lameld

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lameld

  1. Tak :D du faktisk til en kæmpe hjælp :D Har du så på et tidspunkt, været så træningsafhængig, at du opgav alt, familie, venner m.m. bare for at komme ud at træne... Kan nærmest forstå at du har været træningsafhængig?

    Hvis jeg tolker det rigtig, hvordan var din træningsafhængighed så?

    Nu træner du jo også rimelig meget (og det er flot... Jeg ville faktisk personligt selv ønske, at jeg bare kunne komme op at cykle det halve af de distancer du cykler)Men hvor meget tid er der så til andet? Du er 17år, du må højst sandsynligt gå i skole eller noget i den stil? Hvor meget tid er der så til lektier, arbejder venner osv.?

  2. Problemet er bare, at jeg har meget svær ved at finde litteratur om lav fedtprocent kontra immunforsvaret... Derfor tænkte jeg, at herinde måtte der være nogle "eksperter", som måske vidste lidt om det

  3. Som nogen nok ved, er jeg ved at lave projekt om sport og sundhed...

    Dertil vil vi gerne spørge om nogen af jer ved, om lav fedtprocent kan være farligt

    Og om motion kan skade immunforsvaret?

  4. Vi vil gerne hører lidt om, hvordan du føler, når du fx. ikke har dyrket idræt i 3 dage.., Jeg kender det nemlig selv (da jeg også dyrker langdistance løb) at når jeg ikke har været ude at løbe i 3 dage, begynder jeg faktsisk at blive stresset, og jeg føler nærmest også, at jeg ryster på mine hænder?

    og så siger du, at når du ikke træner, tænker du stadig på træning... Når du siger tænker er det så "fuck..., jeg skal bare ud at cykle, ellers kommer jeg i dårlig form", eller er det mere "hmmm, hvor skal jeg mon løbe hen idag?"

  5. Tak for det :D Det kan muligvis godt være, at vi vil spørge dig om noget mere :-D I næste uge, er vores projektuge, så hvis vi mangler noget der, som du kan svare os på, vil det være fedt, hvis du gad at svare på nogle yderligere spørgsmål

  6. Hallo

    Vi er to drenge som er ved at lave en projektopgave om sport og sundhed...

    Vi vil gerne spørge jer om nogle spørgsmål, om hvorfor det er så vigtigt for jer, at dyrke motion...?

    Vi vil gerne hører lidt om, hvor tit i dyrker motion, hvorfor det er vigtigt for jer, at dyrke motion, får i "abstinenser" hvis i ikke dyrker motion i fx. en uge, hvor ekstremt i dyrker motion, og hvorfor i dyrker motion?

    Mvh

    Steffen og Jesper