sig af en kostplan hvor i stortset fjerner kulhydratkilder(brød, pasta, kartofler, ris) og baserer jeres kost på store mængder fedt og proteiner i form af grøntsager, fisk, fjerkræ, nødder, olier osv.? Vil rigtig gerne høre om jeres erfaringer med dette. Jeg tænker på en energifordeling der er noget i stil med:

    10% kulhudrat

    40-50% protein

    40-50% fedt(primært umættede)

    Mvh.

    casus

  3. Men! :-)

    Det kan godt være 3,5g. proteiner pr. 100g. er lavt, men når du f.eks. tager skummetmælk eller minimælk er det ganske udemærket. Både skummetmælk og minimælk har et lavt fedtindhold, så en god skål havregryn med et af de to mælkeprodukter er en morgenmad der er at foretrække!

    En dåse tun blandet med en god salat er også et rigtig godt mellemmåltid med massere af proteiner.

    Pasta, kylling, nødder er også gode proteinkilder :-)

    Check denne hjemmeside: www.kalorietabel.dk

    - Der er en masse gode informationer om stort set alle fødevarer.

  4. Hej Casus.

    Det er da dejligt, at du endelig har fået taget dig sammen og prøvet at sammensætte noget, så du kan komme igang. Det er jo den eneste måde man kommer igang på. Så flot :D

    Umiddelbart vil jeg ikke mene, at det gør noget, at du får lidt "for mange" proteiner. Protein er jo en del af din krops byggesten, så det vil kun hjælpe din krop til at bygge sit størrer og stærkere hurtigere.

    - Nu er jeg ikke ekspert indefor mad og styrketræning, men hvis man sammenligner det lidt med konditionstræning, så ser det ud til at du får rigtig mange kalorier! ville du gerne tabe dig? hvis du taber dig, bliver dine muskler jo mere markerede pga, mindre fedt? hvis du vil, skal du skærer ned på kalorierne!

    Min plan er ikke at tabe mig men derimod opbygge muskelmasse og fremgang i styrke, kombineret med en høj kondition.. Det "pumpede look" er ikke mig. Det jeg går efter er det atletiske look :-) Hvis du forstår....

    - Lige nu vejer jeg 73 kg og er 182cm høj. Jeg skal flytte i ny lejlighed om 14 dage i Århus C., så der går jeg igang med at træne med det samme. Lige for tiden løbetræner jeg med 7 km. hver anden dag :-)

  5. Hej folkens.

    Jeg har længe godt kunne tænke mig at komme igang med at styrketræne og har derfor de sidste 14 dage besluttet mig for at gøre det til en realitet. Jeg har prøvet har sætte mig ind i kost og træningsprogrammer alt efter mine mål.

    Jeg har besluttet mig for ikke at tage nogle former for proteinpulver men dog fiskeolie og en enkelt omnimin-pille hver dag.

    Det jeg gerne vil opnå med træningen er en moderat fremgang i både muskelmasse og styrke, uden at ligne en badebold. Derfor vil jeg ikke køre en overdrevet bulkperiode/cutperiode på skift, men derimod have et mindre kcal-overskud hele tiden. Jeg har altid været vild med spinning/cykling, så det er min plan at styrketræne 4-5 gange ugentlig med 2-3 timers spinning fordelt over samme uge.

    Jeg har dog et problem: Jeg har læst mig frem til at jeg ca. skal have 2 gange min egen kropsvægt proteiner, altså i gram, men det program jeg har sat sammen giver mig ca. 3 gange min egen kropsvægt proteiner i gram.

    Gør dette noget?? Kom med kommentarer til min kostprogram så jeg kan komme igang med træningen :)

    post-50382-086517200 1294658739_thumb.jp