Hurricane

Banned
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hurricane

  1. Problemet med din forkromede teori om blodtiltrækkende røde bøffer og hvad ved jeg, er at der IKKE er noget belæg for at konkludere, at der skulle være forskelle i slutresultatet.

    Det overopreklamerede lille forkølede "forsøg" og reklameindslag for kakaomælk, som vi tæppebombes med, kan man desværre IKKE konkludere noget ud fra, - andet end hvordan man markedsfører sig på en smart måde.

    Men det giver da god mening at fylde lidt på tanken umiddelbart efter træning, selvom man selvfølgelig IKKE skal tro, at man bliver større, stærkere eller hurtigere fordi man vælger værdiløst sukkersnask fremfor noget mere lødigt med en rimelig ernæringsværdi, såsom en røvfuld frugt eller havregryn, som kulhydratkilde.

  2. Man bør fatte forskellen på ligegyldige anekdoter, sandsynliggjorde sammenhænge, - og hård videnskab.

    Man bør også forstå, at radiodoktoren er et gammelt fjols/betalt lakaj, - sandsynligvis begge dele!

    Samme tosse mente jo også, at 5 sekunder i mikrodyret modsvarede 10 års bestråling fra dødstrålerne i uranminerne i ballerup tørvemose.

    Manden regnes for evnesvag og uvederhæftig af alle kolleger og videnskabsmænd.

    At så mathilde kakaomælk er århundredets mest opreklamerede sukkersnask, - og at det næppe har været omkostningsfrit for producenterne at få tæppebombet befolkningen med dette ret ligegyldige produkt, er så en helt anden sag.

  3. Problemet er bare, at den moderne menneskeabe IKKE indtager sukker i "mindre mængder", men tvangsfodrer sig selv med det!

    Et andet forhold man bør være opmærksom på er, at de officielle "anbefalinger" INTET har med optimal sundhedstilstand eller ydeevne at gøre.

    Disse ”anbefalinger” er nogle slappe og uambitiøse politiske og pragmatiske overvejelser omkring, hvad man tror, at man kan få den slappe, dovne, forkælede og ansvarsløse velfærdsdansker med på.

    Vi er jo et konsensusliderligt, konfrontationssky, overforkælet folkefærd, hvor enhver form for rationel ændring af egen adfærd og egne valg anses for værende utænkelig fanatisme, - og hvor sundhedssystemets kvalitet og ambitioner på vegne af borgernes helbred, befinder sig i kloakhøjde.

    Til gengæld ydes der udstrakt psykologhjælp til de efterladte. :thumb_down:

  4. De færreste tager narko for at tabe sig.

    De tager det, fordi de er tanketomme, overforkælede lystreptiler, også kaldet moderne danskere, og fordi enhver tanke om rationel regulering af egen adfærd og egne valg er utænkeligt for det i det mindste aldersmæssigt voksne moderne menneske.

    Helt ligesom det i øvrigt også ses hos alle andre pattebørn. :thumb_down:

  5. Man bliver dum i roen af fjolletobak, og da der er mange, som i forvejen ikke har noget at sælge ud af på den konto, er man selvfølgelig et kvajhoved, hvis man sviner sin dyrebare krop til med sådan noget pjat. :thumb_down: