NWR

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NWR

  1. Hej hej.

    Jeg er en dreng på 19 år der for 3 dage siden startede på en slankekur med min søster på 22.

    Selv er jeg ikke overvægtig, men gør det mest for at støtte min søster, da hun lider af polymyasitis, hvilket længe har slidt på hende både fysisk og psykisk. Den medicin hun har været på har medført, at hun har taget meget på. Men jeg har da også selv lidt overflødig fedt jeg gerne vil af med.

    Nå, men vores slankekur består af en kålsuppe (som indeholder hvidkål, løg, bladselleri, vand og lidt flåede tomater), som vi spiser som det eneste, både til morgen, middag og aftensmad. Og så drikker vi kun vand. Derudover indtager vi intet, og det skal lige siges at suppen smager af bræk.

    Jeg løbetræner ofte, men i løbet af de dage hvor vi har været igang med kuren, har jeg følt mig ret udmattet og sløj, og har ikke haft overskud til at løbe. Desuden er jeg EKSTREMT sulten hele tiden, og det er svært at lade være med at tænke eller drømme om mad.

    Mit spørgsmål er så, om det kan være et tegn på, at det er usundt kun at få den næring der findes i den suppe der, eller om man godt kan nøjes med det der er i? Og hvis ikke, er der nogen der har et forslag til hvordan kuren kan rettes til?

    På forhånd tak!