Mille78

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mille78

  1. Hold da op- hvorfor har jeg ikke været herinde før?

    I giver virkelig nogle gode råd! Vil helt sikkert smide mine rosiner og Special K væk og fokusere på havregryn - og så variere lidt med de forslag I er kommet med.

    Tusind tak for de super brugbare råd!!!

    Hilsner

    Camilla

  2. Hej!

    Jeg har et ønske om et vægttab. Jeg er 167 cm høj og vejer 62 kilo. Jeg vil gerne ned på min almindelige vægt 56-58 og har derfor besluttet mig for at lave en mindre kostomlægning.

    Jeg er begyndt at løbe 1-2 gange om ugen (kun 2-2,5 km) men er glad for at jeg bare er kommet igang - har ikke dyrket noget særlig sport i mange år. OG så styrkertræner jeg 1 gang om ugen med vægte og 1 gang om ugen laver jeg nogle øvelser uden vægte. Jeg cykler ca. 9 km hver dag på cykel.

    Jeg er dog i mellemtiden blevet lidt i tvivl om, jeg indtager for mange kalorier i mit morgenmåltid?

    Jeg spiser ca.: 1,5 dl. havregryn, 2 dl. Special K og så ca. 15 gram rosiner og 2 dl. minimælk til. Jeg har nemlig plottet det ind på det som hedder madital.dk og der står det som 534 kalorier - og det synes jeg lyder helt vildt for et morgenmåltid. Er der nogen som ved om det virkelig kan passe?

    Og så vill jeg høre, om der er mange flere kalorier i light yoghurt med frugt end uden? Og hvorfor jeg har læst flere steder, at man skal spise det uden?

    Som mellemmad spiser jeg knækbrød (grov knækbrød) med enten cheasy smøreost eller hytteost. Eller et stykke frugt. (jeg spiser 2 stk. mellemmåltid på en dag)

    Håber der er nogen som ved lidt om det med morgenmaden.

    Mange hilsner

    Camilla