Thomas86dk

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Thomas86dk

  1. Jeg vil ikke være den rigtige til at vurdere på hvad vægt du skal køre med...

    Det er dog vigtigt at du har teknik på plads først, samt at du får trænet alle de små stabiliserende muskler, da disse er med til at modvirke skader omkring de store muskelgrupper. Det var ihvertfald det problem jeg havde med squat for 3 år siden. Jeg skubbede benene ind mod hinanden for at få løftet, og det var ikke godt.

    Overordnet ville jeg sige at du skal "styrketræne" først dernæst cirkel / udmattelses øvelser (ingen pauser og eller mange gentagelser).

    Benyt F.eks. HST programmet.

    Men dette kan hurtigt blive en LANG diskussion på din tråd, så jeg vil pointere at det kun er mit forslag, inden andre brugere kommenterer på det.

    Det lyder som om du blot svømmer i svømmehallen. Du kan hente meget på teknik, rigtig meget, det har jeg gjort. Begynd til svømning med instruktører på. Jeg går til det med nogle kvindelige instruktører på ca. 18 år der underviser mig, men det rager mig en skid med deres alder, for de har styr på deres lort.

  2. Interessant log.

    God fysisk form du har hvad angår styrketræning. Jeg kan kun tilslutte mig til de andre. Har du ondt, så lyt til din krop og trap ned. Du ønsker ikke at gøre skaden værre. Ved langtidsudsætning for skinnebensbetændelse risikerer du at betændelsestilstanden kan skade den underliggende knoglestruktur og dermed gøre dig lettere modtagelig for tilbagevendende betændelse. Trap ned! Jeg har selv haft skinnebensbetændelse, og jeg sagde til mig selv at jeg blot var en tuderøv hvis jeg ikke blot bed tænderne sammen og fortsatte (bør du først gøre på elevskolen). Dette resulterede i at jeg var plaget af skinnebensbetændelse i lang tid derefter. Prøv en varmedunk på benene om aftenen og træn dine lægmuskler.

    http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/skinnebensbetaendelse.htm

    Og du lærer ikke så meget o-løb ved militæret som værnepligtig som du kan i en civil o-løbs klub. Start der, så kan du vende dig til de militære kort, hvis du vælger at tage din vænepligt før du søger ind til FKP. Det er jo også noget specielt at prøve at være våd, sulten og have ingen søvn i tre dage. Bortset fra at du skal gange det nogle gange op ved FKP - men det går jeg ud fra at du ved allerede :)

    MVH Thomas