Nissedreng

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nissedreng

  1. Hej alle herinde.

    Jeg har en idrætsopgave omkring fodboldtræning og vi er en lille gruppe som skal på mandag lave en øvelse idrætstimen.. Vi har fået følgende at vide af vores lærer:

    Du får følgende opgave i forbindelse med vores næste møde:

    Du skal træne Opbakning - udfra pres, støtte (opbakning), sikring

    Udgangspunktet er:

    2 mod 1 defensivt skal trænes formelt og du skal træne elementet i spil/helheden

    Er der nogen der kunne komme med forslag til hvordan vi ville kunne træne dette?

    Vi har været ude og tænke i noget firkant spil, 3 hold med lige mange i. I firkanten er der fire kegle mål i hvert hjørne. Et hold er i midten og derved i undertal og skal erobre bolden og prøve og score på keglemålene.

    Når de to overtalshold har bolden, er det så vigtigt at vi som trænere/instruktører har fokus på dem i undertal får lagt presset rigtigt og får støttet hinanden ordentligt og kommulikeret og alt det der har med pres at gøre. Er dette en måde man ville kunne gøre det på og vil det passe til at vi skal træne det i spil/helheden?

    Venlig hilsen

    de tre idrætsdrenge. :)

  2. Hej.. Styrketeæner mandag tirsdag.. Holder vile dag onsdag.. Torsdag og fredag styrketeæner jeg igen.. Cykler 35 - 45 km hver dag undtagen onsdag.. Svømmer tirsdag og torsdag, men vil også gerne svømme onsdag, kan jeg godt det eller skal musklerne ha helt 100 % vile på en viledag?

  3. Ok, så det du anbefaler er at jeg skifter træningsprogram, kan jeg se, så du vil vurderer at mit nuværende program ikk er godt nok? Eller vil det være bedre hvis jeg træner mandag og tirsdag, pause onsdag og træne torsdag og fredag igen? Kan nemlig godt lide mit program så ville helst ikk lave det helt om med mindre det er total håbløst og der er noget andet der giver meget bedre? Endnu en bonus ved mit nuværende program er nemlig også at jeg har bænk, vægte, stang og håndvægte i min lejlighed så det er dejligt nemt at træne.. ;-) Altså ville sagtens ku træne 5 gange, ville bare helst 4, da jeg som sagt cykler en del og også svømmer, men hvis det vil være nemmest for mig og give mere ville jeg da godt ku få presset den sidste teæningsdag ind.. :-) Jeg har med vilje ikk trænet ben og lår, da jeg cykler utrolig meget (omkring 30 - 50 km i hverdagene og mere i weekenderne), så de er virkelig trænet..

  4. Du mangler at træne dine ben. Og din ryg kunne også brug lidt tungere øvelser. Så squat og dødløft. Varm gerne op med lidt mave og weighted hyperextension (vandret hvis du tager vægt i armene). Ellers seriøst gode øvelser du laver for mange af kropsdelene. Tre dage i træk er meget IMO. Muskelstykre kommer af restitution. At træne styrke mere end 50 min i træk er ikke så gavnligt da man trættes, men faldende koncentration og ydelse til følge. Jeg gætter på du laver mere. Så evt udvide dit mave-repertoire lidt, dosere mængden og få benene med.

    Bare min 50-øre...

    esha9751

    Ok, men hvornår vil du så anbefale at jeg træner, når jeg gerne vil træne 4 gange om ugen, jeg syntes bare at udfra det jeg havde læst så når jeg træner bryst og skuldre og mandagen, så er det okay bare de muskler får pause en dag også den anden dag jeg kan træne andre muskler?

    Så du vil anbefale squat og dødløft udover de øvelser jeg laver for min ryg?

  5. Hej.

    Jeg styrketræner 3-4 gange om ugen og vil hører respons på hvordan mit program er om der måske kan laves forbedringer.. :)

    Hver træning tager jeg også 30 * 3 mavebøjninger med benene oppe på kryds og 30*3 mavebøjninger for de skå mavemuskler, hedder de vidst.. ;) Syntes dog ikke det giver såå meget som det gjorde i starten, hvordan vil jeg ku gøre dette hårdere?

    Og sidste spørgsmål, for at få en nogenlunde veltrænet krop, hvor stor på ens fedt procent så højest være?

    Mandag:

    Skuldre:

    Military pres 8*3.

    Pres bag nakken 8*3.

    Dumbell pres. 8*3.

    Bent over lateral raises 8*3.

    Bryst:

    Bænkpres 8*3.

    Ambøjninger 25*3.

    Dumbbell press 8*3.

    Dumbbell flyes 8*3.

    Onsdag:

    Biceps:

    Concentration curls 8*3.

    Barbell curls 8*3.

    Wrist curls 8*3.

    Reverse wrist curls 8*3.

    Triceps:

    Barbell triceps extensions 8*3.

    Siddende dumbbell triceps extensions 8*3.

    Triceps dips 10*4.

    Ryg:

    Front pulldowns 8*3.

    Behind the neck 8*3.

    One Arm Dumbbell rows 8*3.

    Nakke Dumbbell shrugs 8*3.

    Torsdag:

    Skuldre:

    Military pres 8*3.

    Pres bag nakken 8*3.

    Dumbell pres. 8*3.

    Bent over lateral raises 8*3.

    Bryst:

    Bænkpres 8*3.

    Ambøjninger 25*3.

    Dumbbell press 8*3.

    Dumbbell flyes 8*3.

    Fredag:

    Biceps:

    Concentration curls 8*3.

    Barbell curls 8*3.

    Wrist curls 8*3.

    Reverse wrist curls 8*3.

    Triceps:

    Barbell triceps extensions 8*3.

    Siddende dumbbell triceps extensions 8*3.

    Triceps dips 10*4.

    Ryg:

    Front pulldowns 8*3.

    Behind the neck 8*3.

    One Arm Dumbbell rows 8*3.

    Nakke Dumbbell shrugs 8*3.