Karina

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Karina

  1. Hej Alle Sammen

    Jeg er en kvinde som har været overvægtig stort set hele mit liv og er nu på mit højeste, jeg er 173 Jeg har et stillesiddende job, så man kan godt kalde mig inaktiv (studerende). Men nu skal der simpelthen ske en forandring, og jeg begyndte i fitness world for 1 mdr. siden. Hvor jeg går der 3 – 4 gange om ugen af 1 -2 timer hver gang. Jeg træner cardio og styrketræning og ja er faktisk begyndt at kunne lide det, mærkelig nok - kan mærke min krop "savner smerten".

    Men jeg har lige været på vægten og jeg har simpelthen taget på 1 kg, men der er sket forandringer jeg kan se det på mit tøj, ansigt, numse osv. Det hele er blevet mere fast. Men det er alligevel voldsomt demotiverende at se man ikke taber sig på vægten.

    Jeg er opmærksom på min kost og forsøger ikke at spise pasta, hvidt brød, mel og tomme kulhydrater osv. Og spiser mange små måltider osv.

    Og nu kommer mit spørgsmål, hvad fanden sker der?? Jeg er klar over muskler vejer mere end fedt, men alligevel…. Hvornår begynder vægten at gå ned ad og er dette normalt??