Andy00

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Andy00

  1. Hej allesammen,

    Jeg er 25 år. Arbejder som elektriker i dagligdagen, og dyrker ikke nogen form for motion. Jeg bruger cyklen som transportmulighed når det byder sig. Jeg er 186 cm. høj, vejer 92 kg. Det jeg egentlig er lidt interesseret i, er hvordan jeg ikke tager mere på i vægt, men gerne smider en anelse, så maven ikke buler for meget ud af :-) Jeg spiser havregrød (uden sukker) omkring kl. 06.30 om morgenen, en ordenlig portion. Men når klokken allerede når og blive 09-10 stykker er jeg sulten igen, hvilket irriterer mig, da jeg synes den store portion af havregrød lagde en fin bund, og jeg ikke ville blive sulten i lang tid... Derfor vil jeg høre ad, hvad man burde spise til morgenmad/frokost for det ligesom ligger en god bund, og man så slipper for at spise konstant, altså noget som mætter godt. Det og være elektriker og have madpakke med bliver som regel 3 sammenklappede med leverpostej, hvilket ikke er så fristende, så derfor ville jeg gerne begynde og kunne lave noget som både mætter godt, men samtidig ikke sørger for at jeg tager alt for meget på igen... Jeg spiser meget sjældent frugt.

    Er der nogle som kan komme med gode inputs, råd, mv. til hvordan man kan holde kroppen igang, og gerne med en sundere frokost som er "lige til og ta med ud i køletasken og spise"

  2. Ah, det var nu heller ikke sådan ment, jeg mente bare at jeg ikke ville gå over i at blive en total helsefreak og ikke kunne gå ned og handle uden og skulle tjekke hvor mange kalorier/fedtprocent der er i de produkter jeg køber. Primært er det løb/crossfitt maskine jeg bruger i træningscenteret, og som sagt, helst hver dag hvis jeg kan nå det. Jeg startede på det i dec. måned, med at træne hver dag, desværre sprang jeg en uge over i sidste uge pga. meget arbejde, så allerede dér fik jeg dårlig samvittighed. Med hensyn til kost, jamen så er det ikke fordi jeg spiser friture mad hver dag, jeg spiser generelt almindelig aftensmad. Morgenmaden står på havregryn, formiddagsmad står på en grovbolle, og så en æggemad til eftermiddag inden jeg tager op og træner. Dernæst er det hjem og lave aftensmad - som for tiden består af rugbrød med pålæg.

    Øh... Du kan ikke hoppe over hvor gærdet er lavest, hvis det er det du spørger om.

    Hvis du vil have det maksimale vægttab ud af dine anstrengelser er ugentlige byture med øl, og steget flæsk ikke vejen frem.

    Når det er sagt vil du med stor sandsynlighed se et vægttab, hvis du begynder at dyrke motion, hvor du før ikke lavede noget. Hvis du altså ikke samtidigt tænker at du kan smide mere på tallerkenen, fordi du nu bevæger dig.

    Der er mange forskellige artikler herinde omhandlende kost og vægttab.

    I forhold til din trænings frekvens, skal du nok ikke starte fra 0 til 100, men ellers er der ingen skade i at løbe en dag og styrketræne en anden. Hård træning flere dage i træk er ikke sundt. Kroppen bygges op under hvile perioderne.

    Ved ikke om det svare på dine spørgsmål.?

  3. Hej med Jer,

    Jeg er ny her inde, og er gået i gang med at træne her fra Dec. måned, da jeg og min daværende kæreste brød op, følte jeg at jeg skulle af med en masse energi. Har aldrig interesseret mig for motion som sådan, har arbejde hvor jeg går rundt, og ikke sidder ned konstant, så jeg får rørt mig igennem det.

    Nu er jeg så startet i motionscenter, for at få brændt en masse energi af og evt. tabe mig lidt. (er ikke stor, men syntes selv at man kunne stramme lidt op)

    185 cm. Høj og vejer omkring 87 kg.

    Jeg prøver og se om jeg kan nå og træne hver dag efter job. der tager jeg gerne 20 min. crossfit maskine, og så styrketræning. 2. dag tager jeg så kun kondition, crossfitt, cykel i ca 30 min. hver.

    Men hvad er bedst, for at komme af med lidt af det overskyedene ? Nogle mener det ikke er sundt og træne hver dag, andre mener det ikke skader hvis man træner forskellige dele af kroppen, hvad er sandt?

    Ligeledes, så tager jeg gerne i byen hver 2. lørdag hvis ikke hver. Og der er jo masser af kalorier i alkohol har jeg lade mig fortælle, så det er jo ikke så godt, men det er sgu' svært og undgå det i weekenderne.

    Og så er der kosten. Nogle mener man skal spise sundt hele tiden, andre mener man sagtens kan drikke lidt øl i weekenden, og spise lidt usundt mad ligeledes uden det hele falder til jorden, hvad siger I ?

    Jeg håber der er nogle som kan skære det lidt ud for mig. For jeg går ikke så synderligt op i kosten, vil nødig blive en helsefreak som ikke kan drikke et glas cola uden og få dårlig samvittighed.

    Så hvad er Jeres råd til mig, hvordan er det bedst/hurtigst og komme til at se resultater?

    Jeg takker på forhånd.

  4. Hvor mange gange om dagen spiser du/skal du lave stort?

    Mvh Andreas

    Jamen spiser ca. 3 gange om dagen, og så lidt til, men 3 måltider, (morgen, middag, aften) og så måske lidt frugt til eftermiddag.

    Dernæst plejer jeg altid hver evig eneste morgen når jeg står op, skal jeg ud og tømme rykken.. Det kan også gå mig på. Og så ellers når jeg har spist morgenmad, så går det 30 min. så er det tid, og igen til frokost, og aften...

  5. Okay, ja, for min kost er ganske normal, og sund helst. Somme tider hurtigmad, men helst ikke. Så det burde ikke være den. Jeg har været til undersøgelse med tarmen, og den er sund og rask fik jeg en melding på.

  6. Hej allesammen,

    Ved ikke om man kan kalde det en "pinlig" sag, men står i den situation, at hver gang jeg har spist et måltid, det kan være lige fra morgenmad, til 3 skiver rugbrød/brød, så skal jeg på toilettet og "afleverer" igen, det er fuldstændig lige meget hvad jeg kringler ned i maven, så går det maks 10 min. før det skal "retur" dette er jo ikke særlig fedt, og skulle spise mad på picnic mv. og ikke ha' noget i nærheden. Min læge siger at det kan man ikke rigtig gøre noget ved, og sådan er min fordøjelse bare.

    Kan det virkelig være rigtigt, at jeg skal leve med den ulempe under mad? Jeg er utrolig glad for mad, ( er hverken over/undervægtig) ca. 187 høj vejer ca. 87 kg.

    Findes der noget som kan gøre at jeg ikke skal afsted så kort tid efter jeg har indtaget noget føde? det er ikke sådan når jeg skal urinerer, men kun det andet.

    Jeg håber der er nogle med gode råd, eller en forklaring på hvad problemet kan være, nu når min egen læge ikke rigtig kan være behjælpelig.

    Mvh.

    Andy00.