Zait

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zait

  1. Jeg fik ikke rigtig noget svar på dine kilder, men jeg kan da tydeligt se på dit ovenstående svar hvor meget "styr" du har på det, så lad os ligge den der.

    On topic: igen topicstarter. Mit råd er det samme som jeg skrev tidligere. Såfremt du overvejer Paleo synes jeg personligt du burde sætte dig ind i det, inden du udsætter din krop for alverdens forsøg. At kværne fløde og animalsk fedt i lange baner, er ikke noget jeg vil udsætte min krop for, specielt ikke hvis man gør det til en livstil.

  2. Jeg joker slet ikke. Spiser du som det er meningen fra naturens side vil din krop autoregulere sig imod dit genetiske naturlige output.

    Der er tale om en såkaldt genetisk "omprogrammering" som tager cirka 20 dage for de fleste at gennemgå. Vi har altid levet af vores fedtdepoter, i modsætning til de sidste få år

    hvor vi er begyndt på et massivt overforbrug af kulhydrat. Kornprodukter for the win.

    Kilder? Det lyder lidt som noget du finder på hen af vejen fordi du selv er hoppet på moden.

  3. kalorieindtag = totalt ligegyldigt....

    Please sig du joker.

    Topic starter. Det lyder ikke helt dårligt, dog ville jeg måske se om jeg ikke kunne skære lidt ned på kulhydrat, og så lidt op på protein, da proteinholdig mad har den bonus effekt, at det hjælper på mæthedsfornemmelsen. Desuden vil jeg sige at et underskud på 1000+ kalorier om dagen er ret voldsomt for de fleste, ikke at det ikke kan lade sig gøre, men du vil uden tvivl miste muskelmasse, samtidig med du mister fedt.

    Angående Paleo, stenalderkost etc. så ser man det mere og mere på mode, og jeg siger ikke det ikke virker for nogen, men min krop bryder sig satme ikke om det. Jeg går død på energi og får det dårligt af alt det fedt, men det bevirker naturligvis også, at man spiser mindre og i så fald taber sig :-D Desuden døjer visse med ret dårlig mave på denne kost.

    Kort sagt: Jeg synes alt i alt, med et par justeringer, og såfremt du kan holde motivationen, at det ikke ser ud som en helt skidt plan. Dog husk på, at kulhydrat, protein og fedt være meget forskelligt, så sundhed er ikke taget ind i betragtningen :D

  4. Kort sagt fis.

    Der er undersøgelser der går i den ene vej og i den anden. Jeg kan ikke udelukke at der kan være noget om det, men det er så lidt at det absolut ikke kan gøre en reel forskel.

    Kalorie underskud = vægttab.

    Kalorie ligevægt = du holder vægten.

    Kalorie overskud = du øger vægten.

  5. Løb kan være med til at øge appetitten, så man kan nemt komme til at spise mere såfremt man løber. Hermed slet ikke sagt at det er en dårlig idé at løbe.

    Jeg er selv gået fra 107kg til 83 på lidt over et halv år, uden efter min egen mening at sulte mig selv.

    Det første jeg gjorde var ligesom dig at dyrke motion. Ikke blot for at tabe mig, men generelt også for at være sundere(og ja, pænere figur når fedtet så forsvinder).

    Den første måned hjalp det dog ikke på vægten, både fordi jeg ikke rigtig havde omlagt min kost, samtidig med jeg nok spiste lidt mere, og i startfasen er det svært at komme ud og give den rigtig gas med intensitet niveau der virkelig giver noget.

    Jeg så derfor på min kost og måtte nok indrømme at slik, alkohol, cola, pasta og generelt alt for mange kulhydrater var den store synder.

    I starten droppede jeg slik og cola i hverdagen og besluttede, det kun hørte weekenden til. Set tilbage burde jeg nok have taget en kold tyrker, da man hver mandag havde de vildeste sukker cravings, men det virkede for mig mere overskueligt på denne måde.

    Derefter ændrede jeg på kombinationen af mad. Jeg skar ned på brød, pasta og ris, tilføjede mere kød og grønt og kun havde pasta og ris i grovform og som minimum, mest for kostfiberens skyld. Jeg erfarede hurtigt, at proteinholdig mad, altså kylling, æg, mælk osv. har en ufattelig stor mæthedsværdi, som desuden gjorde at jeg kunne skære yderligere ned på portionerne uden at skulle gå sulten i seng.

    Håber du kan bruge det til noget :-)