pigen84

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pigen84

  1. hejsa

    Min eks-kæreste startede med at bruge Reagaine som er noget man skal smøre i hovedbunden. Da det gav kløe og tynd hud i hovedbunden med sår og blod til følge, stoppede han og gik over til pillerne som hedder propecia. De stoppede vist hårtabet, men da han stoppede på det røg der desværre rigtig meget af. Lægen forklarede det med at midlerne sådan havde "udskudt" hårtabet. Han var meget ked af det over det men besluttede at ophøre med at tage pillerne. Han begndte efterfølgende på noget andet natur-halløj. Der hænger faktisk nogle reklamer i bussen for det pt. Kan lige finde ud af hvad det hedder. Jeg synes det hjalp, men så slog vi op og har ikke set ham jævnligt nok til at give dig fortsættelsen på historien. Dog har han barberet det hele af, hvilket jeg må indrømme er flot til mænd synes jeg personligt. Så hvis du skulle komme ud i det, så synes mange piger det er rigtig pænt. Håber det lykkes for dig. :smile:

  2. Hej Hej

    Jeg skal i form og skal virkelig igang nu. Jeg har før trænet i fitness dk på nygaardsvej, men er ærlig talt træt af fitness dk. Det er 9 måneder siden jeg sidst dyrkede motion og synes det er tid nu. Men hvor og hvordan? Skal det være fitness dk igen eller skal jeg evt starte til noget kampsport...Jeg bor forresten på Østerbro. Jeg har tidligere været i meget god form, da jeg har været eliteidrætsudøver.

    Et andet spørgsmål: Jeg fryser konstant og altid. Det er virkelig meget og det er så irriterende. Hvad kan grunden være?

    Højde: 173

    vægt: 58,5 kilo