Bønnen

Medlemmer
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Bønnen reacted to CloudHands in vil jeg tage skade af de kosttilskud   
    Drop de dyre kosttilskud.
    Spis sundt og varieret.
    Suppler eventuelt med noget proteinholdigt umiddelbart efter træning, f.eks. proteinshake eller bare skummetmælk eller kakaomælk.
    Træn regelmæssigt og progressivt, hvor progressionen måles i år og ikke kilo. Hellere gå langsomt til værks og undgå skader end at brage fremad og bruge halvdelen af tiden på at arbejde udenom skader.
    Du er ung. Det er en fordel fordi du har masser af tid at udvikle dig i, men en ulempe fordi du er utålmodig. Forsøg at lade være med at være utålmodig, værdsæt at du fordi du starter din træning tidligt, har så mange flere år at bliver super dygtig i. Tag den med ro
  2. Like
    Bønnen reacted to MikaelLS in Human Carnivore   
    Der er jo befolkninger der reelt set gør (eller gjorde) netop det, såsom eskimoer og andre beboere i kolde egne. Mongolerne erobrede halvdelen af verden i løbet af et par årtier på en diæt af fårekød og en smule hestemælk
    Derudover er det en fjollet ide.
  3. Like
    Bønnen reacted to AndreasH in Stivelse i kost, godt eller skidt   
    Til trådstarter!
    Det virker som om at en af de få ting vi er enige om er at stivelse er ok. De divergerende meninger om kulhydrater og insulin er nok undgåelige, når spørgsmålet kommer ind på den slags.