JacoBs

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JacoBs

  1. Hej, jeg har fået ret ondt i ryggen efter at have leget leget lidt for voldsomt med nogle håndvægte (prøvede at lave en baglæns koldbøtte mens jeg i strakte arme holdt en håndvægt! Fik overbalance og for ikke at knalde vægten bagom ned i gulvet holdt jeg igen med armene, hvilket resulterede i, at det føltes som et sted i rygsøjlen det gav sig, det "poppede"- spørg mig ikke hvorfor jeg lavede den øvelse :)). Jeg havde umiddelbart ondt bagefter, ikke kæmpe smerter, men kunne godt mærke det. Her et par dage efter har jeg stadig ondt, smerten kommer fra midten af rygsøjlen, midten af vingerne, og det gør også ret ondt nu, når jeg bevæger mit hoved. Er der nogle der kan foreslå nogle udstrækningsøvelser, er det mon alvorligt?

  2. hey, har fået mig en accu measure fedttang, men jeg kan vist ikke finde ud af, at bruge den? Hvis jeg griber fat om huden med dens to "kæber" og trykker indtil jeg hører "klicket", stopper den højre "kæbe" ved 11 mm, men jeg kan se, at der også er en slider, og hvis jeg skubber den hen, til jeg rammer den højre "kæbe", står den sorte streg på slideren ud for 4 mm, og det synes jeg umiddelbart er for urealistisk et udregningspunkt. I følge formlen i det medfølgende hæfte, ville de 11 mm svare til en fedt% på 12 hvilket jeg synes lyder realistisk, hvorimod de 4 mm svarer til 6% og det ved jeg, jeg ikke ligger på! :)

    Bruger jeg slideren forkert eller er deres formel OVERHOVEDET ikke til, at stole på? :)

  3. Og selvom yoghurt og mælk er sådan nogle dejlige nemme kilder til casein, har jeg og min hud (specielt i forhold til yoghurt) ikke godt af det.

    Hvad mener du? Hvorfor har din hud ikke godt af yoghurt?

  4. jeg ville tilrettelægge det således, at (der skal jo også en vis prioritering til) jeg ville gå i seng en halv times tid tidligere og stå op en halv time tidligere, så jeg kunne nå at få en skål youghurt m. havregryn el. lign. (kulhydrater+protein) 30-45 min. FØR jeg begyndte at træne. Og så spise noget kuhydrat+protein igen EFTER træning. Det er hazarderende at træne på tom mave i et længerevarende træningsprogram.

  5. Takker for linksene. Var ikke klar over at GetBigs mand også havde nogle øvelser til mig hvor man kan bruge håndvægte (Dumbbell). Nu er der jo uoverskueligt mange øvelser. :)

    Vægtene er af mærket Casall. Har aldrig prøvet at smække mine ialt 40 kg på een stang, og tror også jeg venter et stykke tid endnu før jeg begynder at jonglere med sådan en klasse. :)

  6. Jeg gider ikke center til flere hundrede kroner om måneden (yes, Joakim Von And) når jeg har mine vægte herhjemme og jeg kan sagtens smække flere skiver på. (Har 40 kg i skiver.)

    Passer også godt ind i min dagligdag, når der ikke er så mange minutter at gøre godt med når arbejde/andre fritidssysler er overstået. Oki, tak for svarene indtil nu. :)

  7. Hvad siger I til programmet her: Komplet træning med håndvægte

    Jeg er interesseret i et program hvor jeg kan bruge mine frie vægte og så smide nogle mave/lænderyg øvelser oveni.

    Jeg tænker at tage 3 sæt med 12 rep. med 10 kg, well, 2-3 gange om ugen? (Har trænet lidt on/off de sidste par år men vil nu gøre noget mere ved det!)

    Kan godt mærke, at jeg før har fokuseret for meget på enkelte muskel grupper på bekostning af andre! :)

    Damn! Kan knapt løfte en 1 liter mælk i skulderpres, hahahahaha...

    Er det ok? 3 sæt a 12 repetitioner? 10 kg på hver (hånd)vægt? Synes i hvert fald det pt. er hvad jeg kan klare. :)