carstenloh

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by carstenloh

  1. Jeg har ledt og ledt efter en god, tilgængelig kalorietæller til at tage med på farten på enten iphone (det er en ipod touch, men stadig), min android telefon eller som sidste udvej - til min PC, men jeg har ikke været i stand til at finde en jeg kunne lide...

    Hvad bruger i?

    Jeg er selv begyndt at bruge denne her kalorietæller. Om den virker på dine mobile enheder ved jeg desværre ikke lige, men derhjemme fra er jeg rigtigt glad for den. Det er nemt og ikke mindst - gratis! :4thumbup:

  2. Som LaMotta er inde på, er det umuligt at gisne om på et forum. Hvis du bliver ved med at have ondt, er der ingen vej udenom en læge/ekspert. Better safe than sorry, you know.

    Indtil du får tid hos doktormanden, kan du forsøge dig med nogle simple øvelser til knæet - som disse eksempelvis.

  3. Jeg har haft rigtigt gode erfaringer med Viivaa. Derinde kan du oprette en dagbog og nøje overvåge hvor mange kalorier du indtager og hvad dit motion giver dig etc.

    Det hjalp i hvert fald mig - jeg har brug for et system der kan holde mig fast på mit vægttab :bigsmile:

  4. hej igen MOL! :D

    jeg sad og læste noget bioplogi her til aften, og faldt over at alle stoffer i kategorien "fibre" ikke kan nedbrydes af kroppen... hvorfor pokker skal man så spise dem ifl. kostanbefalinger?

    Det er, som tidligere nævnt, blandt andet for at undgå forstoppelse og den slags. Jeg er ikke mave/tarm-ekspert ( :tongue: ), men du kan vist læse meget mere her om Kostfibre.